|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 23 бер, 2025 12:40
Wirująświatła написав: Faceless написав:Може нема про що з навколишніми говорити
есть 3 фундаментальные причины алалии. 1. не понимает речь 2. не владеет речевым аппаратом (мышцы не слушаются) но речь понимает 3. психотравмирующая ситуация (обычно сильный испуг)
В семье знатного лорда был мальчик, который с рождения не разговаривал. И вот однажды, за завтраком, в 16 лет, он, пробуя чай, говорит: — Чай холодный?!?! Все сразу: — Сынуля! Ты заговорил! Радость то какая! Почему ты до сих пор молчал??? — До сих пор все было в порядке...
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6469 раз.
- Подякували: 21616 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 23 бер, 2025 12:41
budivelnik написав: anduzenko написав: Hotab написав:anduzenko [quote]Только дурочка выйдет конкретно за Хотаба с его смешными 5к до налогов
Хз чому тут всплив Хотаб (мо що зачистили , і я не бачив), але Хотаб ніде не писав про 5 кує до податків. Про «чисті 5 кує», для яких треба ще 1.4 кує і 35.2 кгрн податків згадувалось як приклад. Фактичні доходи не знає ніхто крім мене і бухгалтера і вони кратно більші І навіть десь краями відповідають юморним запитам місцевих баришень. Андрузенку не облизуватись , навіть після операції по зміні статі. Ні грошей він не отримає, ні пропозиції змінити смішне прізвище
С чего бы это юморными? Я ни смайликов, ни скобочек не заметил. Наоборот, цифра многократно повторена и подтверждена. Или это одна из тех шуток, которые становятся смешнее с каждым повтором? Хотабу не судить всех по себе.
Якщо якась розумниця поставить перед собою умову розглядати тільки тих в кого дохід 200 000+грн місяць.. - то в мене для неї неприємна новина Кількість потенційних варіантів віком 18-70 і кількістю в 15 млн осіб легко зменшиться приблизно в 200-300 разів до 50 000+/- осіб у віковому діапазоні 45-65... Так є ще якісь 1000 мажорів у діапазоні 18-45... але теорія ймовірності каже що тоді шанси менші ніж 1 до 10000...[/quote]Так вони ще й мають бути "не зайняті"
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 23 бер, 2025 12:43
Faceless написав:budivelnik написав:Якщо якась розумниця поставить перед собою умову розглядати тільки тих в кого дохід 200 000+грн місяць.. - то в мене для неї неприємна новина Кількість потенційних варіантів віком 18-70 і кількістю в 15 млн осіб легко зменшиться приблизно в 200-300 разів до 50 000+/- осіб у віковому діапазоні 45-65... Так є ще якісь 1000 мажорів у діапазоні 18-45... але теорія ймовірності каже що тоді шанси менші ніж 1 до 10000...
Так вони ще й мають бути "не зайняті"
так вони ще мають щось знайти в стм таке що їх могло би зацікавити, а інші не можуть запропонувати в кращому співвідношенні ціна-якість... от хотаб пише, що умовна стм йому має доплачувати умовних 5куе (а не $140 в місяць "на життя")
Востаннє редагувалось flyman в Нед 23 бер, 2025 12:45, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 23 бер, 2025 12:44
flyman написав: Faceless написав:budivelnik написав:Якщо якась розумниця поставить перед собою умову розглядати тільки тих в кого дохід 200 000+грн місяць.. - то в мене для неї неприємна новина Кількість потенційних варіантів віком 18-70 і кількістю в 15 млн осіб легко зменшиться приблизно в 200-300 разів до 50 000+/- осіб у віковому діапазоні 45-65... Так є ще якісь 1000 мажорів у діапазоні 18-45... але теорія ймовірності каже що тоді шанси менші ніж 1 до 10000...
