Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1213112132121331213412135 ... 14684>
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 00:40

Wirująświatła написав:
  Banderlog написав:. І ті всі байки про то шо не давали творити лишіть для школярів без критичного мислення.

В 4 часа вечера 28 декабря дежурный 2-го отделения ЛГМ принял сообщение, что в Обуховскую больницу «доставлен труп гражданина Есенина, Сергея Александровича, повесившегося в гостинице „Интернационал“»[60].
в марте 1989 года доктор медицинских наук, профессор Ф. М. Морохов и исследователь творчества поэта С. Демиденко сделали доклад «Последние дни жизни Есенина», в котором говорилось о порочности акта Гиляревского и утверждалось, что поэт был убит[114]. По мнению Морохова, поэта намеренно психологически травили и дискредитировали, провоцировали конфликты, устраивали скандалы в общественных местах с приводом в милицию

В число «неблагонадежных» Борис Пастернак попал, когда отказался подписывать так называемые «расстрельные» письма в 1937-38 годах — в поддержку расстрела Бухарина, Тухачевского… Темные личности объезжали с этими письмами переделкинские дачи. Пастернак отказался решительно и бесповоротно.

Финал этой истории вам известен, — продолжает Ирина Емельянова. — Пастернака исключили из Союза писателей и пытались лишить советского гражданства. В письме, адресованном Никите Хрущеву, Борис Леонидович заявил, что отказывается от Нобелевской премии и просит не высылать его за пределы СССР: «Выезд за пределы моей Родины для меня равносилен смерти». Когда травля достигла апогея, мама и Пастернак решили умереть, отравившись

..........
лень дальше перечислять кому вы еще плюнули в могилу.

Борис Пастернак помер 30 травня 1960 у Передєлкіно під Москвою від раку легенів.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D0%BA_%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81_%D0%9B%D0%B5%D0%BE%D0%BD%D1%96%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
у ніч на 28 грудня 1925 року він скоїв самогубство. За свідченням слідчої групи, тіло знайшли після того, як відкрили двері за допомогою лому. На лобі — вм'ятина, а права рука з глибоким розрізом була притиснута до тіла. Судово-медичний експерт у складі групи зробив висновок про смерть внаслідок асфіксії від повішання. Версія самогубства пояснює вм'ятину перепадом тиску в черепній коробці через асфіксію, а поріз на правиці — бажанням написати передсмертне послання власною кров'ю.

Труп Єсеніна
За іншою версією убитий за наказом вищих партійних чинів. Вм'ятина на лобі таким чином перетворюється на слід від удару (хоча переломів черепної кістки у цій області знайдено не було), а поранення руки… 1) …слідом боротьби 2) …цілеспрямованим пошкодженням сухожиль, тобто знерухомленням кінцівки, щоб правша Єсенін не міг послабити петлю[7].
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%84%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1%96%D0%BD_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%96%D0%B9_%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
О Пастернаке у вас прямая ложь.
О Есенине - недоказанная версия. И он не занимал антисоветскую позицию и не участвовал в каких-либо антисоветских организациях. За что его было убивать? И это 1925, а не 1937.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 00:48

Wirująświatła написав: Изменилась бы стоимость человеческой жизни и всё что я перечислил, вернула бы война эти страны на 80 лет назад?
Може спочатку уточнимо термінологію?
1 Вартість СВОГО життя для людини - безцінна. Виключення з правила є - тобто людина може продати частинку свого життя (наприклад нирку без якої тривалість життя зменшиться) але і то як правило для того щоб допомогти родині
2 Є вартість чужого життя - наприклад для мене вартість життя тих хто напав на Україну - нульове. Але з цим не погоджуються напавші і якщо й продають своє життя то мінімум за 20000 доларів .
3 Є вартість життя людини в суспільстві ( для суспільства)
І ця цифра є розрахуноковою
Вартість дня життя = (те що створено за життя-те що спожито при створенні)/кількість днів.

Як бачите в кожному суспільстві вартість різна... при чому вона різна як між різними суспільствами так і між окремими людьми в суспільстві.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 00:50

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:Вы знаете, уже надоело объяснять элементарные вещи.
.....
2. Что касается Зеленского, я уже не раз писал, что у меня к нему основная претензия, что он не выполнил свои предвыборные обещания мира, а продолжал порошенковские игры с Минскими соглашениями.
....

ви якийсь трохи, якби то так мовити толерантніше, наївний. ви правда думали що буде якось інакше? що хтось там щось таке буде виконувати? яким чином??? не пам'ятаєте як перед виборами тут бодалися і одна з сторін казала що ніхто нічого такого не зробить? і навіть не буде робити. і навіть пояснювали чому. і як? вам продали гарну ляльку в гарній обгортці з гарними промовами. і все. все інше залишилося як було. ні, не залишилося, стало гірше. вас розвели. пам'ятаєте такий термін з 90х? а ви навіть собі соромитеся в цьому признатися. в такому разі ви просто приречений ходити по цих граблях. наступного разу вам знову продадуть таку саму гарно загорнуту ляльку. це точно.
Надо было выбирать Порошенко, который даже не обещал такого, а только кричал на всех перекрёстках о НАТО (в которое нас и не думают принимать)?
А перед выборами тут говорили многое, кто-то мог и угадать. Я считаю, что шансы договориться были, доказать, естественно, никак не могу. Но и вы не можете доказать, что война была неизбежна.
ви робіть собі як вважаєте за необхідне. якщо для вас прийнятне, коли вас товчуть кулаком в пику, а ви при цьому маєте виключно інтелігентно щось прояснювати опоненту, що він не правий, то це ваше право. для мене подібне не прийнятне.

Прямо ответить да или нет всё-таки постеснялись.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 00:52

budivelnik написав:Вартість дня життя = (те що створено за життя-те що спожито при створенні)/кількість днів.
как вы посчитаете духовные ценности? научные открытия? количество детей которых человек поставил на ноги, количество больных которых он вылечил (если он врач). Как посчитаем кем стали его дети, приличными людьми или наркоманами?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 01:00

Wirująświatła написав:
  budivelnik написав:Вартість дня життя = (те що створено за життя-те що спожито при створенні)/кількість днів.
как вы посчитаете духовные ценности? научные открытия? количество детей которых человек поставил на ноги, количество больных которых он вылечил (если он врач). Как посчитаем кем стали его дети, приличными людьми или наркоманами?

через ВВП враховуючи ПКС
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 01:01

Wirująświatła написав:

Что вы такое спрашиваете у человека, который коррупционный ущерб считает сугубо по неуплаченным налогам? :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 01:05

ЛАД написав:
ви робіть собі як вважаєте за необхідне. якщо для вас прийнятне, коли вас товчуть кулаком в пику, а ви при цьому маєте виключно інтелігентно щось прояснювати опоненту, що він не правий, то це ваше право. для мене подібне не прийнятне.

відповім вам вашими ж словами - "я уже отвечал не раз. повторяться не буду. надоело." (с)
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 01:16

Wirująświatła
В отличие от вас я признаю преступления сталинского режима, но отличаю его от фашизма. Михоэлс - это начинающаяся борьба с сионизмом. Оттуда же растут ноги "дела врачей". Мог бы вам рассказать ещё многое, но вам это не нужно.
По 2-й и 3-й цитате в вашем посте - этого я не знаю, не читал, а ссылок вы не даёте. Искать не буду. Интересно, ложь о смерти Пастернака вы признАете? Откуда вы взяли свою версию?
Ещё интересно, вы работаете в одиночку или "группа товарищей"?
Ладно, prodigy на пенсии взялся за историю сталинизма. Но у вас, работающего человека, слишком широкий спектр - и управление персоналом, и психология, и макаки, и 300 тг-каналов, и сдача помещений в аренду и что-то ещё было. И при этом ещё хватает времени на активную форумную жизнь. При этом уровень постов и споров сильно отличается. Как-то смахивает на "фабрику ботов".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 01:17

wild.tomcat написав:
  ЛАД написав:

відповім вам вашими ж словами - "я уже отвечал не раз. повторяться не буду. надоело." (с)

Понятно.
Но прямо ответить ни разу не решились.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 25 січ, 2025 01:34

wild.tomcat написав:
  Shaman написав:про звірства - чомусь про НКВС ви не згадуєте - лідеру з застосувань катування...

про звірства нквс в часи молодості лада на політінформаціях не розказували. і гулаги і сєвлаги різні теж. зате розказували про бандеру і шухевача і їх поплічників. про них він і "вєщає" тут постійно, хоча насправді ні сном ні духом. але кого то цікавить, що ні сном ні духом. головне ж "звеєрствовалі".

"про звірства нквс" тут рассказчиков более чем достаточно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1213112132121331213412135 ... 14684>
Форум:
+ Додати
    тему