|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: П'ят 04 кві, 2025 23:43
принцесса Монако( настраиваемся на правильные локации, а не на филлипины и Папуа гвинеи)
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 кві, 2025 00:08
Успіх написав: Faceless написав:Успіх написав:Ну ок. Нехай. Уявимо, що так - чоловік має регулярно дарувати великі букети квітів і дорогі подарунки своїй жінці... А вона? Вона йому що за це? Але давайте ускладнимо ситуацію, що дітей - обоє НЕ хочуть. Невже через рік-два, такий успішний чоловік(який дарує щороку новий айфон, коли забажає жінка - веде її в ресторан, що другий місяць дарує якийсь золотий перстень/браслет з діамантами... і т.п.) невже не захоче щось "свіженьке"?  Чи його жінка піде на курси "як правильно їсти банан", чим продовжить стосунки ще на рік-два?    п.с. Я, взагалі, не розумію, як на грошах(чи за гроші) будувати сім'ю, чи якісь здорові стосунки?
Якщо відносини тримаються суто на зобовʼязаннях перед дітьми, то я вас розчарую- немає у вас відносин
Ви - майстер перекручувань! Якщо Вас збентежило речення: " Але давайте ускладнимо ситуацію, що дітей - обоє НЕ хочуть." - то я написав для того, щоб не було відповіді - "ну жінка такому чоловікові для того, щоб йому народити дитину!"
Ні, у жінки функціоналу трошки більше
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 05 кві, 2025 00:34
Бетон написав: Чем мне нравится влюблённость в 20 лет: вы оба проходите путь от нищеты до состоятельности.
Або не проходите.або нє вмєстє. Ви не маєте чого жалітись Ваш результат явно вище середнього) Я точними даними не володію, но орієнтовні в рік кількість розлучень до кількості шлюбів десь 55 відсотків. Ще високий відсоток розбігається ще на етапі "цивільного" шлюбу чи гостьового). Середній вік першого шлюбу це десь років 26 в жінок і 30 в чоловіка. Час середній до розлучення років 7 до 10. Тому влюбльонность в 20 і до состоятєльності проходять не тіко лиш всі , а мало хто проходить. Серед старшого покоління і западенців таких більше) Десь так, шановне пансьтво, кидайте тапками. Визнаю, що цифрь взяв пальцем в небо, по ощущєніям. Кому не лінь можете точніші знайти.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 05 кві, 2025 06:57
Никому сегодня ничего не снилось, общепланетного масштаба, дай Бог невещее ?
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 кві, 2025 08:42
fox767676 написав:Никому сегодня ничего не снилось, общепланетного масштаба, дай Бог невещее ?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 05 кві, 2025 09:34
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 05 кві, 2025 10:30
fox767676 написав: Бетон написав:Я всегда смотрю на бабу, оценивая, по карману ли принцесса. Потом все остальное.
wtf, ты между принцессами монако и андоры что ли выбираешь ? Я отношения с социумом спортивного в расцвете сил баксового миллионера как то так представлял
После отцовства для меня все девчонки - принцессы. Ты не представляешь как изменилось время и какими стали бабы. Замашки, хамство, личные границы, список требований. Найти просто нормального человека - сложно
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 05 кві, 2025 10:32
Banderlog написав: Бетон написав: Чем мне нравится влюблённость в 20 лет: вы оба проходите путь от нищеты до состоятельности.
Або не проходите.або нє вмєстє. Ви не маєте чого жалітись Ваш результат явно вище середнього) Я точними даними не володію, но орієнтовні в рік кількість розлучень до кількості шлюбів десь 55 відсотків. Ще високий відсоток розбігається ще на етапі "цивільного" шлюбу чи гостьового). Середній вік першого шлюбу це десь років 26 в жінок і 30 в чоловіка. Час середній до розлучення років 7 до 10. Тому влюбльонность в 20 і до состоятєльності проходять не тіко лиш всі , а мало хто проходить. Серед старшого покоління і западенців таких більше) Десь так, шановне пансьтво, кидайте тапками. Визнаю, що цифрь взяв пальцем в небо, по ощущєніям. Кому не лінь можете точніші знайти.
Згідно з дослідженням, на першому місці Португалія із 94%, найменшу кількість розлучень нарахували в Індії (1%). Україна на п’ятому місці із 70%.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 05 кві, 2025 11:03
Banderlog написав: Бетон написав: Чем мне нравится влюблённость в 20 лет: вы оба проходите путь от нищеты до состоятельности.
... в рік кількість розлучень до кількості шлюбів десь 55 відсотків. Ще високий відсоток розбігається ще на етапі "цивільного" шлюбу чи гостьового).
І це правильно, як на мене. Якщо ти бачиш/відчуваєш, що поруч з тобою "не твоє", то навіщо себе мучити і іншу людину? Одні не розлучаються через дітей (напр., мої батьки, що 50 років нещасні у шлюбі, мені шкода обох), інші - через майно, ще хтось - через інші причини та так і живуть життя нещасними. Banderlog написав: Визнаю, що цифрь взяв пальцем в небо, по ощущєніям. Кому не лінь можете точніші знайти.
Ідеальний matching - це один на тисячу. Тобто одна людина з тисячі знаходить свою справжню половинку. Інші живуть "як доведеться" - або змиритись з тим, що є, або ні.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 05 кві, 2025 11:09
Бетон написав:Ты не представляешь как изменилось время и какими стали бабы. Замашки, хамство, личные границы, список требований. Найти просто нормального человека - сложно
И только мужики все как один так и остались джентльменами - честные, порядочные, добрые, надежные, ни разу не козлы)))
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
|