|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:27
ЛАД написав: Faceless написав:..... Ну якщо по-сімейному борщ наварити на тиждень, то це 1.5 години разово на тиждень. Капусняк приблизно так само. Так само якась каша з мʼясом, чи плов. Котлети якщо самому фарш робити - близько години, якщо готовий то хвилин 30 безпосередньо залученості, далі в духовці вже без вас дійде. І це теж можна за раз на тиждень приготувати. Якщо щодо свідоприготованого: Омлет на сніданок робиться менше ніж за 10хв. Паста Карбонара якщо набить руку робиться 25 хв, не більше. З електрогрилем можна робити стейки (мʼясо чи риба) буквально хвилин за 10-15. Я б настільки не драматизував. Дофіга часу можуть зʼїдати окремі страви з закидонами, типу бульон на рамен варить до другого пришестя, випічку робити всяку. Але то вже окрема справа
Я, вообще-то, писал о том, что борщ на неделю не совсем нормально.  Хотя из-за нехватки времени такое делают. А стейки за 10-15 мин. это именно стейки. Если вы купите, к примеру, просто рыбу, то за 10-15 мин. не выйдет.
вийде. ) і спорю Ви зможете повторити дзеркальний короп, крупний живий. Випотрошив, нарубав кусками, сантиметрів 8 товщиною, трохи спецій зверху кружок апельсину в сантиметр товщиною в фольгу і на електрогриль. Солити після готовності. Гарнір -зелений горошок консервований. 2. Скумбрія, запекти на картоплі дольками в мультиварці. 3. Скумбрія, на оселедець , випотрошив, порізав, добавив баночну гірчицю зернами 2 ложки+ ложку рідкого меду. Готово через 2 дні. Останнє Хвилин 7 максимум.)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:36
ЛАД написав:Мне сейчас на одного - смысл? А внукам блины, оладушки, ещё что, это уже не мультиварка. Да и поставить некуда, разве что вместо электроплиты. Но полностью отказаться от плиты пока не решусь. А новому периодически учусь - новым (для меня) блюдам. 
смисл є.) Там місця на одну кастрюлю треба. Якраз чим більше людей, тим більше є смисл гратись з блінчиками, сирничками, голубцями чи долмою. ) коли сам я на плиті тільки каву варю. не зайде Вам, подарите туди де внукам постійно готують) тіки чур спочатку самому освоїти.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:40
питаюсь полностью в пузатой хате. выходит дешевле в раза два, чем покупать фуфлыжные продукты по безумным ценам. да ладно цены. бывает купишь на два штукаря, его есть невозможно. в последний раз выкинул банки три консерв наших. съедобное только латвийское.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 188 раз.
- Подякували: 377 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:50
Бетон написав:питаюсь полностью в пузатой хате. выходит дешевле в раза два, чем покупать фуфлыжные продукты по безумным ценам. да ладно цены. бывает купишь на два штукаря, его есть невозможно. в последний раз выкинул банки три консерв наших. съедобное только латвийское.
А у пузатки продукти з доставкою з Норвегії?)
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2418 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:52
UA написав: Успіх написав:А головне, це фактично ціни на "підножний корм"!!! Це ж НАШЕ, на наших чорноземах!!!
Успіх, які саме черноземи твої? Державної землі вже немає, все в приватній власності але до чого тут ти?
Як до чого тут я? Як захищати ті чорноземи - то мене першого послали на їх захист!  І пох, що я ні строкової не служив, ні навіть, "не того ВОСу" не мав! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 272 раз.
- Подякували: 1001 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:52
Бетон написав:питаюсь полностью в пузатой хате.
думаю там можна їсти тільки каші (бо собівартість копійки) та перші блюда (бо кості на бойні умовно безкоштовні). решта твоєї їжі під дуже великим питанням що то не яд ))
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 тра, 2025 22:59
Успіх написав: UA написав:Успіх, які саме черноземи твої? Державної землі вже немає, все в приватній власності але до чого тут ти?
Як до чого тут я? Як захищати ті чорноземи - то мене першого послали на їх захист!  І пох, що я ні строкової не служив, ні навіть, "не того ВОСу" не мав! 
Чому не вчився в свій час на "не той ВОС"?
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2333 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 11 тра, 2025 23:00
Бетон написав:питаюсь полностью в пузатой хате. выходит дешевле в раза два, чем покупать фуфлыжные продукты по безумным ценам. да ладно цены. бывает купишь на два штукаря, его есть невозможно. в последний раз выкинул банки три консерв наших. съедобное только латвийское.
Це якось геть абсурдно. І які такі безумні ціни вам привиділися, і водночас ПХ з цих самих продуктів (можливо менш якісних) з націнкою 300% вам норм.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8224 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 11 тра, 2025 23:10
UA написав: Успіх написав: UA написав:Успіх, які саме черноземи твої? Державної землі вже немає, все в приватній власності але до чого тут ти?
Чому не вчився в свій час на "не той ВОС"?
Військова справа - зовсім НЕ моє! А після проходження 32місяці служби/фронту, то мене тепер ще й підтошнює, як згадую той "армійський дибілізм"/безлад 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 272 раз.
- Подякували: 1001 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Нед 11 тра, 2025 23:20
Faceless написав:Бетон написав:питаюсь полностью в пузатой хате. выходит дешевле в раза два, чем покупать фуфлыжные продукты по безумным ценам. да ладно цены. бывает купишь на два штукаря, его есть невозможно. в последний раз выкинул банки три консерв наших. съедобное только латвийское.
Це якось геть абсурдно. І які такі безумні ціни вам привиділися, і водночас ПХ з цих самих продуктів (можливо менш якісних) з націнкою 300% вам норм.
Якщо порівнювать ціну 1 та 500 кіл м`яса або риби, то ціна буде не на користь 1 кіла. Націнка 300% мабуть ні, але саме за Пузату Хату не скажу.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
|