з евагелистів до католиків
|
|
![]() та по барабану хоть до 50 ків. Їм можно од армії косити. А православним не можно. Востаннє редагувалось Banderlog в Сер 02 кві, 2025 17:38, всього редагувалось 1 раз.
![]() Це типова маніпуляція... Взяли 23500 чиновників НАЙВИЩОГО гатунку і розігнали зраду що на 1000 топ-чиновників було куплено 61 машину в той час коли на 1000 середньостатистичних купили 31 машину.... В мене питання Хто з тут присутніх погодиться нести відповідальність ТОП чиновника і отримувати за це в 2 рази більше середньостатистичного ? ПС навіть з урахуванням того що середня вартість автомобілів куплених чиновниками в 3 рази вища...- все одно ТОП має отримувати в 10+ разів більше ніж середньостатистичний. А то так ми до мишей дотрахаємось.
![]()
45 днів. Звичайно, що рембо к кожної людини за півтора місяці не зробиш, це вимушена міра, бо отакі як ти та інші здорові бикани не воюють. Що за подвійна логіка знову, якиййсь робітник, який служив і складав присягу (це окреме питання до всієї системи, що він там півтора роки робив під час служби і скільки грошей на це було витрачено, якщо він зробив за цей час 3 постріли і все), і чого без підготовки, якщо все так погано, він теж пройти підготовку.. Чого конкретно до мене всі причепились? Я взагалі не тримав ніякої зброї, тільки в 10-му класі на ДПЮ макет гранати кидав на 14 метрів, отримав за це двійку, а зброї взагалі не було, навіть макета. От повертатись наліво-направо, марширувати, равняйсь, смірно, здра жла тварищ-мійор (реально по буквах казав, що так треба говорити), це було, говорив той "тваріщ", що треба знести всі гори в Чечні із тими чеченцями, тільки це ніяк не зробити, теж було, був прокацапом... Ще й написав потім, що я неадекватно себе поводжу, хоча взагалі сидів нікого не чипав, тільки мене доставали. І я ж не кажу, що я неповинен воювати, це ви так кажете. Хоча професійного балакуна (оце схоже, недаром говорять, 25 років анекдоти травили) все одно не переговорити, якщо він вирішив витратити весь свій щас на те, щоб доводити, що він не повинен воювати. ![]() Які нафіг адреси. Я можу на відміну від вас, як бачу за декілька хвилин знайти приблизні зарплати та конкретні бали ВУЗів і спеціальності. Я веду до того, що наразі не використовувати можливості в Україні і дивитися на такі "вполне приличные" ВУЗи можуть люди з ссср, але не інші. Вивели мене прям дуже... Слизькі відповіді, краще б взагалі як d44 пропали, я і так розумію що в нього 0 осіб, хто отримав громадянство Швейцарії... ![]() Не знаю, что вы называете "простим роботягою", но у меня друг уехал в США лет 30 назад. Он не был "простим роботягою", а рядовым инженером, жена работала простым бухгалтером, уже давно не работает. По 200-300 часов в месяц на 2-3 работах не работали, но за жильё уже расплатились. Брали, конечно в кредит. Жильё, насколько понял, что-то типа таунхауса. Дети были уже взрослые, когда уезжали. Работают и имеют своё жильё. Дочка возвращалась сюда и забрала парня, с которым здесь встречалась. Сын женился уже там. ![]() А чим Томос вже не подобається? Якась суцільна кацапопропаганда з тебе. Що всі мають ходити до московської ФСБшної церкви, яка на заставу для отого хамла пашки мерседеса збирає з людей гроші, щоб краще хамив і називав людей бомжами за ботинки (це яка релігія так вчить?) молиться по-кацапські, тільки неясно, яким богам. напевно, путлеру, вони ж наших воїнів навіть відмовляються відспівувати! І новінський он мільярдер, путлер грошей на жаліє, ще й гроші вкладників банка форум розграбував. І попи всі їхні, на відспівавання ще й додатково гроші вимагать підходять, коли вже за все сплачено. Куди ні ткни, та що говорити, якщо це агенти спецслужб ворожої держави в рясах, вони і пропаганду таку ведуть, про що тут можна говорити. Інше діло, що я взагалі релігію не підтримую, це все задурювачі мізків, але підтримувати ще й ворожих задурювачів мізків - це вже занадто. Он храм. свого міністерства нападу у кацапії у диявольському стилі побудували - може ще там помолитись треба? ![]()
Солдат вряд ли служил 25 лет. Таких случаев не знаю. "може виконувати обовязки простого військовослужбовця..." - может. Примерно с таким же успехом, как и любой более-менее здоровый мужчина. Так же, как это делал Успих. Дейтройтред давно и много лет преподавал. На какую позабойову посаду вы его определите? Хотаба можно поставить комвзвода, роты(?). Не уверен, насколько это хорошо, но это примерно то же, что микроскопом гвозди заколачивать. Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 02 кві, 2025 18:00, всього редагувалось 1 раз.
|
|