Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 26452646264726482649 ... 2920>
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 13:26

Re: Еміграція, заробітчанство

flyman написав:0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану.

Обидві могли б круто змінити життя і зменшити ймовірність незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям
так то намайнив 0.3 за тиждень. А міг тоді майнити більше 10BTC за рік.
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 13:31

Re: Еміграція, заробітчанство

Дюрі-бачі написав:
  flyman написав:0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану.

Обидві могли б круто змінити життя і зменшити ймовірність незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям

Не варто жалкувати за упущеними в минулому можливостями, не має сенсу.
Та й "намайнив би за рік" то ви скоріше помиляєтеся. Кожні два тижні складність подвоювалася, відповідно одне й те саме обладнання давало вдвічі менше. Кожні два тижні. Тож без суттєвих капіталовкладень навряд чи ви б стільки добули б.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8234 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 13:48

Дюрі-бачі написав:

вже був би мільонером, це щось, при умові, що румунський паспорт кілька куїв, як і перехід на "світлу" сторону Тиси
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 14:18

Дюрі-бачі написав:В мене в житті були 2 глобальні помилки:
1. Коли не оформив мадярський паспорт
2. Коли вирішив, що майнинг Біткойна - не вигідно (за курсу в тисячу разів нижчого ніж зараз) і продав чесно намайнені 0.3 BTC

А що зараз заважає? Не чув, що програму закрили
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 14:27

The_Rebel написав:
2. Коли вирішив, що майнинг Біткойна - не вигідно (за курсу в тисячу разів нижчого ніж зараз) і продав чесно намайнені 0.3 BTC

А що зараз заважає? Не чув, що програму закрили

десь читав, що на додачу до мадярського паспорту мадяри вимагають чомусь знання мадярської мови. дивні люди :lol:
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1641 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 14:37

flyman написав:

яка з них:
1) лайф ченжінг
2) привела до незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям або несумісних із життям?

0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану.

Читав недавно один хлопець в США (32 роки) вдало вклався в стартап і продав його за декілька мільйонів дол. Думав ось зараз реалізує концепцію FIRE і буде собі щасливо жити. Але не так сталося - впав в глибоку депресію, діло майже не до самогубства дійшло. Бо втратив усі цілі в житті, а ті події, що раніше приносили радість, більше її не приносять. Так що може і пощастило у цьому сенсі Дюрі-бачі) Наприклад, згадаймо себе студентами - для мене була подія і радість на весь день, коли я міг собі дозволити поїсти в Макдональдс :D А також коли були гроші піти з друзями в спортбар відпочити, подивитися футбол. А от якби тоді було безліч грошей в мене, то ці події не викликали в мене якоїсь ейфорії. Скоріше за все я б підсів на якісь наркотики або що, бо з безліччю грошей у мене не було б мотивації ні вчитися, ні займатися спортом (навіщо, якщо з грошима мене дівчата і неспортивного полюблять :oops: )
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 16:08

Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:

Але варто проаналізувати, чому саме так сталося (я не про майнінг - гроші то справа така, яка підкоряється закону Ломоносова: "Якще десь та щось пропало, то стільки ж з"явиться/з"явилося в іншому місці в іншій справі" До цього також варто додавати Закон Льва Шапіро: "Боже, дякую, що брав грошима!").
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 16:52

The_Rebel написав:
  flyman написав:

яка з них:
1) лайф ченжінг
2) привела до незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям або несумісних із життям?

0.3 ВТС наразі 30куе, одна кавалірка з бомжремонтом у нахалбуді приватного сектору КРЖН, або дві на рівні яма котловану.

Читав недавно один хлопець в США (32 роки) вдало вклався в стартап і продав його за декілька мільйонів дол. Думав ось зараз реалізує концепцію FIRE і буде собі щасливо жити. Але не так сталося - впав в глибоку депресію, діло майже не до самогубства дійшло. Бо втратив усі цілі в житті, а ті події, що раніше приносили радість, більше її не приносять. Так що може і пощастило у цьому сенсі Дюрі-бачі) Наприклад, згадаймо себе студентами - для мене була подія і радість на весь день, коли я міг собі дозволити поїсти в Макдональдс :D А також коли були гроші піти з друзями в спортбар відпочити, подивитися футбол. А от якби тоді було безліч грошей в мене, то ці події не викликали в мене якоїсь ейфорії. Скоріше за все я б підсів на якісь наркотики або що, бо з безліччю грошей у мене не було б мотивації ні вчитися, ні займатися спортом (навіщо, якщо з грошима мене дівчата і неспортивного полюблять :oops: )

якщо не знає людина в 32 до чого докласти зусилля (оточити столицю кавалірками, побувати на всіх островах Філіпін, завести блог як він живе на $150 в місяць "виноградом з-під стріхи та опеньками з фундаменту"), то ССЗБ
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 16:55

akurt написав:
  Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:Обидві могли б круто змінити життя і зменшити ймовірність незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям

Але варто проаналізувати, чому саме так сталося (я не про майнінг - гроші то справа така, яка підкоряється закону Ломоносова: "Якще десь та щось пропало, то стільки ж з"явиться/з"явилося в іншому місці в іншій справі" До цього також варто додавати Закон Льва Шапіро: "Боже, дякую, що брав грошима!").

не "брав", а "недодав".
Неотриманий біткоєн в майнінгу 10 років, це як в рибака риба, що зірвалася з гачка кілька сезонів тому, і з кожними роком по тому вона все більше в розмірах.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 24 лют, 2025 19:24

Еміграція, заробітчанство

akurt написав:
  Faceless написав:
Дюрі-бачі написав:Обидві могли б круто змінити життя і зменшити ймовірність незвортніх втрат зв"язаних із здоров"ям

Не можу не поправити - ломоносов не має відношення до того закону. Не він його формулював, власне, він взагалі нічого не формулював і науковцем не був
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8234 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 26452646264726482649 ... 2920>
Форум:
+ Додати
    тему