Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 2223242526 ... 584>
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:49

detroytred написав:
  Hotab написав:detroytred

Дик, на першому місці ще був вказаний критерій -- "полностью подвластный

Ви помітили той єдиний критерій, якому відповідаєте?

Ні.
Я просто на відміну від подавляющєй більшості форуму банально читаю текст. Всіх. В тому числі і даної панянки.

І отам на першому місці було чітко вказано "хочу полностью подвласным (был)". А далі, все інше - кажись, сильним і ще якийсь.

Тому все панство мене дуже веселило оці пару днів...

Тому теж не втримаюсь --- ви читати текст вмієте?
Не вигадувати і на цьому будувати, а читати текст інших. І вже від цього відштовхуватися.

читати то може і читають, але ж дислексія це не латина
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2834 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:51

fler написав:Бідним не треба зазіхати на жінок не свого рівня.

А шо на них зазіхати, у мене колись був плакат Саманти Фокс. :lol:
Нехай обирають серед доярок з Хацапєтовки чи касирок з АТБ тощо. "Нє по Сєнькє шапка"(с)

З таким підходом вчора було потрібно 2 лімона бангладешців, сьогодні вже потрібно 4.5 лімона. Хто завтра буде доїть чи вам моркву у Треші пробивать?
До чого тут кредит чи не кредит. Людина, яка може собі дозволити робити такі дарунки явно не належить до середньостатистичного прошарку.

Це самий нижчий прошарок, не кажучі за кровосісь. На менеджера логістичної компанії це якась бурса, або після школи шось завершив.
Ви будете вискакувати заміж за менеджера, якщо він подарував якійсь нєпонятний Infiniti? Ви для початку спробуйте з таким прошарком поспілкуватись.
Я намагаюся пояснити, пані stm - не для середньостатистичних чоловіків. У неї потреби іншого рівня, які 80% чоловіків задовольнити не можуть, бо не мають відповідних доходів.

Ви пишете звичайну дурню по бідності, шоб задовольнить stm до чого тут доходи чоловіка?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:55

anduzenko написав:
Фактичні доходи не знає ніхто крім мене і бухгалтера і вони кратно більші

Сдельная оплата?

ні, ідівідуальні бонуси(personal bonus)

мені у 2007 інша компанія запропонувала ЗП 6000евро і контракт 3 місяці, на той час у фірмі? де я працював була ЗП 6000дол і контракт 4 міс, тож я сказав -що маю таку пропозицію, вони передзвонили через годину і запропонували індівідуальний бонус на карту 500 дол щомісяця(який не світився по відомостям), і так платили 2 контракти (тобто 8 місяців)
prodigy

Подякував: 3304 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:56

fler написав:а то вдруг СТМ обидится :wink:

А ви точна проФФЕсор? :?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:56

flyman написав:
  detroytred написав:
  Hotab написав:
Дик, на першому місці ще був вказаний критерій -- "полностью подвластный

Ви помітили той єдиний критерій, якому відповідаєте?

Ні.
Я просто на відміну від подавляющєй більшості форуму банально читаю текст. Всіх. В тому числі і даної панянки.

І отам на першому місці було чітко вказано "хочу полностью подвласным (был)". А далі, все інше - кажись, сильним і ще якийсь.

Тому все панство мене дуже веселило оці пару днів...

Не вигадувати і на цьому будувати, а читати текст інших. І вже від цього відштовхуватися.

читати то може і читають, але ж дислексія це не латина[/quote]
Так це прикол так прикол.
Я про шість різних місць. Про шість якостей півдня учора кнопав. Шість. Місця заповнював.

А тут мені у лоба -- ви помітили той єдиний критерій.

Ну і на поркуа кнопати-то?))
Щоб потім спростувати чиєсь зі стелі...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:57

Hotab написав:detroytred

О богі))панянки стібуться, всі підігрують-шуткують, Андрузенко і ви прийшли серйозно обговорити цю проблему))
За Флер не скажу нічого, а СТМ зустріне «свою людину» з мінімальним фінансовим набором (не бомж на зйомній, з авто і «базовими» 2-3 кує) , потіче і буде сопіти в сильне плече… Ото і всі й йуморні 10 кує))
Але ключове, звичайно «свою людину».

Ради бога, будем считать это комплиментами в турецком стиле
anduzenko

Подякував: 50 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 13:59

Wirująświatła написав: Но как писал выше вторгаться в чью то психику без приглашения - муветон.
а іще рахувати чужі гроші)
Це хто так сказав? Консіліум психологів? Заратустра? :lol: мож просвєщонна общєствєнность?
Це ж вродь не образа почуттів віруючих?
Чи може психологія це не тільки методологія але і віра?
Тоді віра в що? Що кожен має право на щастя? З хібалі? Грішник має страждати! :lol:
Добре, якщо Ви такі ранімі поки лишу Вас в спокої, зализуйте рани)
Banderlog

Подякував: 112 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Faceless написав:Так вони ще й мають бути "не зайняті"

та незайнятих зараз(і раніше) пруд пруди, у нас дівчата ходять табунами по 6-8,
питання для чого вам жінка? якщо для спорту, то їх занадто багато, якщо поговорити з розумною людиною протилежного полу-то треба делити на 100 (навіть на 150)
Востаннє редагувалось prodigy в Нед 23 бер, 2025 14:00, всього редагувалось 1 раз.
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Незрозуміло навіщо взагалі мужику (згідно легенди) заморачуватись доходами іншого мужика, і навіть думати про те, вірить він чи ні…

ти хто грають на форумі роль "жінки" інколи виявляються чоловіками,
чай прокололся з сашою (охаna)?
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 23 бер, 2025 14:15

Banderlog написав:Добре, якщо Ви такі ранімі поки лишу Вас в спокої, зализуйте рани)
какие раны, я ответил на все ваши вопросы, которые для меня очень простые. Вы меня не поймали на том, что я чего-то не знаю. Есть ряд вопросов, на которые мне было бы сложно ответить, но вы к ним и близко не добрались (надеюсь в следующий раз доберетесь)
  Banderlog написав:Це хто так сказав? Консіліум психологів?
выше я озвучил рамки нормы, не причинять вреда себе и неудобства окружающим (неудобство себе - можно). Исходя из них лезть в чужую психику без разрешения - выход за рамки. Поскольку психолог пользуется четкими инструментами (некоторые по силе воздействия превышают буллинг), выход за рамки может навредить. А это уже минус в карму.
  Banderlog написав:Чи може психологія це не тільки методологія але і віра?
психология это что угодно, в зависимости от уровня образования психолога. Кто не интересуется исследованиями да это вера. Я доверяю И.Кону, Василевскому и некоторым другим психологам. К остальным у меня более критичное отношение, мнения мало нужны исследования, я должен видеть как когда и кем оно проводилось, что считалось эталоном, и прочее. Кому то это не надо, почитали топ 100 авторитетных фамилий и поверили. Из-за того что деятельность не лицензируется очень много "верующих" психологов, которые не любят вникать в детали.
Wirująświatła

Подякував: 2520 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 2223242526 ... 584>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему