Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10301031103210331034 ... 1054>
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 02:45

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 05:37

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Не побачив в якому місці там по кривій стіні пройшлись ворсистим валіком із снєжкой.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 03 бер, 2025 06:15

Успіх написав:https://youtube.com/shorts/3KhfNEr_IRQ?si=YkTp6qIZZdVrj2wd

Туалет за шторкою?! 😺
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 272 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 12:39

За крок до перевороту думок©

Bolt
До речі, був я недавно "у Вашому районі", де Ви здаєте свою квіточку))
Був за "Гетьманом", а потім пройшовся дворами до Княгині Ольги...
Так от, я щось дуже значення колись не придавав/не звертав увагу, що там просто НАЛІПЛЕНО п'яти/шести- і вище-поверхівок! :shock:
То ясен пень, чому там Вам, навіть, 500грн важко накинути до прайсу здачі квартири.
Там же конкуркнція економ і жорсткий економ - просто зашкалює!

Я там заходив до побратима, який знімає 1к. Каюсь, що не запитав, за скільки знімає(але як не забуду, то колись по телефону запитаю його)
Але думаю, що там не більше 6-7к))
Так як ремонту(на око) 25-30р!
Кухня там маленька(напевно 6м2), але ще й пралку туди поставили)) - і то не десь під тумбочки впихнули, а тупо збоку біля мийки :mrgreen: бо у ваннній, яка разом з туалетом - тупо нема місця на пралку!
А от кімна виглядає на 16-18м2(бо візуально виглядає довшою за мою 14м2)

Коротше - тут явно ніякого ремонту не вартує робити/вкидувати туєву хучу грошей.
Просто здавати поки не вб'ю до "нездаваємості"😁 а тоді продати, або продавати вже таку "елітку" :mrgreen:

Ну, або якийсь мінімальний косметичний ремонт зробити - типу все пофарбувати поверха всього :mrgreen: + замінити змішувачі води + обклеїти плівкою кухонні меблі.
То може 500грн можна було б і накинути :lol:
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 14:24

Успіх написав:Bolt
До речі, був я недавно "у Вашому районі", де Ви здаєте свою квіточку))
Був за "Гетьманом", а потім пройшовся дворами до Княгині Ольги...
Так от, я щось дуже значення колись не придавав/не звертав увагу, що там просто НАЛІПЛЕНО п'яти/шести- і вище-поверхівок! :shock:
То ясен пень, чому там Вам, навіть, 500грн важко накинути до прайсу здачі квартири.
Там же конкуркнція економ і жорсткий економ - просто зашкалює!

Я там заходив до побратима, який знімає 1к. Каюсь, що не запитав, за скільки знімає(але як не забуду, то колись по телефону запитаю його)
Але думаю, що там не більше 6-7к))
Так як ремонту(на око) 25-30р!
Кухня там маленька(напевно 6м2), але ще й пралку туди поставили)) - і то не десь під тумбочки впихнули, а тупо збоку біля мийки :mrgreen: бо у ваннній, яка разом з туалетом - тупо нема місця на пралку!
А от кімна виглядає на 16-18м2(бо візуально виглядає довшою за мою 14м2)

Коротше - тут явно ніякого ремонту не вартує робити/вкидувати туєву хучу грошей.
Просто здавати поки не вб'ю до "нездаваємості"😁 а тоді продати, або продавати вже таку "елітку" :mrgreen:

Ну, або якийсь мінімальний косметичний ремонт зробити - типу все пофарбувати поверха всього :mrgreen: + замінити змішувачі води + обклеїти плівкою кухонні меблі.
То може 500грн можна було б і накинути :lol:

Ну так і є 6 квадратів, пральку впхнув на куню
Сорокпятка нормально встала.
Кімнати великі. Загальна площа 48 м.+засклена і утеплені лоджія 3 м.
То не тільки в тій локації але і загалом по Львову в тих спальниках будь здоров конкуренція.
На минулому тижні вивозив два холодильника з Тролейбусної дев"ятиповерівка навпроти депо. З" їжджада квартиранка яка довго там жила, вивозила своє барахло. В квартирі вже починали працювати майстри. Так тітка, що з"їжджала жалілась, що знімала ту двушку(ну як сказати ремонт або пізній совок, або початок незалежності, тобто з 30 років) за 8 тис.. Жалілась, що господарі ніфіга не хотіли вкладатись в квартиру. На, що я зауважив, що то просто не доцільно. Вбухати туди нехай десятку баксів, щоб на тисячу-півтори брати більше за оренду.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 18:05