Так вони ще й мають бути "не зайняті"
так вони ще мають щось знайти в стм таке що їх могло би зацікавити, а інші не можуть запропонувати в кращому співвідношенні ціна-якість... от хотаб пише, що умовна стм йому має доплачувати
В цьому плані я впевнений взагалі без проблем. Що ви за Хотаба переживаєте, він вас любить, просто по своєму
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 23 бер, 2025 12:45
Banderlog написав:Док а Вам не здається шо Ви трохи тойво... лішній в цій жизні? І не щасліви? Не думали суіциднутись? Ну якось не больно
не думал) и вполне счастлив (насколько это позволяет окружение). Почему вас с ладом так триггерит покопаться в моей психике? вы вроде не психологи и разрешение я вам не давал. Это желание меня забуллить? Я ж могу что то обидное написать в ответ. Ладно лад, там давний конфликт... и ещё кое что. а какая ваша мотивация писать гадости человеку, который ничего друрного вам не сделал? мы вроде нормально общались в лс, делились ссылками на видео и литературу. И тут агрессия. У вас с мозгами всё хорошо? не думали убить родную дочку? (меня ж про суицид вы спросили, отвечайте и вы теперь). мне без разницы) от вашей дружбы не холодно и не жарко, просто интересно какие мотивы. Чем я вас обидел Banderlog написав:і хто ви такий щоб указувати йому що правильно що ні?
Banderlog написав:Або піймали крису в школі, шариться в роздівалці ,ворує кишенькові. З якого хріна школа не може його затравить ?
прикольно там у вас в голове, у меня прав указывать нет, а у школы право затравить крысу есть) Похоже вы себя считаете ю.цезарем, раздающим и забирающим права. в нашей культуре дети - собственность родителей, никто не имеет право их травить/воспитывать кроме родителей, даже если ребенок крыса, вор, срёт другим детям в рюкзаки и такое прочее. Думаете педагогам коррекционных классов легко? их даже кусают за руки, а ударить ребенка в ответ нельзя. Кругом камеры. Придет ребенок домой с синяком, родители сразу маляву в полицию накатают. А за укус накатать маляву нельзя, можно либо носить телогрейку непрокусываемую, либо уволиться.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 23 бер, 2025 13:11, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 23 бер, 2025 12:48
Faceless написав:flyman написав: Faceless написав:Так вони ще й мають бути "не зайняті"
так вони ще мають щось знайти в стм таке що їх могло би зацікавити, а інші не можуть запропонувати в кращому співвідношенні ціна-якість... от хотаб пише, що умовна стм йому має доплачувати
В цьому плані я впевнений взагалі без проблем. Що ви за Хотаба переживаєте, він вас любить, просто по своєму
Потому что джентльмены верят друг другу на слово Стоит мужик на рынке и продаёт лом. У него спрашивают: - Почём лом? - Тыща долларов. - Почему так дорого? Он что - золотой? - Да нет. Просто деньги очень нужны...
-
anduzenko
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 бер, 2025 12:50
Faceless Так вони ще й мають бути "не зайняті"
Ще відкинути геїв, жадних , жадних геїв мріючих про островянку та інколи Ночкіна джентльмены верят
Незрозуміло навіщо взагалі мужику (згідно легенди) заморачуватись доходами іншого мужика, і навіть думати про те, вірить він чи ні…
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2469 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Нед 23 бер, 2025 13:02
Hotab написав: джентльмены верят
Незрозуміло навіщо взагалі мужику (згідно легенди) заморачуватись доходами іншого мужика, і навіть думати про те, вірить він чи ні…
Я взагалі писав про панянку, чи є в ній "щось таке". Впевнений що є 
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 23 бер, 2025 13:03
Wirująświatła написав:просто интересно какие мотивы.
Защитная реакция здорового организма на переизбыток тяжело принимаемой информации. Дело тут не в нас. Это Вы, пытаясь объяснить нам, дилетантам, особенности своей профессии, не всегда воспринимаемой с пониманием, не нашли грань доступности объяснений. Для дилетанта некоторые вещи звучат дико. Много лет тому назад Вы, выбрав профессию, обрекли себя на непонимание со стороны окружающих. Исправить это уже невозможно. Вам просто нужно научиться с этим жить.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6469 раз.
- Подякували: 21616 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 23 бер, 2025 13:04
Hotab написав:Faceless Так вони ще й мають бути "не зайняті"
Ще відкинути геїв, жадних , жадних геїв мріючих про островянку та інколи Ночкіна джентльмены верят
Я думаю, ты отлично понял, о чём шла речь. Просто ты считаешь себя обязанным в любой ситуации идти на защиту чести прекрасных дам. Однако в этом случае ты требуешь не замечать "шуточный" ценник, который они сами на себя повесили, и который подтвердил выше модератор. И это, заканчивай с обращениями в третьем лице. Ты вроде, не из благородных. Ночкіна
Это кто?
Востаннє редагувалось anduzenko в Нед 23 бер, 2025 13:14, всього редагувалось 2 разів.
-
anduzenko
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
|