Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ну шо Долярек пролітає разом зі своїм смартом в іпенях Левандівки, як фанера. Для не львівських. Звідти 3 хв пішки до Оперного, 5 до ратуші. https://fb.watch/ynOUx30MD7/ Пи. Си я до речі брухт вивозив через будинок ліворуч від тої квартири. Подібне планування, але туалет в хаті вхід через балкон. 4 поверх. Там пацани повністтю збили всю. штукатурку і зняли паркет. І в такому стані хочуть 40 тис дол. Думаю загальна площа не більше 35 квадратів.
Хомякоид написав:То що панство можна щось взяти пристойне в місті Лева тис. за 50 ? Щоб давало вихлоп від 20 тис. ?
Можете придбати гостинку на Сихові, в панельній дев'ятиповерхівці( щось подібне як у того горезвісного інвеШтора із Анталії)).
До речі хотів вас запитати - чи вартує так важко працювати на німецького пана і купувати два роки тому інвестиційну квартирко в Вінниці ( такі величезні ризики під час повномасштабної війни (!!!) по 950 $ за метр )? Це ще потрібно було мабуть їздити до України, оформляти, переживати чи добудують і тд. А якщо ви ще й ремонт робили і здаєте в оренду то тим більше...
За ці два роки інвестиції в акції SP 500 принесли мінімум 50% прибутку, через брокера, який мені повторює одну фразу - ти тільки лежи на пляжі і не смикайся, жуй манго та кокоси пий))
Востаннє редагувалось roberto dark в П'ят 21 бер, 2025 18:55, всього редагувалось 2 разів.
Хомякоид написав:То що панство можна щось взяти пристойне в місті Лева тис. за 50 ? Щоб давало вихлоп від 20 тис. ?
Можете придбати гостинку на Сихові, в панельній дев'ятиповерхівці( щось подібне як у того горезвісного інвеШтора із Анталії)).
До речі хотів вас запитати чи вартує так важко працювати на німецького пана і купувати два роки тому інвестиційну квартирко в Вінниці ( під час війни (!!!) по 950 $ за метр )? Це ще потрібно було мабуть їздити до України, оформляти, переживати чи добудують і тд. А якщо ви ще й ремонт робили і здаєте в оренду то тим більше...
За ці два роки інвестиції в акції SP 500 принесли мінімум 50% прибутку, через брокера, який мені повторює тільки одну фразу - ти тільки лежи на пляжі і не смикайся жуй манго та кокоси пий))
В Вінниці не був. Все дистанційно. Оренда вже пішла. Враховуючи сьгоднішні ціни аналогів плюс оренда теж вийшло непогано.