Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 422423424425426 ... 568>
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 09:27

Re: Психологія людей з двома дипломами))

yama написав:
  Hotab написав:Треба закінчувати школу (для початку отримати повну середню освіту) і :lol:

Пля ви пригадуєте курс 8-10 класу ? Ви Використовуйте в житті або еа роботі інтеграли похідні доводите теореми по геометрії? Вираховуєте довжину через косінус та сінус ? Та котангенс щодня в роботі використовуєте ? Може розподіл гороху по кольорах і розміру згідно теорії Менделя генетично розписуєте ? Розказуєте про сплави козаків по дніпру та походи на Візантію, розраховуєте тиск у сполучених резервуарах та вирішуєте завдання з термодинаміки ? Рахуєте тиск фотонів , розраховуєте валентності хім сполук після реакції та їх молярну масу ? Вираховуєте потрібний опір шунта для вимірювання виского струму в колі ? Уоротке питання навіщо це все ? Бо площу кола та довжину гіпотенузи ще у 8-му вчать. Провчитися 5 років у вузі і потім піти манагером торговим регіональним представником продавати фарбу/ алкоголь чи ще щось ? Пля хіба медик, юрист (якщо є гроші на ліцензію адвоката або звязки батьків щоб стати прокурором) , навіть не знаю який диплом зараз потрібен реально , а не для протирання штанів . Може хіба щось з популярних спеціальностей топ 5 ВУЗів України типу Києво могилянки, УКУ, Київського політеху, київський медичний що там ще є ? Але там або конкурс офігеть який , або бабла немерянно за рік відвалити. Інакше протирання штанів не більше.
Все, я вже знаю для чого ВО/2 дипломи!!!
Щоб з розумним виглядом розповідати на форумі, як викидуєш з свого вікна барометр, пульт, телевізор... а потім і сам стрибаєш... :lol: :mrgreen:

Хоча стоп!
Запитати в "джі-пі-ті" і третьокласник зможе! :mrgreen:

Шах і мат!©😁😁😁

Як там правильно написав один з не тим ВОСом >>>
  Hotab написав:Ви всі дурні, хоч і з дипломами.
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1000 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 09:50

Hotab а будешь себя хорошо вести пришлю кабанчика, покувыркаешься с ним :oops:
Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2518 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 09:51

Це ж не барабашов?? Ну скажи що ні!!

Wirująświatła
«Доктор, а откуда у вас такие картинки?»
😅😅
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2414 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 10:27

І це була твоя ідея!! Але ти обсцявся і злився))

Успіх

А реальність може бути такою, як на фото☝️ :mrgreen:

Звичайно що може!
Тому я і прийняв твою пропозицію «а набий мені морду, набий, якщо зможеш».
Щоб ти побачив і переконався , що саме отакий як на фото. :mrgreen:
Так ти відразу обісрався і сказав «ги-ги, ти мене не так зрозумів! Я мав на увазі спробуй мене знайди і набий! А зустрічатись я не збираюсь» :lol:
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 10:37

Сибарит написав:Интересно исторический анекдот вылился в обсуждение аэродинамики.
На самом деле, так глубоко копать не нужно.
В задаче предлагалось определить высоту при помощи барометра, а все решения Нильса Бора предполагали использование барометра и других предметов (веревки, линейки, часов, управляющего).
Т.о. исходная задача не решена, а значит Нильс Бор заслуживал двойку по физике, а не Нобелевскую премию.
Резерфорд излишне слиберальничал.
😁
Якщо будова висотою 3 м то Барометром ніяк не можна визначити висоту, Я дуже сумніваюсь що є такий точний барометр, який покаже різницю тиску
yama

Подякував: 9176 раз.
Подякували: 1067 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 10:42

yama
11 метрів/1мм рт.ст

Ну явно будівля має бути кілька десятків метрів. Щоб нівелювати хоча б інструментальну похибку.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 10:44

Hotab написав:Успіх

А реальність може бути такою, як на фото☝️ :mrgreen:

Звичайно що може!
Тому я і прийняв твою пропозицію «а набий мені морду, набий, якщо зможеш».
Щоб ти побачив і переконався , що саме отакий як на фото. :mrgreen:
Так ти відразу обісрався і сказав «ги-ги, ти мене не так зрозумів! Я мав на увазі спробуй мене знайди і набий! А зустрічатись я не збираюсь» :lol:
їхати до тебе на зустріч 300км - чи не завелика честь для пердольотчика?
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1000 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 10:49

Wirująświatła написав:Hotab а будешь себя хорошо вести пришлю кабанчика, покувыркаешься с ним :oops:
Зображення

Маючи таких захисників не страшно за літній наступ москалів , він спочтаку роздавить москаля як борець сумо , а потім як удав зїсть його :idea: о на фото якраз перетравлює чергового москаля :!:
yama

Подякував: 9176 раз.
Подякували: 1067 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 10:52

Успіх

їхати до тебе на зустріч 300км - чи не завелика честь для пердольотчика?

Я не знаю. Велика чи невелика. Але це була твоя пропозиція. А потім ти обісрався. Навіщо пропонував - незрозуміло.
Hotab

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 18 тра, 2025 11:06

ЛАД написав:вряд ли в Манчестере в 1912 были дома даже в 10 этажей, т.е. 30 м

Manchester Town Hall.
Designed by architect Alfred Waterhouse, the town hall was completed in 1877. The building contains offices and grand ceremonial rooms such as the Great Hall which is decorated with Ford Madox Brown's imposing Manchester Murals illustrating the history of the city. The entrance and Sculpture Hall contain busts and statues of influential figures including Dalton, Joule and Barbirolli. The exterior is dominated by the clock tower which rises to 280 feet (85 m) and houses Great Abel, the clock bell.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

#<1 ... 422423424425426 ... 568>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор