flyman написав:З того що знаю, 70 річна ще притомна пенсіонерка консйєршою має 11К, як казав колись Льоня Голубков "хороша прибавка до пенсії"
моя знакомая оператор на укрпоште. 12 часов смена 3 дня работаешь (в т.ч. на выходных) 2 дня дома з/п 10 тыс. Чистыми или грязью не уточнил... и грузы нормально тягают, потому что на отделении только женщины.
й ще не помітили - пенсіонерка, оператор пошти - посади, які ніхто не буде бронювати.
ще раз - ви знаєте хоч одного знайомого чоловіка, який отримує менше 20 т грн? окрім пенсіонерів-охоронців.
й ще не забувайте - бронюють лише 50%. а що роблять ті, кого не забронювали?..
Shaman написав:спроба накинути на вентилятор не зарахована
попустись я не претендовал на глубокий анализ рынка труда. Мне кажется тебе везде мерещатся зрадныкы и накыдувачи. тут в начале войны пёсикот каждого подозревал в работе на ольгино, теперь ты.
Shaman написав:у Львові роботи вистачає, не вистачає робітників, особливо тих, яким не потрібно бронювання.
работы откуда тебя заберут на 2й месяц потому что предприятие подаёт списки в ТЦК конечно хватает. Не успеваешь взять сотрудника как фить и он уже в ЗСУ. Лучше спроси себя куда эти люди деваются если сколько не гребут постоянный некомплект.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 11 лют, 2025 23:54, всього редагувалось 1 раз.
Shaman написав:спроба накинути на вентилятор не зарахована
попустись я не претендовал на глубокий анализ рынка труда. Мне кажется тебе везде мерещатся зрадныкы и накыдувачи. тут в начале войны пёсикот каждого подозревал в работе на ольгино, теперь ты.
накидувачі не ви з flyman, а ті, хто почав це цитувати й нагнітати.
я не всіх підозрюю, а саме тих, хто постійно нагнітає негатив - й в першу чергу ноунеймів. їх же видно неозброєним оком, чого ти не бачиш?
Shaman написав:їх же видно неозброєним оком, чого ти не бачиш
это что филиал сбу где каждого нужно рентгеном светить? анонимный форум, кто шо хочет то и пишет. Накидывать смысла нет. посмотри по голосовалке сколько тут людей трётся. В чате ирпеня в 30 раз больше и 1693 прямо сейчас в сети. сколько сейчас на этой ветке 3-4 человека?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 12 лют, 2025 00:01, всього редагувалось 3 разів.
Shaman написав:у Львові роботи вистачає, не вистачає робітників, особливо тих, яким не потрібно бронювання.
работы откуда тебя заберут на 2й месяц потому что предприятие подаёт списки в ТЦК конечно хватает. Не успеваешь взять сотрудника как фить и он уже в ЗСУ. Лучше спроси себя куда эти люди деваются если сколько не гребут постоянный некомплект.
я про системні випадки, що забирають прямо з підприємств, майже не чув. знаю одне виключення, але там свої приколи.
та й наскільки знаю, ніхто нічого не подає. а от перевірити наявність військових документів зобов'язані - ось з цим у багатьох проблеми.