Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 388389390391392 ... 730>
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 18:09

Bobua
А що роблять пилосмоки? Частину зберуть, але ж частину перетворять на ще дрібніші частинки, які ще довше висітимуть в повітрі...

Різні є)
І навіть не обовʼязково з новомодними аква. Зі змінними мішками (з тканини, а не паперу) і ХЕПА на вихлопі нормально фільтрують)
Hotab

Подякував: 396 раз.
Подякували: 2492 раз.

Профіль

4
4
3
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 18:59

Bobua написав:Завжди здавалось, що важлива не чистота підлоги, а зменшення запиленості повітря.
Мокра підлога -- це плюс, бо пилинки прилипнуть і не потраплять в легені.
А що роблять пилосмоки? Частину зберуть, але ж частину перетворять на ще дрібніші частинки, які ще довше висітимуть в повітрі...

Ким треба працювати і аж так втомлюватись, аби обтяжували ті кілька хвилин на день зі шваброю?

Невже у всіх так багато фіз.навантажень, що ще пару хвилин будуть зовсім зайвими? 🤔

Ви не спробували як ото вона на практиці. :lol:
Кілька хвилин на день то, якщо у Вас одна маленька кімнатка, да ще й заставлена меблями та речами...

Якщо робот з лідаром, який будує карту і їздить чітко не пропускаючи хматків підлоги, а не хаотично, та якому можна встановити, наприклад, два проходи, які він робить хрест нахрест, то навіть після ретельного прибирання, на наступний день він всерівно хоча б трохи пилу, але привезе, і цього пилу вже не буде у кімнаті. З досвіду, робот + зв'язка пральна+сушильна машини при регулярному використанні створюють ефект зменшення кількості пилу у квартирі та постійну чистоту підлоги.

Спробуйте, якщо умови квартири/дому дозволяють (пороги до 18мм) :roll:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 19:00

Скоро дача Флая заграє новими барвами)))

Water написав:
  Успіх написав:Вирощування овочів зараз дуже вигідно!
Якийсь простий/банальний буряк, який навіть, не потребує стільки доглядання, як наприклад, за помідорами... - коштує дорожче лимонів і бананів!!! :lol:

А ти пробував до травня виростить молодий буряк? Спробуй, мічуринець.

Так, ти правий)) - зробити парник, це мабуть, як космічний корабель побудувати :mrgreen:
Звідти й ціна така буряка, помідорів, огірків, часнику, зеленої цибулі... - все від СОТКИ грн за 1кг!
А тут подумаєш, якісь банани/апельсини/мандарини везуть за 100500км і виходить дешевше українських БАНАЛЬНИХ овочів вирощених у твоїй, чи сусідній області! :mrgreen:
Успіх

Подякував: 290 раз.
Подякували: 1010 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 19:05

Faceless написав:Є такий фактор, як "впадлу"
Особливо той фактор проявляється, коли приходиш зайо... втомлений з роботи.

А тут ще дитина застрибує на руки і каже: "татку, побавимось?" :D
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 19:09

Успіх написав:Звідти й ціна така буряка, помідорів, огірків, часнику, зеленої цибулі... - все від СОТКИ грн за 1кг!
ну буряк не облизательно покупать (я вообще его только в салаты беру). Картоха па 30 это дно

Зображення

Можно подождать молодую. Зато вот готовый салатный набор. 230 грн за 4 кило салата (конечно минус отходы).

Ещё бы заправку какую то и вуаля. На неделю хватит.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 11 тра, 2025 19:17, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 19:14

Wirująświatła написав:
  Успіх написав:Звідти й ціна така буряка, помідорів, огірків, часнику, зеленої цибулі... - все від СОТКИ грн за 1кг!
ну буряк не облизательно покупать (я вообще его только в салаты беру). Картоха па 30 это дно

Те що картоха по 30+, це навіть добре, люди починають менше її споживати та переходити на більш корисні крупи, що добре впливає на здоров'я. :roll:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 19:22

_Mykola_ написав:
  Wirująświatła написав:

Те що картоха по 30+, це навіть добре, люди починають менше її споживати та переходити на більш корисні крупи, що добре впливає на здоров'я. :roll:

Все болезни от нервов, а невкусная еда - это стресс 😁
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6478 раз.
Подякували: 21649 раз.

Профіль

133
82
38
2
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 19:27

Успіх написав:А тут ще дитина застрибує на руки і каже: "татку, побавимось?
я тебе уже писал в личку напишу и в общак. Ты должен радоваться что у тебя такие дети! А представь себе РАС, папа пришёл с работы на него - ноль внимания, говорит малому давай поиграем, не хочу или игра очень примитивная, типа котик-бантик, и та длится 2 минуты, потом истощение или игра без папы. Это страшные вещи.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 19:34

выложу несколько видео. Потом забуду или буду занят. Пока они не в тему.

Это АВА школа в Киеве. У всех деток на экране первых 2х видео проблемы. Какие именно смотрите сами. Тем не менее они хорошо социализированы. Конечно нам всего не покажут, но то что я вижу заслуживает очень высоких оценок.

Для сравнения вот нормотипичные дети примерно на 1-2 года младше
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 11 тра, 2025 23:58, всього редагувалось 6 разів.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 19:56

Пил - неможливо перемогти)) Він просто має жити поруч))

Wirująświatła написав:
  Успіх написав:А тут ще дитина застрибує на руки і каже: "татку, побавимось?
я тебе уже писал в личку напишу и в общак. Ты должен радоваться что у тебя такие дети!
Так я радію!!!

А це я просто написав в контексті прибирання!
Що прибирання відходить на десятий план, бо є важливіші речі!
Або є проста/банальна втома після приходу з роботи...
Успіх

Профіль

4
8
1
5
  #<1 ... 388389390391392 ... 730>
Форум:
+ Додати
    тему