одна знайома виїхала з двома дітьми (дівчата 5 і 10 років) до Канади у грудні 2023 (чоловік, 37р виїхав сам на декілька місяців раніше), він влаштувався екскаваторщиком у провінції Альберта (Едмонтон), там життя значно краще ніж у Тюмені (але тайга, навкруги тайга), платять 5к канадських (у 2024-це було 4100 юсд), тепер вже 3400юсд(бо канадській долар посипався), житло (якщо не хостел) там дуже дороге, я не розумію на що люди розраховують
подивися вакансія екскаваторщика в Україні від 40к до 60к отримувати 3,5к дол і працювати в тайге с 8 до 18
єдину церкву і єдину літургію (колишній нардеп утікач Дмитрук виступає по відеоконференції з Лондона у Москві
Бандерлог, ти досі пьєш московській кагор і есиш просфорки ?
Дивна журналістка. Замість акценту на причині чому відповідні органи не притягнули порушників-кримінальників до відповідальності, розповідає про наслідки - типу ай-яяяяй, які злодії.
одна знайома виїхала з двома дітьми (дівчата 5 і 10 років) до Канади у грудні 2023 (чоловік, 37р виїхав сам на декілька місяців раніше), він влаштувався екскаваторщиком у провінції Альберта (Едмонтон), там життя значно краще ніж у Тюмені (але тайга, навкруги тайга), платять 5к канадських (у 2024-це було 4100 юсд), тепер вже 3400юсд(бо канадській долар посипався), житло (якщо не хостел) там дуже дороге, я не розумію на що люди розраховують
подивися вакансія екскаваторщика в Україні від 40к до 60к отримувати 3,5к дол і працювати в тайге с 8 до 18
andrijk777 написав:Враховуючи прогнозовану тривалість життя 75,4 роки(звідки така велика? я хз) обраховуємо прогнозовану кількість населення 176679 * 75,4 = 13,3 мільйони - це є прогнозована кількість населення.
Зовсім не 75,4, а 64:
через збройну агресію Російської Федерації, яка спричинила численні смерті військових та цивільного населення, включно з дітьми; в результаті середня очікувана тривалість життя скоротилась з 66,4 року (чоловіки) із 76,2 року (жінки) у 2020 році до 57,3 і 70,9 відповідно у 2023-му (експертна оцінка)
Эта цифра не очень отражает ситуацию. Такое снижение произошло из-за гибели людей в результате войны в относительно молодом возрасте. На неё нельзя опираться при расчётах на будущее. Хотя откуда цифра 75,4, которую приводит andrijk777, тоже не понимаю.
andrijk777 написав:Враховуючи прогнозовану тривалість життя 75,4 роки(звідки така велика? я хз) обраховуємо прогнозовану кількість населення 176679 * 75,4 = 13,3 мільйони - це є прогнозована кількість населення.
Зовсім не 75,4, а 64:
через збройну агресію Російської Федерації, яка спричинила численні смерті військових та цивільного населення, включно з дітьми; в результаті середня очікувана тривалість життя скоротилась з 66,4 року (чоловіки) із 76,2 року (жінки) у 2020 році до 57,3 і 70,9 відповідно у 2023-му (експертна оцінка)
Інтернет мені видав 75,4. Я і сам дивувався що така висока. Якщо 64, то: 176679*64=11,3 мільйони. Можна припустити що 12-13 мільйнів тому що очевидно що під час війни смертність підвищена.
Тайга, $3400 і ще знімати житло ?
Нужно двоим работать и жить скромно-тогда за три года накопишь 50 000-70 000 долларов.А у нас тут нихера не накопишь
andrijk777 да они могут выдавать среднее что захотят - и возраст и зарплату и всякую другую хрень но на самом деле понятно что никто не знает сколько людей вообще тут живёт и будет жить через год-два.
flyman написав:Тема демографії дещо перебільшена. Чомусь пишучи про кількість, забувають про якість. Напр, що краще:
Вже тема кібербезпеки була перебільшена. Я нічого не маю проти якості, але в Україні демографіччна піраміда одна з найгірших в світі. Нам треба рахувати не скільки "українців залишилось", а скільки молоді залишилось і скільки залишиться через 5-10 років.
заробітчани було від нехватки роб. рук? Глянь на Болгарію, Румунію, Трибалтику, там без війни мінус 30% населення. І що? Не далеко від них пішли Греція, Португалія, Іспанія.
prodigy написав:одна знайома виїхала з двома дітьми (дівчата 5 і 10 років) до Канади у грудні 2023 (чоловік, 37р виїхав сам на декілька місяців раніше), він влаштувався екскаваторщиком у провінції Альберта (Едмонтон), там життя значно краще ніж у Тюмені (але тайга, навкруги тайга), платять 5к канадських (у 2024-це було 4100 юсд), тепер вже 3400юсд(бо канадській долар посипався), житло (якщо не хостел) там дуже дороге, я не розумію на що люди розраховують
Нужно двоим работать и жить скромно-тогда за три года накопишь 50 000-70 000 долларов.А у нас тут нихера не накопишь
50 000 / 3 = 16 666.(6)/12 = 1388.(8)
Сомнительны твои утверждения Пахнет от них нереальностью
Не факт, что вторая половина будет вообще работать Не факт, что зарабатывать столько же, скорее будет меньше раза в 2
+ страховки мед., на авто, аренда жилья, на покушать
Ну накопили 50 000, если накопили, а дальше что ? Если жильё дорогое
PS. Очень большая ошибка многих, на финансовом форуме(!!!), на минуточку, когда ЗП в западных странах примеряют на украинские расходы. И фантазируюТ, как можно накопить там $50 000 - $70 000
prodigy написав:одна знайома виїхала з двома дітьми (дівчата 5 і 10 років) до Канади у грудні 2023 (чоловік, 37р виїхав сам на декілька місяців раніше), він влаштувався екскаваторщиком у провінції Альберта (Едмонтон), там життя значно краще ніж у Тюмені (але тайга, навкруги тайга), платять 5к канадських (у 2024-це було 4100 юсд), тепер вже 3400юсд(бо канадській долар посипався), житло (якщо не хостел) там дуже дороге, я не розумію на що люди розраховують
в Україне була нач.отделения гос.банка, каже що буде вчити английську і шукати роботу в банківській сфері (думаю їй легше з екскаватором навчитись, за рік не вивчишь мову до того рівня щоб з клиентами банка спілкуватись, може довірять ксерокопії робити))
Востаннє редагувалось prodigy в Пон 31 бер, 2025 19:08, всього редагувалось 1 раз.