|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 27 кві, 2025 19:49
Багато їздив раніше. В дитинстві ясна справа. І в дорослому 10 років . Наїжджав багато. Частіше сам крутив свій Ардіс , але це по економії. Зараз би мабуть, якби юзав велік, купив щось якісніше/надійніше і таки віддавав його в ремонт. В умовах квартири без гаража зберігати ключі, масла, салідол, ванночки для промивання.. Мабуть ні))
Замінити повітряний фільтр і фільтр салону - це єдине що я зараз роблю в машині. А, ну диски перекинути зима/літо можу. Міг би замінити масло , але не хочу купляти зйомник для фільтра, шукати ті ями. Коротше переріс я це))
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 27 кві, 2025 19:49
rjkz написав: Faceless написав:rjkz написав:Когда Вас читал, то подумал, что наверняка, Вы ногти стрижете у какого-то маникюриста с кучей специальных инструментов, а не как я - ножницами за 30 секунд раз в неделю.
А ви спробуйте теж. Так як майстер зробить ви самі собі ніколи не зробите
Нафига? Ногти станут короче/длиннее? Мне главное, чтобы они не мешали. "Мужчина должен быть чуть симпатичнее абизяны" (с) Тут про обезьян популярно говорить.
Ну з такими критеріями до зовнішнього вигляду не можу погодитись. Життя тільки одне і надто коротке, щоб жити неохайно 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 27 кві, 2025 19:51
Hotab написав:Багато їздив раніше. В дитинстві ясна справа. І в дорослому 10 років . Наїжджав багато. Частіше сам крутив свій Ардіс , але це по економії. Зараз би мабуть, якби юзав велік, купив щось якісніше/надійніше і таки віддавав його в ремонт. В умовах квартири без гаража зберігати ключі, масла, салідол, ванночки для промивання.. Мабуть ні))
Замінити повітряний фільтр і фільтр салону - це єдине що я зараз роблю в машині. А, ну диски перекинути зима/літо можу. Міг би замінити масло , але не хочу купляти зйомник для фільтра, шукати ті ями. Коротше переріс я це))
Тут ще додається, якщо авто нове з салону, то ця самодіяльність взагалі втрачає сенс, бо так можна і без гарантії залишитись
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 27 кві, 2025 19:57
Что за привычка обрезать цитаты? 😁 rjkz написав:"Мужчина должен быть чуть симпатичнее абизяны" (с)
С которой живёт.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6451 раз.
- Подякували: 21576 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 27 кві, 2025 20:01
rjkz написав:Мне главное, чтобы они не мешали. "Мужчина должен быть чуть симпатичнее абизяны" (с) Тут про обезьян популярно говорить.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 27 кві, 2025 20:10
rjkz написав:Это было гениальное решение - купить машинку для стрижки. За 30 долларов. Сэкономило кучу времени и, чего уж там скрывать, денег. Самая дещевая стрижка - 25 долларов в моей локации.
Так вам важлива економія, чи як ви виглядаєте? Бо моя знайома з US стрижеться раз на рік за 90 баксів, а фарбує її власний чоловік. Каже шо усім пофіг як хто виглядає у офісі, практично ніхто не фарбується, але їй самій не подобається виглядать неохайно.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2025 20:13
rjkz написав:Естественно, на тех Жигулях я уже лет 25 не езжу.
Ну так в сучасному авті ви теж ковиряєтесь без майстрів, усе сам, заради економії?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 27 кві, 2025 20:19
Water написав: ЛАД написав:хорошая мастерская большое дело, но тут возможна та же проблема, что с автомастерами - человек поработает, научится и... уйдёт на вольные хлеба, чтобы не работать "на дядю".
Не скажу саме за авто або вело-бізнес, але з власного досвіду ведення довоєнного бізнесу, якщо людина гарний спеціаліст, то це не означає шо він узяв і почав зароблять гроші. З моїх працівників декілька пішли і хотіли тупо скопіювать мій бізнес, прикриваючись ім`ям, ще й деяких моїх постійних клієнтів переманить. Але ні, вроді всі пішли далі працювать на дядю, хоча чесно кажучи, долею кожного я не цікавився і взад я більше таких не брав.
Ви теж, як і я, не назвете свій бізнес? 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1001 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Нед 27 кві, 2025 20:30
Faceless написав:А ви спробуйте теж. Так як майстер зробить ви самі собі ніколи не зробите
Скажіть, а епіляцію/депіляцію вам теж майстер робить? І щоб Хотаба не скрутило від прочитаного,  додам/уточню - в носі і під пахвами.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1001 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Нед 27 кві, 2025 20:34
Успіх написав: Faceless написав:А ви спробуйте теж. Так як майстер зробить ви самі собі ніколи не зробите
Скажіть, а епіляцію/депіляцію вам теж майстер робить? І щоб Хотаба не скрутило від прочитаного,  додам/уточню - в носі і під пахвами.
а ты попробуй сам между ягодиц сделать...
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2