|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 24 лют, 2025 13:26
flyman написав:0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану.
Обидві могли б круто змінити життя і зменшити ймовірність незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям так то намайнив 0.3 за тиждень. А міг тоді майнити більше 10BTC за рік.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 24 лют, 2025 13:31
Дюрі-бачі написав: flyman написав:0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану.
Обидві могли б круто змінити життя і зменшити ймовірність незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям так то намайнив 0.3 за тиждень. А міг тоді майнити більше 10BTC за рік.
Не варто жалкувати за упущеними в минулому можливостями, не має сенсу. Та й "намайнив би за рік" то ви скоріше помиляєтеся. Кожні два тижні складність подвоювалася, відповідно одне й те саме обладнання давало вдвічі менше. Кожні два тижні. Тож без суттєвих капіталовкладень навряд чи ви б стільки добули б.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8234 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 24 лют, 2025 13:48
Дюрі-бачі написав: flyman написав:0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану.
вже був би мільонером, це щось, при умові, що румунський паспорт кілька куїв, як і перехід на "світлу" сторону Тиси
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 24 лют, 2025 14:18
Дюрі-бачі написав:В мене в житті були 2 глобальні помилки: 1. Коли не оформив мадярський паспорт 2. Коли вирішив, що майнинг Біткойна - не вигідно (за курсу в тисячу разів нижчого ніж зараз) і продав чесно намайнені 0.3 BTC
А що зараз заважає? Не чув, що програму закрили
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 24 лют, 2025 14:27
The_Rebel написав: Дюрі-бачі написав:В мене в житті були 2 глобальні помилки: 1. Коли не оформив мадярський паспорт 2. Коли вирішив, що майнинг Біткойна - не вигідно (за курсу в тисячу разів нижчого ніж зараз) і продав чесно намайнені 0.3 BTC
А що зараз заважає? Не чув, що програму закрили
десь читав, що на додачу до мадярського паспорту мадяри вимагають чомусь знання мадярської мови. дивні люди 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 1641 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Пон 24 лют, 2025 14:37
flyman написав: Дюрі-бачі написав:В мене в житті були 2 глобальні помилки: 1. Коли не оформив мадярський паспорт 2. Коли вирішив, що майнинг Біткойна - не вигідно (за курсу в тисячу разів нижчого ніж зараз) і продав чесно намайнені 0.3 BTC
яка з них: 1) лайф ченжінг 2) привела до незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям або несумісних із життям? 0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану.
Читав недавно один хлопець в США (32 роки) вдало вклався в стартап і продав його за декілька мільйонів дол. Думав ось зараз реалізує концепцію FIRE і буде собі щасливо жити. Але не так сталося - впав в глибоку депресію, діло майже не до самогубства дійшло. Бо втратив усі цілі в житті, а ті події, що раніше приносили радість, більше її не приносять. Так що може і пощастило у цьому сенсі Дюрі-бачі) Наприклад, згадаймо себе студентами - для мене була подія і радість на весь день, коли я міг собі дозволити поїсти в Макдональдс  А також коли були гроші піти з друзями в спортбар відпочити, подивитися футбол. А от якби тоді було безліч грошей в мене, то ці події не викликали в мене якоїсь ейфорії. Скоріше за все я б підсів на якісь наркотики або що, бо з безліччю грошей у мене не було б мотивації ні вчитися, ні займатися спортом (навіщо, якщо з грошима мене дівчата і неспортивного полюблять  )
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 24 лют, 2025 16:08
Faceless написав:Дюрі-бачі написав: flyman написав:0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану. Обидві могли б круто змінити життя і зменшити ймовірність незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ямтак то намайнив 0.3 за тиждень. А міг тоді майнити більше 10BTC за рік.
Не варто жалкувати за упущеними в минулому можливостями, не має сенсу.
Але варто проаналізувати, чому саме так сталося (я не про майнінг - гроші то справа така, яка підкоряється закону Ломоносова: " Якще десь та щось пропало, то стільки ж з"явиться/з"явилося в іншому місці в іншій справі" До цього також варто додавати Закон Льва Шапіро: " Боже, дякую, що брав грошима!").
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1451 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Пон 24 лют, 2025 16:52
The_Rebel написав: flyman написав: Дюрі-бачі написав:В мене в житті були 2 глобальні помилки: 1. Коли не оформив мадярський паспорт 2. Коли вирішив, що майнинг Біткойна - не вигідно (за курсу в тисячу разів нижчого ніж зараз) і продав чесно намайнені 0.3 BTC
яка з них: 1) лайф ченжінг 2) привела до незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям або несумісних із життям? 0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану.
Читав недавно один хлопець в США (32 роки) вдало вклався в стартап і продав його за декілька мільйонів дол. Думав ось зараз реалізує концепцію FIRE і буде собі щасливо жити. Але не так сталося - впав в глибоку депресію, діло майже не до самогубства дійшло. Бо втратив усі цілі в житті, а ті події, що раніше приносили радість, більше її не приносять. Так що може і пощастило у цьому сенсі Дюрі-бачі) Наприклад, згадаймо себе студентами - для мене була подія і радість на весь день, коли я міг собі дозволити поїсти в Макдональдс  А також коли були гроші піти з друзями в спортбар відпочити, подивитися футбол. А от якби тоді було безліч грошей в мене, то ці події не викликали в мене якоїсь ейфорії. Скоріше за все я б підсів на якісь наркотики або що, бо з безліччю грошей у мене не було б мотивації ні вчитися, ні займатися спортом (навіщо, якщо з грошима мене дівчата і неспортивного полюблять  )
якщо не знає людина в 32 до чого докласти зусилля (оточити столицю кавалірками, побувати на всіх островах Філіпін, завести блог як він живе на $150 в місяць "виноградом з-під стріхи та опеньками з фундаменту"), то ССЗБ
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 24 лют, 2025 16:55
akurt написав: Faceless написав:Дюрі-бачі написав:Обидві могли б круто змінити життя і зменшити ймовірність незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям так то намайнив 0.3 за тиждень. А міг тоді майнити більше 10BTC за рік.
Але варто проаналізувати, чому саме так сталося (я не про майнінг - гроші то справа така, яка підкоряється закону Ломоносова: " Якще десь та щось пропало, то стільки ж з"явиться/з"явилося в іншому місці в іншій справі" До цього також варто додавати Закон Льва Шапіро: " Боже, дякую, що брав грошима!").
не "брав", а "недодав". Неотриманий біткоєн в майнінгу 10 років, це як в рибака риба, що зірвалася з гачка кілька сезонів тому, і з кожними роком по тому вона все більше в розмірах.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 24 лют, 2025 19:24
akurt написав: Faceless написав:Дюрі-бачі написав:Обидві могли б круто змінити життя і зменшити ймовірність незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям так то намайнив 0.3 за тиждень. А міг тоді майнити більше 10BTC за рік.
Не можу не поправити - ломоносов не має відношення до того закону. Не він його формулював, власне, він взагалі нічого не формулював і науковцем не був
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8234 раз.
-
-
Профіль
-
-