Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Підкажіть, будь ласка, кредитка Саксес Кредіт (колишня Спортбанк) ще платить якийсь кешбек в категорії спорт? І взагалі, в категорії спорт хто зараз найбільший кешбек платить?
У мужа списали с пенсионной карты комиссию за неактивный рахунок. Звонок на горячую линию принёс ещё больше вопросов. Сказали, что т.к. у него есть карта с неактивным счётом в изи банке, а т.к Изя работает на лицензии Такси, то списали здесь. Такое вообще возможно?
Востаннє редагувалось Кассандра в Чет 01 тра, 2025 13:53, всього редагувалось 1 раз.
Я про розміщення на поточних так і не зрозумів. Примітка 5 (у тарифах Azure) говорить, що поточні - це Azure (Платівка), а у тарифах Вері примітка 5 взагалі не про те... Це на кожну Платівку треба по 20к покласти чи на одну з?
Я про розміщення на поточних так і не зрозумів. Примітка 5 (у тарифах Azure) говорить, що поточні - це Azure (Платівка), а у тарифах Вері примітка 5 взагалі не про те... Це на кожну Платівку треба по 20к покласти чи на одну з?
Мені виглядає, що треба в кінці місяця в нуль виводити very card. Якщо ізіну заначку за поточні не рахують.