|
Медицина в Україні. Здоров'я |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:13
Сибарит написав: Wirująświatła написав:Про макак отдельную ветку запилить нельзя, тематика ресурса (и соответственно ЦА) другая
Это условности. Было бы желание. Предлагаю название ветки: "Распределение пищи среди макак как прообраз экономических отношений" 
Хочете, щоб Віталій нашими силами запиляв кандидатську?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:14
_Mykola_ написав:Інсульти і інфаркти зараз дуже помолодшали. І під 50 уже ні в кого не виникає здивування.
в однокласника інсульт був у 37. в його рідного брата інфаркт в 32. Не раджу бути водієм далекобійником чи водієм автобуса далеких сполучень - нічна їзда + стресс - прямий шлях до ранніх інсультів/інфарктів. Підтверджених випадків більше десятка з числа знайомих, дальніх родичів, сусідів (як відомо у нас найбільша питома вага далекобійників на 10тис населення)
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:14
Faceless написав:Це брехня
ну каждому чтоли скрины показывать что правда что не правда. Water написав:Ось не хочеш ти добровільно визнать шо пишеш фігню, то можливо більше не пиши?
ты не мужик, раз уж обосрался что у меня нет приятеля в Израиле, так хотя бы признай это.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 14:17, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:16
Banderlog написав: Faceless написав: У випадку страхування немає мети отримати страховий випадок:) То як сказати... між дідом морозом і пушистим песцьом є багато спільного. Пенсія вона тож трохи як дід мороз, дожив постарів і маєш право розслабитись) Або питання тут було скільки коштує рік життя. Воно не таке просте... що має статись щоб заспокоїтись? Який план? заробити мільйон і поїхати курить люльку на островах? Чи хрєнячить як проклятий чорт без вихідних і відпочинку а коли прийде деменція чи інфаркт переїхати на сонячну грядку виращувати помідори і бавитись з внуками? І інфаркт і мільйон доларів чимось схожі. Дозволяють перестати бігати в колесі сансари 
Питання про вартість року життя вище взагалі було абсурдне, бо озвучено так, наче людина на який час перестає жити.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:18
Wirująświatła написав: Faceless написав:Це брехня
ну каждому чтоли скрины показывать что правда что не правда. Water написав:Ось не хочеш ти добровільно визнать шо пишеш фігню, то можливо більше не пиши?
ты не мужик, раз уж обосрался что у меня нет приятеля в Израиле, так хотя бы признай это.
Що ви там можете показати, я більше 10 років користуюсь добровільним медичним страхуванням, ви мені будете розказувати, як нічого не відшкодовують?
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:37
Wirująświatła написав: _hunter написав:Приятель за страхивку может и не платит, но ФЗП она уменьшает. В чем легко убедится найдя аналогичное место по Б2Б... Отсюда и тезис о "не зовсім безкоштовна"
О такой модели потребления изначально шла речь, что накопления ему де факто не нужны, если есть кредитование под низкий % и работа. Обсуждение что медицина в Израиле платная только платит работодатель это другая тема, не связаная с моделью потребления моего приятеля, от слова совсем.
Но как только работа "куда-то" пропадает -- "внезапно" выясняется, что медицина все-таки -- платная Самозанятые лица производят перечисление самостоятельно. У пенсионеров страховка вычитается из пенсии, у инвалидов и безработных – из пособия.
Так-то можно договорится до того, что налогов в Израиле нет: ведь налоговый агент -- работодатель 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:39
Wirująświatła написав: Faceless написав:Питання про вартість року життя вище взагалі було абсурдне, бо озвучено так, наче людина на який час перестає жити
во первых оно озвучивается в определенном контексте, у которого есть начало и продолжение. Во вторых сама фабула кейса подгоняется под конкретные возможности человека. В третьих его смысл не в том чтобы назвали сумму, а в том чтобы переосмыслили то, о чем может быть никогда не задумывались. То что для вас абсурдно другим спасает жизни. Вы кстати один из тех кто писали что психология не наука. Поэтому я вам не удивляюсь, даже если напишете что земля плоская. Faceless написав:Що ви там можете показати, я більше 10 років користуюсь добровільним медичним страхуванням, ви мені будете розказувати, як нічого не відшкодовують?
какую сумму вы заплатили и сколько вам компенсировали? список исключений в договоре на сколько страниц? у вас все строится на том, что если так было значит так и далее будет.
Підрахувати наразі складно, особливо враховуючи, що більшу частину років страхування повністю або частково покривалося роботодавцем, тариф не завжди відомий. Ви чітко заявили "лікування чи компенсації ви за наші страховки не отримаєте". Тут нема чого у відповідь навіть аргументувати - бо це брехня, покривали і аналізи, і консультації, і лікування, і процедури, і переважна більшість ліків (не покривається, що не є необхідним за протоколом), і швидка навіть. Те, що є виключення, ніяк не підтверджує вашу заяву що "лікування ви не отримаєте". Щодо психології - оскільки пошук не працює, вимагати підтвердження вашої заяви не буду, скажу лише, що я у ваших суперечках на тему наука чи ні участі не брав
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:48
Faceless написав:Щодо психології - оскільки пошук не працює, вимагати підтвердження вашої заяви не буду, скажу лише, що я у ваших суперечках на тему наука чи ні участі не брав
будем считать что мне приснилось. Если вспомните свое участие напишите в лс... Faceless написав:Ви чітко заявили "лікування чи компенсації ви за наші страховки не отримаєте".
Зная что на медицину я трачу менее 1куе в год, как раз примерно столько и стоит страховка. Случись что то серьезное (операция на сердце, онкология некоторых видов, список длинный) страховая скажет нет. То что мне выплатят меньше или столько же сколько я вношу взносами страхованием в полном смысле не является. Поэтому я у вас и спросил какое соотношение вносов/выплат. В минус СК работать не будет. А здоровые не сильно страхуются, если это не корпоративный сегмент. Другими словами, покупая полис дмс вы должны быть уверены, что у СК достоточно клиентов, чтобы их взносами перекрыть все страховые случаи. У вас точно эта уверенность есть, и если да на чем она построена? Обязательное страхование могло бы решить эту проблему, только страховые взносы должны быть не менее 500 уе в год, какой % населения может себе это позволить?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 15:31, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:51
_Mykola_ написав: Banderlog написав: Faceless написав: У випадку страхування немає мети отримати страховий випадок:) То як сказати... між дідом морозом і пушистим песцьом є багато спільного. Пенсія вона тож трохи як дід мороз, дожив постарів і маєш право розслабитись) Або питання тут було скільки коштує рік життя. Воно не таке просте... що має статись щоб заспокоїтись? Який план? заробити мільйон і поїхати курить люльку на островах? Чи хрєнячить як проклятий чорт без вихідних і відпочинку а коли прийде деменція чи інфаркт переїхати на сонячну грядку виращувати помідори і бавитись з внуками? І інфаркт і мільйон доларів чимось схожі. Дозволяють перестати бігати в колесі сансари 
Інсульти і інфаркти зараз дуже помолодшали. І під 50 уже ні в кого не виникає здивування.
страховий випадок може і не настати, і не тільки щодо ПФУ, але і щодо 15 млн СП
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 14:56
Wirująświatła написав:Случись что то серьезное (операция на сердце, онкология некоторых видов, список длинный) страховая скажет нет.
Або скаже так. Але ви продовжуйте категорично висловлювати свою думку, як абсолютну істину 
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
|