|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 13 кві, 2025 20:46
Сибарит написав:Увы, таких "адвокатов" сейчас развелось огромное количество
А все чому? Бо немає//не напишуть такого закону, що адвокатові оплачується послуга згідно попередньої домовленості(а там як домовитесь, хоч 10КГРН, а хоч 50Кгрн) але тільки УСПІШНО виграної справи на користь замовника послуги!!! Тобто, виграв справу - на тобі, так як ми домовлялись 10, чи 50Кгрн! Не виграв - на тобі теж ВІДПОВІДНО ПРОПИСАНОГО ЗАКОНУ(якщо б такий закон прийняли) умовно 500грн!(типу на папір/ксерокопії) Хоча і 500грн - це зажирно)) А то назбирає такий горе-адвокат 100 клієнтів на місяць і теж буде собі мати тих же 50Кгрн Ні, ну це не смішно - оплата послуги має бути за ВИКОНАНУ роботу, а не "я так старалась, так старалась... але справу програла" То нах така послуга замовнику? Де, плять, на них управу взяти? Нема на них управи, як і на забудовників!))
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Faceless написав:Wirująświatła написав: Faceless написав:Спробуйте якось брауні з подрібнених фініків, є такий бренд &joy
https://andjoy.com.ua/ua/shop/brownie_new/brownie-cherry/ УМОВИ ДОСТАВКИ НОВОЮ ПОШТОЮ  Безкоштовна доставка по Україні при замовленні від 3000 грн.  Вартість доставки – 300 грн для замовлень до 3000 грн.
шо за цена? мне за 300 грн новая пошта стеклянный стол 30кг везла с доставкой под дом.
Не знаю, у мене під домом продається Але щодо стола за 300 грн теж не дуже віриться. Мені на батарею того року майже 1000 грн вийшла доставка.
може там ще "страхова сумма" за легкозаймистий предмет? плюс ще % від вартості батареї.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Wirująświatła написав: rjkz написав:Скажу сразу, не помню уже вкус украинской сметаны, но помню, что приехав, боялся что американская будет фигней и был приятно удивлен, что вкус намного лучше.
а я помню вкус советской сметаны. ее продавали наливом. идешь с банкой потом дома ложкой ешь, вообще без ничего. Сливки я тогда не пробовал (они вообще продавались?), из продуктов которые купил и ешь были мороженое сметана, сгущенка, кофе в брикетах (мы его грызли) и... смесь малыш. Мне кто то из друзей насоветовал, типа вкусно и быстро наедаешься. К слову несколько лет назад купил какую то детскую смесь в атб, чуть не блеванул. Смесь выкинул и ещё долго рот полоскал. Такая гадость хз с чем сравнить, может с килькой в томате.
Попрошу не гнать на кільку в томаті. Це амброзія. Їжа богів
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 20:48
Wirująświatła написав: с килькой в томате.
кілька в томаті колись була 3 грн., ням-ням, зараз в половину ціни консерви тунця
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 20:48
flyman написав: Faceless написав:Wirująświatła написав:https://andjoy.com.ua/ua/shop/brownie_new/brownie-cherry/ [quote] УМОВИ ДОСТАВКИ НОВОЮ ПОШТОЮ  Безкоштовна доставка по Україні при замовленні від 3000 грн.  Вартість доставки – 300 грн для замовлень до 3000 грн.
шо за цена? мне за 300 грн новая пошта стеклянный стол 30кг везла с доставкой под дом.
Не знаю, у мене під домом продається Але щодо стола за 300 грн теж не дуже віриться. Мені на батарею того року майже 1000 грн вийшла доставка.
може там ще "страхова сумма" за легкозаймистий предмет? плюс ще % від вартості батареї.[/quote]Вона не займиста, і взагалі не пригадую особливих націнок в НП щодо цього. Ну само собою % страхування вартості, ну і вага все ж 50 кг.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 20:52
Wirująświatła написав:а я помню вкус советской сметаны. ее продавали наливом. идешь с банкой потом дома ложкой ешь, вообще без ничего. Сливки я тогда не пробовал (они вообще продавались?), из продуктов которые купил и ешь были мороженое сметана, сгущенка, кофе в брикетах (мы его грызли) и... смесь малыш.
А який смачний тоді хліб "керпіч" був - ммммммммммммммм.... Але!!! Але ми знову скотились до жратви! Давайте тоді вже краще про гроші, чи про секс! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 13 кві, 2025 20:55
Успіх написав: Сибарит написав:Увы, таких "адвокатов" сейчас развелось огромное количество
А все чому? Бо немає//не напишуть такого закону, що адвокатові оплачується послуга згідно попередньої домовленості(а там як домовитесь, хоч 10КГРН, а хоч 50Кгрн) але тільки УСПІШНО виграної справи на користь замовника послуги!!! Тобто, виграв справу - на тобі, так як ми домовлялись 10, чи 50Кгрн! Не виграв - на тобі теж ВІДПОВІДНО ПРОПИСАНОГО ЗАКОНУ(якщо б такий закон прийняли) умовно 500грн!(типу на папір/ксерокопії) Хоча і 500грн - це зажирно)) А то назбирає такий горе-адвокат 100 клієнтів на місяць і теж буде собі мати тих же 50Кгрн Ні, ну це не смішно - оплата послуги має бути за ВИКОНАНУ роботу, а не "я так старалась, так старалась... але справу програла" То нах така послуга замовнику? Де, плять, на них управу взяти? Нема на них управи, як і на забудовників!))
Це теж абсурд. З адвокатом оплата як домовитесь, в певних випадках можна привʼязати і до успіху у справі. Що вам вже кулаками махати, треба було думати про умови коли підписували договір про надання юридичних послуг. Впевнений що ніхто ні на кого не наїздив, просто вас подоїли, зробили роботу абияк, а далі нащо напрягатись, ви самі вже заплатили. Але й привʼязувати тільки до цього не можна, не настільки багато залежить від адвоката.
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 20:56
Faceless написав:Попрошу не гнать на кільку в томаті. Це амброзія. Їжа богів
Присоединяюсь! Особенно хороша в исполнении Рижского золота.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6452 раз.
- Подякували: 21584 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 13 кві, 2025 20:57
Успіх написав: Wirująświatła написав:а я помню вкус советской сметаны. ее продавали наливом. идешь с банкой потом дома ложкой ешь, вообще без ничего. Сливки я тогда не пробовал (они вообще продавались?), из продуктов которые купил и ешь были мороженое сметана, сгущенка, кофе в брикетах (мы его грызли) и... смесь малыш.
А який смачний тоді хліб "керпіч" був - ммммммммммммммм.... Але!!! Але ми знову скотились до жратви! Давайте тоді вже краще про гроші, чи про секс! 
Питання їжі актуальне завжди. Тут я взагалі солідарний з італійцями. А що вам гроші і секс? Вам їх не вистачає, чи що?
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-