Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Amethyst написав:Ну так Авангард -- своя рідна-ріднесенька банка ж..
Вот только брокерский счёт конкретного клиента - это не счёт в Авангарде. Это кухня уже самого ICU, как счёт у мобильного оператора, например. Этап замечания транзакции по котловому счёту ICU и на основе этого пополнения личного счёта самый долгий и похоже, что до сих пор ручной.
Amethyst написав:Гроші от зайшли 5хв тому, всього півгодини шукали після моєї заявки )) Прискорюються неспішні ))
Реально электровеники стали. Я привык, что очень хорошо, если на следующий день письмо только прочитают.
та нє. портмоне надсилає реєстр, по-ньому і зараховують. може і вручну, але зразу по всім а покриття надходить одним платежем в Авангард від ФК МБК (портмоне). Хоча я думаю там шось таки автоматизовано, бо гроші що СЕП, шо портмоне знаходять десь в 6-7 ранку, це рано, вони в 9 починають працювати, здається не зря ж вони просять призначення не змінювати
а чого на наступний день – бо зараховують тільки коли вже отримають покриття на рахунок, це і правильно, бо така специфіка роботи, це ж не рітейл
К слову, я только сейчас понял как удобно покупать бумаги за счёт кредитного лимита - купил бумагу и ждёшь пока вырастет доллар, вырос - сдаешь и гасишь лимит! И главное - бесплатно!!! 🤗🤗🤗
asti написав:... вырос - сдаешь и гасишь лимит! И главное - бесплатно!!! 🤗🤗🤗
А не вырос - сдаешь и тоже гасишь лимит. Главное что безплатно
Всё может быть! Вы, я знаю, тоже эту бесплатную тему юзаете: ПУМБ, Сенс, Приват... ху элс?
гроші тишу люблять. Навіщо трезвонити що ви там юзаєте та ще й схему малювати. Мабуть хочете, щоб прикрили лавочку. Чи вирішили похвастатися на форумиі. Не розумію мети вашої писанини.
Невже Ви думаєте що правління вищезгаданих банків не знає про цю "схему" - все вони знають і дозволяють це робити бо банку напевно це вигідно з якихось неочевидних причин. Ви краще скажіть, якщо у Приваті купляти ОВДП у п'ятницю то розрахунок у понеділок буде по п'ятничній ціні чи як?!
asti написав:Ви краще скажіть, якщо у Приваті купляти ОВДП у п'ятницю то розрахунок у понеділок буде по п'ятничній ціні чи як?!
Розрахунок у понеділок буде по понеділочній ціні. Про що й сам Приват пише на https://next.privat24.ua/bonds/list - "Актуально на 10.03.2025"
Жалко... Но ничего, можно ведь и в Сенсе через Дию по сегодняшней цене купить с приватовской карты и с выплатой на приватовскую є-Підтримку - так без комиссий будет?
Хотелось бы ещё уточнить на какую карту лучше выплачивать "кредитные" ОВГЗ купленные через Дию - на карту банка-хранителя бумаг или на карту банка за кредитные деньги которого покупалась бумага? Есть разница в скорости зачисления средств, финмона и тд?