Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 2021222324 ... 582>
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:06

Сибарит написав:Много лет тому назад Вы, выбрав профессию, обрекли себя на непонимание со стороны окружающих. Исправить это уже невозможно. Вам просто нужно научиться с этим жить
если я не смогу добиться понимания от человека с IQ 80+ грошь мне цена. Другое дело мотивация вникнуть, попросить разьяснить, потребовать доказательств. Но это уже не формат форума. Постить доказательства на 50+ страниц и тонны исследований я не готов. Хотя по многим вопросам инфа под рукой и дело 5-10 минут ее достать
Wirująświatła

Подякував: 2520 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:14

Faceless
Я взагалі писав про панянку, чи є в ній "щось таке". Впевнений що є :)

Так то я пойняв. То чомусь Андрузенко не пойняв))
Так, я згоден що є.

заканчивай с обращениями в третьем лице.

Чого це?
Ты вроде, не из благородных.

Може не всюди… але хто зна..
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 23 бер, 2025 13:16, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2417 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:16

fler написав:Сестра мого чоловіка два роки у громадянському шлюбі, тобто просто живуть разом. На 8 березня її мужчина подарував їй позашляховик Інфініті за 20 тис. дол.

А це шо за така дєшовка, китайська підробка якась, або араб, на настоящу Infiniti грошей нехватило?
Він працює менеджером в іноземній логістичній компанії. Десь такого рівня я бачу чоловіка для пані stm.

А stm шо шукає чоловіка з іноземної логістичної компанії? Шось я такого не чув, все тільки від вас. А від вас йде тільки все по бідності, бо успішна жінка такого нічого не напише, нахріна їй той китайський Infiniti?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:16

Wirująświatła написав:
  Banderlog написав:Док а Вам не здається шо Ви трохи тойво... лішній в цій жизні? І не щасліви?
Не думали суіциднутись? Ну якось не больно
не думал) и вполне счастлив (насколько это позволяет окружение). Почему вас с ладом так триггерит покапаться в моей психике? вы вроде не психологи и разрешение я вам не давал.

Это желание меня забуллить? Я ж могу что то обидное написать в ответ. Ладно лад, там давний конфликт... и ещё кое что.

а какая ваша мотивация писать гадости человеку, который ничего друрного вам не сделал? мы вроде нормально общались в лс, делились ссылками на видео и литературу. И тут агрессия. У вас с мозгами всё хорошо? не думали убить родную дочку? (меня ж про суицид вы спросили, отвечайте и вы теперь).

мне без разницы) от вашей дружбы я не завишу, просто интересно какие мотивы.

А мені розрішенья не треба, я не психолог і не звязаний професійною етикою.
З мозгами? Ні, не настільки якби я хотів.
Якщо про інтелект.
Нащот моральності то з вашої точки зору теж ні.
В мене нема багатьох барєрів які є у вас, і є такі яких у вас нема)
Дочок вбивати не хотів, в воспітатєльних цілях нажолити кропивою буває хочу. Тут з жінкою педагогічні разногласія.
Тепер про булінг це просто інструмент, все залежить в чиїх руках. Щодо ставлення до того як до до своїх дітей? Дурне питання. Звичайно я проти щоб їх булили чи пекли паяльником)
Моя задача навчити їх не бути жертвами. Можно подумати, що на мене ніколи не була направлена колективна агресія... але якось на кулак завжди виставляв кулак, на толпу толпу. Якщо моя була менша то ми тікали а потім одлавлювали по одному і били в 2х, в 3х.
P/s мені забавно колупатись в вашій психіці, коло мене зараз люди попрощє... врємєнами скучаю. Я ж як в тюрмі.
Будем вважати, що зрідка я вибираю вас спарінг партнером.
Мене ви не обідите якось рівень значімого взрослого по моїм міркам не дотягує.
Не в інтелекті справа, він в вас вищий ніж в мене, особливо в психології,
но ви як мала раніма і запугана дитина.
Запутались.
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:18

Water

А це шо за така дєшовка

Нє, ну б/у Фінік хіба гірше, ніж новий 1 кг рису від Флаймана?

который они сами на себя повесили,

Мені здається СТМ на себе нічого не вішала. А що там шуткує про неї Флер, не бачивши її вживу ні секунди, так «то таке»…
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 23 бер, 2025 13:22, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2417 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:19

Re: Психологія та інші цікавинки

Wirująświatła написав:если я не смогу добиться понимания от человека с IQ 80+ грошь мне цена.

Вы ставите перед собой непосильную задачу.
Даже при высочайшем уровне интеллекта (я не про дурацкий тест), у каждого из нас существуют устойчивые предрассудки, которые не позволяют воспринимать информацию в определенных областях. Просто неверна система аксиом. Худшее место для бесполезной борьбы с этим явлением - открытое информационное пространство. Мы здесь для того, чтобы демонстрировать свою значимость, пользуясь невозможностью ее проверить :)

ЗЫ Не воспринимайте невозможность переубедить меня как личную неудачу - у меня IQ не больше 30.
ЗЗЫ Значимость показаний теста на величинах более 80 для меня сомнительна, учитывая изначальную разработку теста для работы в нижних диапазонах.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6451 раз.
Подякували: 21578 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:22

Faceless написав:
budivelnik написав:Кількість потенційних варіантів віком ...до 50 000+/- осіб у віковому діапазоні 45-65...
Так є ще якісь 1000 мажорів у діапазоні 18-45... але теорія ймовірності каже що тоді шанси менші ніж 1 до 10000...
Так вони ще й мають бути "не зайняті"

Просто зазначу, що сестра мого чоловіка знайшла такого на сайті знайомств, йому було 39 років і він не був одружений ні разу. Бачила його - все ок із зовнішністю.
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:23

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Нє, ну б/у Фінік хіба гірше, ніж новий 1 кг рису від Флаймана?

Тут лучше сравнивать с филиппинкой.
Машина, судя по цене, совершеннолетняя - секс обеспечен :)
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6451 раз.
Подякували: 21578 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:
  Faceless написав:
budivelnik написав:Кількість потенційних варіантів віком ...до 50 000+/- осіб у віковому діапазоні 45-65...
Так є ще якісь 1000 мажорів у діапазоні 18-45... але теорія ймовірності каже що тоді шанси менші ніж 1 до 10000...
Так вони ще й мають бути "не зайняті"

Просто зазначу, що сестра мого чоловіка знайшла такого на сайті знайомств, йому було 39 років і він не був одружений ні разу. Бачила його - все ок із зовнішністю.
Поки не знаю, що мені робити з цією інформацією, але спасіба
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8226 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:25

Hotab написав:

который они сами на себя повесили,

Мені здається СТМ на себе нічого не вішала. А що там шуткує про неї Флер, не бачивши її вживу ні секунди, так «то таке»…

Так в том-то и дело, что подтвердила. Но это будет про твою реакцию.
Могу поискать ссылку, хочешь?
Изначально я прокомментировал совсем другую тему, про странный пост Флер про "умных" и отсев всех под 10к.
anduzenko

Подякував: 50 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

#<1 ... 2021222324 ... 582>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Wirująświatła і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор