Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
PUMB, якщо робити переказ грошових коштів з платіжної картки mastercard, яка відкрита у вашому банку, на картку mastercard іншого банку, використовуючи ваш мобільний застосунок, то ви можете передавати через платіжну систему моє ім'я і прізвище, як ви робите з коментарем переказу? Якщо так, то якого біса в моєму імені ви неправильно застосовуєте транслітерацію при передачі цієї інформації? У договорі на відкриття картки ім'я латиницею вказано правильно.
ПУМБ – надійний банк, який продовжує створювати привабливі умови для збереження та примноження коштів клієнтів. Для тих, хто цінує надійність і високу дохідність своїх заощаджень банк запустив акційний депозит "Дохідний ПЛЮС" у гривні. Це чудова можливість отримати підвищені відсотки без ризиків і тривалих термінів.
Переваги депозиту "Дохідний ПЛЮС"
Висока ставка у гривнях: - 14% річних – на 3 місяці - 15% річних – на 6 місяців - Мінімальна сума вкладу – від 500 грн
Основні параметри: - Депозит діє на “нові кошти” - Без можливості поповнення - Без дострокового зняття чи розірвання договору - Без автопролонгації - Виплата відсотків щомісяця
Адназначна Але я таки підстраХовуюсь і СЕПлю на дебетку, а потім вже внутрішнім поповнюю кредитку. Якщо СЕП до обіду не з'явиться, то буду аварійно закидувати по р2р на дебетку. Але такого ще не було