|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 20 лют, 2025 19:12
BIGor написав:Та яка сройіндустрія? В Польщі на 1991 рік було найменше м2 на людину серед країн Європи. А українські підприємства на 1991 рік мали - на шару ресурси, на шару електроенергія, на шару газ, на шару роб. сила. Стільки ресурсів було що навіть до зараз не все скінчилося!!!
Вы к строительству имеете какое-то отношение или хотя бы польские панельные дома видели? Сравнивали с советскими и их качеством ? Все якобы бесплатное совковое было за счёт регулирования цен на все и вся. Прораба проработавшего пару лет можно было смело сажать т.к.по тем ЕНиРам которые регламентировали ценообразование у него бы бригады через месяц разбежались. И почему вы сравниваете польские м2/ человека в Европе,а не в СССР ? Я в 1991г в Польше видел много таунхаусов о которых тогда в Украине и не слышали. Количество машин на семью было точно больше чем в УССР.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 лют, 2025 19:22
shapo написав: BIGor написав: shapo написав:Про Польшу смешно. Столько скол ко долгов списали полякам которые накопились с времён Герека когда Польша год не работала Украине и не снилось.
Отут смішно згадуєте якісь борги 1970-хх років. Може ще золото Полуботка згадаєте? Загалом Україна входила в 1991 рік з 5 АЕС, найбільшими в Європі ГЕС, розвиненою металургією і СГ, літакобудування, автомобілебудування, ракетобудування, електроніка (телевізори Електрон тіж) + величезний ВПК. В Польщі з цього всього було трохи сг і трошки ВПК і автомобілебудування. Тільки різниця, що у них до сих пір в економічні програми на ТВ запрошують проф. Бальцеровича, а у нас з телевізорів не вилазять Гетьманцеви з 9-класами школи і купленим депломом.
В Польше была развита стройиндустрия. Мачта высотой 2км была построена именно в Польше. С/хозяйство на 85% было частным,а те 15% пгр благополучно развалились. Вообще за счёт заробитчан,частного сектора, но,самое главное,огромных западных инвестиций,особенно после вступления в НАТО,а потом в ЕС Польша и поднялась,а вовсе не за счёт гения Бальцеровича. В Украине в первую очередь не было управленческих кадров,а та промышленность которая ей досталась была сильно завязана на кооперации и ост- блоке и при безумно открытом рынке просто не выдержала конкуренции
А що то за мачта чи щогла і де вона така стоїть, в 2 км?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8222 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 20 лют, 2025 19:51
Faceless написав:А що то за мачта чи щогла і де вона така стоїть, в 2 км?
Я ошибся. Ее высота 646м и с момента постройки в 1974 до 1991г она была самой высокой радиомачтой в мире. Конструкция - стальные трубы с ,15 оттяжками. Построена в 85км на запад от Варшавы. Меня учили этому в курсе металлоконструкций в институте 50 лет назад
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 лют, 2025 19:57
Дюрі-бачі написав:2. Німці вимагають куму робити робочу візу. Очікуються обмеження для біженців із безпечних областей, зокрема Закарпаття
Питання, не до вас особисто, яле... Які нахрін біженці з Закарпаття? Чому?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 лют, 2025 20:01
rjkz написав:Как вам Трамп?
Спитав у знайомих з US, сказали дуже задоволені, голосували саме за нього, бо більше не було за кого. Усі мексиканці на місці.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 лют, 2025 20:01
Water написав:Які нахрін біженці з Закарпаття? Чому?
Звичайні біженці, які тікають від бусифікації та іншого свавілля ТЦК. А також від економічних негараздів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 863 раз.
- Подякували: 629 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 лют, 2025 20:06
Дюрі-бачі написав: Water написав:Які нахрін біженці з Закарпаття? Чому?
Звичайні біженці, які тікають від бусифікації та іншого свавілля ТЦК. А також від економічних негараздів.
Дякую за відповідь. Я так розумію, якщо втекли від такого свавілля, то житло залишили і воно нікому не потрібно? UPD: Цеж жінки з дітьми, я вірно розумію?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 лют, 2025 20:11
Water написав:Дякую за відповідь. Я так розумію, якщо втекли від такого свавілля, то житло залишили і воно нікому не потрібно? UPD: Цеж жінки з дітьми, я вірно розумі
Важко сказати про всю область, можу орієнтуватись тільки на школи / університет в Ужгороді. Десь 30-40 тис. корінних мешканців поїхало (з 120 довоєнних тис.), на їх місце приїхало 60 тис. ВПО, особливо багато з Луганської і Херсонської областей. Наймасовіша група біженців це хлопці віком 16-20 років і їх мами.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 20 лют, 2025 20:18
Дюрі-бачі написав: Water написав:Дякую за відповідь. Я так розумію, якщо втекли від такого свавілля, то житло залишили і воно нікому не потрібно? UPD: Цеж жінки з дітьми, я вірно розумі
Важко сказати про всю область, можу орієнтуватись тільки на школи / університет в Ужгороді. Десь 30-40 тис. корінних мешканців поїхало (з 120 довоєнних тис.), на їх місце приїхало 60 тис. ВПО, особливо багато з Луганської і Херсонської областей. Наймасовіша група біженців це хлопці віком 16-20 років і їх мами.
А чого ВПО зразу за кондон не поїхали біженцями, для чого їм то Закарпаття, якщо місцеві звалили? Тобто, житло не пустує.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 20 лют, 2025 20:21
Water написав:А чого ВПО зразу за кондон не поїхали біженцями
Напевно все ж таки ключовим є мовне питання. Та й 50% Закарпатців мали досвід заробітчанства, тому їм значно простіше адаптуватись в еміграції Water написав:Тобто, житло не пустує.
По цінах Ужгород входить в ТОП3 в Україні
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-