andrijk777 написав:Думаю і Тампу і путіну начхати на нашу Конституцію. Але їм не начхати на легітимність Зеленського.
А звідки у Зеленського легітимність, якщо не з Конституції? На яку конституційну норму можна послатися, щоб закрити питання виборів до завершення війни або повноважень Зеленського, які формально закінчилися майже рік тому?
Від виборів. В демократичних країнах легітимність йде від виборів. Конституція вона якби регламентує "правила гри". В сама легітимність тільки від виборів.
fler написав:Як можна не розуміти просту істину, що вибори зараз потрібні лише рф, щоб привести до влади потрібну людину? Припускаю, що ці два (тут матюк) розуміють це, але просувають ідею виборів, тому що сподіваються, що це прискорить завершення війни та дасть змогу ̶з̶ї̶б̶а̶ виїхати за кордон. Вони (матюк) думають, що їх випустять або не чіпатимуть у разі окупації рф. Той випадок, коли життя та історія нічого не навчили.
Навіщо цей потік свідомості і агресивний перехід на особистості? Яким чином цей Ваш набір букв стосується обговорення Конституції України і того, що у ній написано або не написано?
Тепер згадаємо, яку позицію мав Зе стосовно виборів у 2023. Які саме перепони вбачав -- гроші, інфраструктуру і змогу всл проголосувати.
*Зеленський зазначив, що готовий ризикувати, але якщо Україна отримає фінансову допомогу від партнерів. Він пояснив, що додаткових коштів на вибори під час війни країна немає.
"Якщо ви мені дасте цю фінансову підтримку і парламентарі зрозуміють, що нам це потрібно зробити, давайте змінювати законодавство швидко і найголовніше - давайте ризикувати разом. ... "І там треба відкривати (виборчі дільниці - ред.), а у нас таких інфраструктурних спроможностей немає, відповідні можливості, щоб люди прийшли. 7 мільйонів повинні проголосувати. ... "Вони сьогодні захищають цю демократію і не дати їм цієї можливості через війну - це нечесно. Я був проти тільки через це. Я спитав як військові зможуть проголосувати. Покажіть мені інфраструктуру. Поки що ніхто не показав. Як за кордоном зможуть. Ніхто не показав. Вихід є. Я до цього готовий. Я про це публічно говорю. Я Ліндсі про це сказав. Секретів у мене про це немає", - підсумував він. https://tsn.ua/exclusive/senator-ssha-z ... 98510.html
Ми маємо мати адекватне військове керівництво для того, щоб це керівництво могло побудувати правильну стратегію, єдину правильну стратегію для тієї чи іншої війни, для нашої в даному випадку. Ну і четверте, весь цей процес має ефективно оперуватися. Тому давайте задавати собі питання по кожному цьому пункту і дивитися, що буде з цим через пів року", - розповів Залужний. https://tsn.ua/politika/zaluzhniy-nazva ... 70602.html
Доки Україну не візьмуть у НАТО та ЄС, я буду Президентом, я захищаю інтереси своєї країни — Зеленський.
что и требовалось доказать. а тут ещё спорили что вечного президентства зеля не хочет.
Я ж кажу -- Матриця всюди. У різних формах. В тому числі і у вигляді фарсу.
Але не згоден з вами. Зе хоче гарантій, а не одвічного президентства. В сьогоднішній умовах ці гарантії йому може дати лише вступ України в ЄС та НАТО. Тобто тільки цей інструмент.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 19 лют, 2025 13:55, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:В тому числі і у вигляді фарсу.
я вижу не фарс, а пороки. Сцепились в схватке пороки Зеленского и Трампа. Вместо того чтобы искать позицию которая всех устроит. Наверное война и есть та позиция.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 лют, 2025 13:56, всього редагувалось 1 раз.
⚡️Війна коштувала Україні $320 мільярдів, з яких $120 мільярдів заплатили українці, а ще 200 мільярдів — США та Європа, — Зеленський
Піти на поступки росії підтримує лише 1% нашого населення, – Зеленський.
«В Україні ніхто не вірить путіну. росія винна, це не вимити грошима».
❗️Мені о 5 ранку телефонує командувач і каже: «Іде 8 цілей на зближення, але в нас немає ракет ППО», — Зеленський.
Президент заявив, що біля одного з українських міст немає ракет для Patriot.
Я поїду з Келлогом на фронт. Нехай поспілкується з військовими, — Зеленський
Також президент запропонував Келлогу пройтися вулицями українських міст і запитати думку людей.
Найближчого тижня-двох ми попросимо всі платформи провести соцопитування щодо довіри до мене, Трампа, Туска, Стармера, Ердогана. Я обов'язково зроблю ці цифри публічними.
Задело. Теперь будем и с трампом воевать. Комплексы страшное оружие.