Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
slonomag написав:Блин, Вы мне расказываете про налоги в Испании? )
Пробачте, але особисто Вам я нічого не "расказую". Чи Ви теж офіційно працюєте в Україні? Ви просто сказали шо цей товарісч краде ваші кошти, коли не сплачуючи нічого воде дітей у садочок, школу і чимось там державним користується. Це теж не зовсім так.
За CRS пока ничего не известно и официально его еще нет.
Вам видніше, як і код у програмах магазинів на касі.
rjkz написав:Что те мужчины, которые приехали по Ю4Ю, они, большей частью, выехали именно благодаря коррупции. Есть и те, кто приехал с 3-мя детьми, тут нет вопросов. Но остальные - это именно те, о которых Вы написали. И что? А началась та-же самая фигня. Схемы, неуплаты налогов, работа на кэш. Подлости по отношению к окружающим. И самое неприятное - они абсолютно не гнушаются за деньги, за работу, за продвижение, "ложиться" под ватников. И даже те, кто приехав розмовляв на Мові, быстро перешли на язык. Это при том, что бывшие граждане Украины, которые тут давно и даже если их родной язык русский, перешли на Мову. Я познакомился с мужиком, лет 60+, он в СЩА с 96 года. Русскоязычный. После 2022 перешел на Мову и в семье и насколько возможно на работе. Некоторые русскоязычные блогеры, которые тут довольно давно. И наоборот только вот эти не лучшие представители. И их много довольно.
won написав:податки - це мої гроші, які я вирішую, кому платити за надання якісних послуг з безпеки і комфорту.
Раз тут ще трішки розвели баталій. То я тобі ще раз напишу що податки це не твої гроші. А гроші які ти не заплатив тобто ВКРАВ у країни яка дає можливість їх заробити. Все інше вирішуй/плати/роби що хочеш. Можеш поїхати в сомалі, купиш паспорт і радуйся життю. Так само беруть СВОЇ гроші на лавочках куплених на бюдженті кошти в 3 рази дорожче. Але вони зробили все по розумному тендер-фірма-вибрали де дешеві лавочки-різниця в карман. А ти хочеш просто вкрасти і поскиглити про лавочки.
won написав:податки - це мої гроші, які я вирішую, кому платити за надання якісних послуг з безпеки і комфорту.
Раз тут ще трішки розвели баталій. То я тобі ще раз напишу що податки це не твої гроші. А гроші які ти не заплатив тобто ВКРАВ у країни яка дає можливість їх заробити. Все інше вирішуй/плати/роби що хочеш. Можеш поїхати в сомалі, купиш паспорт і радуйся життю. Так само беруть СВОЇ гроші на лавочках куплених на бюдженті кошти в 3 рази дорожче. Але вони зробили все по розумному тендер-фірма-вибрали де дешеві лавочки-різниця в карман. А ти хочеш просто вкрасти і поскиглити про лавочки.
Половина тексту - незв'язаний набір слів (про лавочки). Про податки: це таки мої гроші. Я вирішую, чи плачу я їх сюди чи туди чи нікуди. Держава не створює умови, вона тільки може або заважати або не так сильно заважати заробляти. Тому нічого я не крав і не краду, і ніхто не краде. За спожиті послуги сплачую по факту і тільки за те, що потрібно. За неякісні послуги не сплачую. Крапка. Очевидна ж і проста філософія, але не для рабських менталітетів європейців... А й ви до них вже теж перелаштовуєтесь, і безропотно плотите все, що загадають віддавати в бездонну держказну...
Ключове не пропускайте:
won написав:Податки - це мої гроші, які хоче в мене забрати апарат легалізованого й монополізованого насилля під назвою держава, яка може успішно приміняти насилля тіки до своїх громадян з метою захисту свого монополізованого становища, але як захистити їх (громадян) від реальних зовнішніх і внутрішніх небезпек - так у неї (в держави) лапки, воно не може (не хоче).
схочу ззіздити кудись на природу - заплочу за вхід в парк; про лікарні вже описав раніше; і так далі. Але не наперед в податках, а по факту по місцю по необхідності.
BIGor написав:Щось аж не віриться, за моїх часів навіть у обласний ВУЗ на таку спеціальність попасти було малореально навіть медалістам, кажу про бюджетні місця.
Це питання якості Вашої золотої медалі щодо фізико математичних наук. Справа в тому, що в провідні виші заходили на бюджет якраз медалісти або просто випускники фізмат шкіл та ліцеїв часто ще з довузівською підготовкою. В мій час навіть задання з математики на випускному екзамені 11 класу мали 2 чи 3 рівня складності, останній рівень писали саме випускники математичних класів. Золота медаль гуманітарного класу дійсно важила для вступу на конкурсні технічні спеціальності небагато.
rjkz написав:И не только это. Никто не сдаст нищебродам с 68 куе в год (да и мне тоже, в американских системах измерений я от них мало чем отличаюсь) апартмент за 3700. Надо иметь 40 аренд гросс инкам. Честно, у меня меньше. И хороший сейвинг показать - мало кого убедит. Хоть на тебе 100500 кредитов и на счету только текущий доход. Покажи инкам в 40 аренд, кредитскор (кстати, как там у них дела с этим? До 700 хоть дочапали? Уже могли-б) и еще будут доки смотреть. Разве что анализы не спрашивают. Мы как-то полдома смотрели снять. Все ок, все подходит. Спрашивают: - А сколько вас? Отвечаем: - Четверо. -Извините, сдается только для двоих. -
Потом мы с этим сталкивались еще много раз. Сказать, что не сдают детям - НЕЛЬЗЯ. Могут в суд подать за дискриминацию. А вот сдать двоим - пуркуа-бы и не па, как говорят хранцузы. Кстати, двоим, но с собакой - сдали-бы.
Проблеми для колишнього власника бізнесу. А тим часом Трамп підіймає з колін американську економіку )))