Німецький переклад і апостиль не запропоную, це самостійно
|
|
![]() Борцуни за справедливість не мають зеленого уявлення про те скільки наприклад у вартості товарів - розмір зарплати От наприклад офіційна звітність Укроптбакалії за 2022 рік Реалізація продукції - 113,7млн грн Покупка товарів/послуг -49,9млн грн Оплата праці___________-34,3млн грн податки/збори__________-22,5млн грн Соціальні заходи_______-9,3млн грн І простий аналіз ( я розумію що це два лікті по карті ) показує 113,7-49,9-34,3-22,5-9,3=-2,3млн грн Тобто оплата праці працівників+податки - становить більше 50% від виторгу.... Тобто фактично все що створено -виплачено тим хто створював.. Так зарплати директора і доходи власників в рази більші від зарплати пересічного працівника... але основним ВИГОДОНАБУВАЧЕМ є працівники а не власники.
![]() Я вже писав, що на початку 22-го трапився не захист, а трапились наслідки неналежного виконання державою своїх обов'язків щодо такого захисту. Захист на державному рівні -- це не танк під вікнами, що відстрілюється від ворога. Це комплекс заходів з виявлення, оцінки і прогнозу небезпеки, створення, оснащення і підтримка сил оборони, що будуть здатні протистояти цій небезпеці, пошук партнерів і створення оборонних союзів. За все це я, як громадянин держави, повинен був дотримуватись встановлених законів і правил, виконувати свої обов'язки, і сплачувати державні послуги, як у вигляді прямих податків, так і у вигляді оплати за чисельні "державні послуги", тобто такі, які сама ж держава визначила як обов'язкові для надання мені на платній основі. Свою частку обов'язків я виконував справно десятиріччями. І от прийшов той день, коли держава свою частку обов'язків відкрито і беззаперечно виконати не змогла, тут вже байдуже з яких причин. Якщоб це були умови якогось договору, то за таких обставин винна сторона зазвичай повинна була б своїм коштом усунути недоліки, відшкодувати збитки, сплатити штраф за порушення умов договору. Можливо не все одразу, але факт в тому, що винна сторона втрачає, а потерпіла - набуває. Але тут все виявилося чомусь інакше. Внаслідок зовнішньої агресії я і моя родина втратила одне житло повністю, і втратила можливість користуватися іншим, всім нам довелося всупереч своєї волі переїхати і змінити спосіб життя. Але виявляється, що постраждала сторона у стосунках з державою -- це не я і не моя сім'я, бо держава нічого не збирається відшкодовувати (будемо реалістами), ніякого штрафу нам теж платити не буде. Натомість у нас у всіх з'явилася маса додаткових обов'язків перед державою: наприклад, вставати на облік внутрішньо-переміщених осіб, військовий облік, та головне -- відправитись в окоп та, можливо, померти там за можливість держави і надалі поводитись так, нібито це саме я не виконав свої обов'язки, а не держава, і розповсюджувати ось такі звинувачення "ухилянтів" у становищі, що склалося. Так що вибачте, але в лютому 2022 відбувся не захист, а наслідки його неналежного виконання, і спроби виставити за це ще й рахунок просто беззмістовні. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТим кому фаберже заважає - пояснюю 1 Завжди є хтось хто насрав йому в штани 2 Вивчи те що написав постом вище. Основним вигодонабувачем всього що робить ПІДПРИЄМСТВО - є працівники підприємства , які через зарплату і податки забирають мінімум 80% від того що вони створили
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну73% виборці вибрали у владу того хто заявляв що не допустить війни. Чи винуваті ці 73% в тому що влада яку вони обрали робила те що декларувала перед виборами?
![]() M-Audio
А можна глянули отой самий договір, як там сформульовано? Невже там надаються вам гарантії ненападу якоюсь державою? Щось мені здається там черговий «меморандум»: мінімізувати ризики, сприяти… ну і оте все. Боюсь що для гарантій на 100% треба віддавати на оборону на порядок більше , аніж ви віддавали. Це знаєте , як ото мріяти заплатити за тур 300 доларів і розраховувати , то там дійсно 5 зірок і справжній УльтраОл. Все має ціну. І справжню ціну в цій країні не платив ніхто. Бо всі вірили, що «ніхто не нападе ніколи». ![]() Трамп порушує Констітуцію, критикує всіх , хто з ним не згоден, суддів, прокурорів.
Байден і Абама використовували autopen (ще з часів Джеферсона використовують, мабуть Трамп не в курсі), Байден за декілька днів до 20 січня "підписав помилування" автперном, типу Трамп вважає, що це зробив хтось інший (хоч Байден декілька раз казав про це) сотні саспектс були депортовані в Венесуєлу (по факту Сальвадор), без рішення суда (останній раз таке робили з японськими громадянами США у 1942)
вираз "дать трампа" дуже популярне ![]() Ну то так. Чіткі обов'язкі і віповідальність завжди тільки в холопів, а з боку держави - меморандум за все гарне і проти всього поганого, але коли воно по тому меморандуму не виходить, то винних немає. Просто держава може собі то дозволити, бо холоп ії вдіяти нічого все одно не зможе. Але чому в такому разі холопу не сприймати свої обов'язки так само як меморандум? Чому обов'язок "захист держави як справа всього українського народу" повинен трактуватись як необхідність бігти до найближчого військкомату і ставати до строю з гвинтівкою? Може холоп сам визначиться, як він буде захищати державу? Наприклад, лежати на дивані, дивитись цілодобово телемарафон і писати патріотичні дописи в соцмережах. Адже коли йдеться про виконання обов'язків з боку держави, то там іноді ну дуже креативні підходи до визначення того, в чому цей обов'язок насправді полягає, і які передумови для його виконання. То ж пересічному, значить, можна так само. Звісно, в разі, коли в нього є можливість протистояти настанню негативних наслідків. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯкі проблеми Але хто втовкмачить в довбешку холопа що нейтральність під час агресії - тільки розтягує непевний час в якому цей холоп обмежений на все і вся... Тому Якщо дурень, хоче залишатись дурнем, мотивуючи тим що поки розумні не подурнішають - в нього нема шансів піднятись... доти він буде залишатись дурнем. Чи є в нього шанс порозумнішати? Так є Але цей шанс в ЙОГО руках... Бо всі інші своїми руками будують своє майбутнє.
|
|