Покищо НЕ купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Bolt написав:Жалілась, що господарі ніфіга не хотіли вкладатись в квартиру. На, що я зауважив, що то просто не доцільно. Вбухати туди нехай десятку баксів, щоб на тисячу-півтори брати більше за оренду.
Саме так!
Тому, або нехай вбивають "до ручки", або зробити косметику за 1куй бакінських, щоб не скотилась ціна до мішка картоплі!😁
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 19:00

Bolt написав:
  Успіх написав:Ну так і є 6 квадратів, пральку впхнув на куню
Сорокпятка нормально встала.
Кімнати великі. Загальна площа 48 м.+засклена і утеплені лоджія 3 м.
То не тільки в тій локації але і загалом по Львову в тих спальниках будь здоров конкуренція.
На минулому тижні вивозив два холодильника з Тролейбусної дев"ятиповерівка навпроти депо. З" їжджада квартиранка яка довго там жила, вивозила своє барахло. В квартирі вже починали працювати майстри. Так тітка, що з"їжджала жалілась, що знімала ту двушку(ну як сказати ремонт або пізній совок, або початок незалежності, тобто з 30 років) за 8 тис.. Жалілась, що господарі ніфіга не хотіли вкладатись в квартиру. На, що я зауважив, що то просто не доцільно. Вбухати туди нехай десятку баксів, щоб на тисячу-півтори брати більше за оренду.

Типова поведінка .., запропонуйте їй замінити змішувачь у ванній за 200 евро за її рахунок , буде вас проклинати до ранку наступного року і згадувати як ви їй занадто дорого здавали але вона чьомусь не переїхала туди де "дешевше" :evil:
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 21:04

До речі на рахунок змішувача. Мій бувший співпрацівник по ЛАЗу поїхав до Тернополя бо знайшов там роботу, з його слів на Україно-Данському Сп з ЗП, щось біля 800 паперів.
Орендував там двушку за 220 $
Ну і раз пише мені який змішувач краще купити в орендну хату бо той зламався.
Значить на моё питання, чому він міняє змішувач за свої гроші:

А хіба в договорі ремонт прописують?
Міняю сам, бо попередній поламав...
Там штоковий перемикач був.
Він мнене трохи бісив і я його надавив ...;)
А далі пише ...
-Але коли будемо з'їзджати, свій хочу забрати :)
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 21:14

???
Орендні умови повинні бути як у Японії , я згоден платити податок Державі,але і Держжава повинна мене захищати , заселення у голі стіни , завдаток за 5 місяців, при виселенні миють ретельно кухню і все а не включають мороза шо воно так і було
Але наразі в оренду здають не голі стіни
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2025 21:46

Vadim_ написав:
  Bolt написав:
  Vadim_ написав:До речі на рахунок змішувача. Мій бувший співпрацівник по ЛАЗу поїхав до Тернополя бо знайшов там роботу, з його слів на Україно-Данському Сп з ЗП, щось біля 800 паперів.
Орендував там двушку за 220 $
Ну і раз пише мені який змішувач краще купити в орендну хату бо той зламався.
Значить на моё питання, чому він міняє змішувач за свої гроші:

А хіба в договорі ремонт прописують?
Міняю сам, бо попередній поламав...
Там штоковий перемикач був.
Він мнене трохи бісив і я його надавив ...;)
А далі пише ...
-Але коли будемо з'їзджати, свій хочу забрати :)

???
Орендні умови повинні бути як у Японії , я згоден платити податок Державі,але і Держжава повинна мене захищати , заселення у голі стіни , завдаток за 5 місяців, при виселенні миють ретельно кухню і все а не включають мороза шо воно так і було
Але наразі в оренду здають не голі стіни

Ну типа він купив поставив, а буде виїжджати поставить той що був, який він зламав.
Bolt

Профіль

1
  #<1 ... 10301031103210331034 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Хомякоид і 2 гостей