|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Пон 14 кві, 2025 23:59
Успіх написав: stm написав: Успіх написав:Я там вище в дописі навіть "поклав СЕБЕ в лікарню, а поряд ТРИ життя в майже "моїх руках "" - що я виберу? 
Підтримуюча терапія трьох і ви теж живите до свого часу.
А нікуя)) Нема чого підставляти свої хотєлки В тому прикладі/фантазії - в Успіха - лічені місяці, а в СТМ, Флер і Хотаба - лічені години! Приймати рішення треба вже і негайно! Ну, що ж вибере Успіх з 9ма класами сільської школи? 
Звісно, спробує, щоб на форумі хтось нарешті його похвалив за героїзм, самопожертву і благородство. І умови ні-ні аж ніяк не підібрані.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 15 кві, 2025 00:00
Faceless написав:на додачу ваша жертва має врятувати аж трьох.
То в чому питання - моя жертва врятує аж ТРИ життя, чи жертва тої дівчинки з раковою пухлиною розміром у велике яблуко врятує ТРИ життя?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 15 кві, 2025 00:02
Успіх написав: Faceless написав:на додачу ваша жертва має врятувати аж трьох.
То в чому питання - моя жертва врятує аж ТРИ життя, чи жертва тої дівчинки з раковою пухлиною розміром у велике яблуко врятує ТРИ життя?
Її свідома жертва чи ваше рішення пожертвувати її життя? Я так розумію мова про друге. Ви її спитати не збираєтесь, ви жодного разу про це не написали. Ви просто вирішили, що її життя менш цінне
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 15 кві, 2025 00:03
Faceless написав:Успіх написав: Faceless написав:Ваш вибір?
Цікаво)) Ви не дали відповідь/не вибрали варіант серед моїх двох варіантів, а хочете, щоб я вибрав серед ваших варіантів?)) Кумедно 
Ви самі почали з того, що вважаєте за доцільне обирати. Вважайте, що мій свідомий вибір - ухилитися від вибору.
УХИЛЯНТ!!! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 15 кві, 2025 00:03
Успіх написав: Faceless написав:на додачу ваша жертва має врятувати аж трьох.
Суіциднутись правильно теж потрібна освіта. Інакше та людина хто вас вб'є присяде. І органи отримають не ті хто в лікарні, а ті хто у списку )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 кві, 2025 00:10
fox767676 написав:
великий исполнитель. Высоцкий из Чечни. Попробовал восстановить запись методом AI. тембр похож но фирменного акцента нет(
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 15 кві, 2025 00:12
Успіх написав: Faceless написав:Ви себе записали у вершителі чужої долі.
Ок. Давайте ще більше конкретизуємо/пофантазуємо! Лежить Успіх в лікарні. Лікар озвучив діагноз - "якщо півроку протягнете, це буде за щастя... - це максимум." Наступного дня, в цю ж палату попадають СТМ, Флер, і Хотаб, яким потрібна ТЕРМІНОВА пересадка органу(кожному різний орган) Продовжувати, чи суть вловили? 
Немного усложню выбор, приблизив ситуацию к реальной жизни. Случай реальный. Приходит человек к врачу. У него находят рак в 4 стадии. Оперировать уже поздно. Врач говорит его жене: "Протянет 2-3 месяца". Дальше ему назначают химию, жена водит его к врачам, лечит изо всех сил. В результате он, конечно, всё равно умирает, но через 4 года. Вот вам и 2-3 месяца. Это далеко не редкость.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5344 раз.
- Подякували: 4855 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 15 кві, 2025 00:16
Faceless написав:Успіх написав: Faceless написав:на додачу ваша жертва має врятувати аж трьох.
Її свідома жертва чи ваше рішення пожертвувати її життя? Я так розумію мова про друге. Ви її спитати не збираєтесь, ви жодного разу про це не написали. Ви просто вирішили, що її життя менш цінне
1. Звичайно, що її згоду ОБОВ'ЯЗКОВО треба!(правда не знаю як її запитувати, бо вона... - коротше, краще гляньте то відео ) 2. І дискусія починалась так - "а чи не краще було б... ?" (тобто у запитальній формі, а не у стверджувальній)
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 15 кві, 2025 00:18
ЛАД написав: Успіх написав: Faceless написав:Ви себе записали у вершителі чужої долі.
Ок. Давайте ще більше конкретизуємо/пофантазуємо! Лежить Успіх в лікарні. Лікар озвучив діагноз - "якщо півроку протягнете, це буде за щастя... - це максимум." Наступного дня, в цю ж палату попадають СТМ, Флер, і Хотаб, яким потрібна ТЕРМІНОВА пересадка органу(кожному різний орган) Продовжувати, чи суть вловили? 
Немного усложню выбор, приблизив ситуацию к реальной жизни. Случай реальный. Приходит человек к врачу. У него находят рак в 4 стадии. Оперировать уже поздно. Врач говорит его жене: "Протянет 2-3 месяца". Дальше ему назначают химию, жена водит его к врачам, лечит изо всех сил. В результате он, конечно, всё равно умирает, но через 4 года. Вот вам и 2-3 месяца. Это далеко не редкость.
Все ще цікавіше. Смертельно хворі люди не підходять як донори. Донори - це живчики в недалекому минулому, кому не пощастило зламатися смертельно)
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 кві, 2025 00:19
Успіх написав:Звичайно, що її згоду ОБОВ'ЯЗКОВО треба!(правда не знаю як її запитувати, бо вона... - коротше, краще гляньте то відео
в этом и сложность задачи. между героизмом и преступлением тонкая грань добровольности. люди которые пошли добровольцами на войну и погибли это герои, а кого бусифицировали и кинули в котёл (на Марсе) - жертвы преступного марсианского режима. Хотя со стороны вроде как одно и тоже. Когда ты начал писать про себя ты подменил кейс на противоположный по смыслу.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2