Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Ну це вестінг акцій, але там не все так шоколадно, це такий бонус типу частина зп, як я знаю від знайомих, дають тількіина 3-й рік роботи (типу замануха) бо сам амазон не славиться високими зарплатами, ну і ще хай не забудуть з них податки заплатити. Хоча по ідеї акціями має бути вигідніше ніж зарплатнею через всі податки по трудовому договору.
Ваш приятель надає ПОМИЛКОВУ і навіть НЕВІРНУ інформацію. Ось з "перших рук" від наших українців, які реально там працюють, це ІТ-ники:
1. Новачку при прийомі на роботу в перший місяць відають акцій на суму не менше ніж 40 000 доларів (може бути і більше - в залежності від посади та місця роботи - в залежності од штату). Кількість акцій визначається ціною на момент видачі. "Замануха " там є але іншого гатунку: в перший рік роботи працівник має право продати не більше 5% акцій, в другий рік роботи - не більше 15% акцій, право продати всі отримані в якості подарунка акцій наступає після 4-х років роботи. Таким чином закріплюють кадри.
2. У подальшому зарплатня може нараховуватися ось так: 190 000 доларів "живими грошима" та 210 000 доларів у вигляді акцій. Разом 400 000 доларів. Це в перерахунку на рік. Цифра абсолютно точна наведена для штату Каліфорнія. Чи висока то зарплатня чи ні - вирішувати вам.
3. Бонус щорічний - до зарплатні. В 2025 році реально виплачено акціями 21.05.2025.
P.S. Про податки вірне зауваження - їх платять - як відомо - тільки боягузи. У випадку з акціями ніхто не платить ніяких податків, поки не продасть акції та не зафіксує прибуток. Якщо прибутку немає, то і податки дорівнюють нулю.
біда, ще недавно давали випускнику на вході півляма, а тепер 400К з них половина вестінгом, який може згоріти, якщо 4 роки не попротираєш штани/спідниці ось така МАГА від песдональда
Оцю маячню на підставі перекручених фактів ви повторюєте вже третій чи четвертий раз. Можливо і пʼятий… Я розумію: немає кращої роботи, ніж мацати чужі гроші в чужому гаманці, але ж і те вміння - не для всіх…
Востаннє редагувалось akurt в Суб 24 тра, 2025 05:09, всього редагувалось 3 разів.
В ці дні приятелі, колеги та шанувальники поздоровляють відомого всім Ігоря Кондратюка: його дочка закінчила американський університет. 21-річна дівчина отримала диплом університету штату Арізона (Arizona State University) за спеціальністю «Аерокосмічна техніка». Я трохи знаю цей університет: в 2020 році його закінчив син моїх приятелів - Артем на прізвище (видалено) - спеціальність якась "електрична" (Типу "Електротехнічні системи електроспоживання") та працює в фірмі свого батька (не в США). Університет трохи нетиповий: - навчається близько 100 000 (!!!!!!!!!!!) студентів. - прийом абітурієнтів - в 100% випадків. Тобто всіх, хто подав он-лайн режимі свої бали з англійської мови (TOEFL) та математики (SAT), - приймають. Це досить цікава ситуація,- тому що коли я говорив із тим Артемом - він був ще школьником випускного класу - звісно НЕ перебував в США - а вже знав, що він прийнятий в університет. - штат Арізона - досить незвичний за кліматом - влітку там спека +45 (!) градусів та тому після досить раннього закінчення семестру всі студенти МИТТЄВО розбігаються/розлітаються. "Ніхто ніде не гомонів"... (Т.Шевченко)
Інформація для тих, у кого є діти та довго думають, де їм навчатися.
Не агітую нікого - університет не найкращий, просто "трохи специфічний". #121 in National Universities. Ціна навчання для українців порівняно невисока: 33 139 доларів США на рік. Для тих, хто є мешканцем штату - всього 12 233 долари. Сайт університету: https://www.asu.edu/
в 21 рік закінчила калідж, це по нашому ПТУ чи технікум?
Село воно і є село. Навіть тернопільське. І в Україні, і в США підготовка бакалавра в університеті триває 4 роки. Тепер беріть калькулятор - куплений на Аліекспрес від жебрацтва за 1$ - та додавайте до цифри 17 цифру 4. Можливо получиться.
Поки знаменитий на всю Україну flyman писав чергову маячну, я більше години розмовляв із нашим українцем - реально розумна активна вміла людина 43-х років. Ну вже 2,5 роки живе в Німеччині. Берлін. Все дуже не просто. Саме цікаве, що справа НЕ В ГРОШАХ. Навіть сміється із свого товариша, який наполегливо працює на непогану в Німеччині зарплатню в 1700€ на місяць. З грошими все добре: - родина отримує від Уряду Німеччини 1400€ щомісяця (флайману би вистачило на 10 років, але….). - родина отримує щомісяця компенсацію на житло в сумі 800 €. Як саме йде та компенсація я не уточнював, але цифра озвучена саме така. - чоловіку вдалося реалізувати все майно та бізнес, кинуті в одному обласному центрі після виізду через Крим та Прибалтику - в Німеччину.
Теоретично все добре. Але все не добре. Зберусь я з думками та - можливо - напишу, чи вірно, що в Німеччині намазано медом для наших біженців…
Востаннє редагувалось akurt в Суб 24 тра, 2025 05:19, всього редагувалось 1 раз.
В ці дні приятелі, колеги та шанувальники поздоровляють відомого всім Ігоря Кондратюка: його дочка закінчила американський університет. 21-річна дівчина отримала диплом університету штату Арізона (Arizona State University) за спеціальністю «Аерокосмічна техніка». Я трохи знаю цей університет: в 2020 році його закінчив син моїх приятелів - Артем на прізвище (видалено) - спеціальність якась "електрична" (Типу "Електротехнічні системи електроспоживання") та працює в фірмі свого батька (не в США). Університет трохи нетиповий: - навчається близько 100 000 (!!!!!!!!!!!) студентів. - прийом абітурієнтів - в 100% випадків. Тобто всіх, хто подав он-лайн режимі свої бали з англійської мови (TOEFL) та математики (SAT), - приймають. Це досить цікава ситуація,- тому що коли я говорив із тим Артемом - він був ще школьником випускного класу - звісно НЕ перебував в США - а вже знав, що він прийнятий в університет. - штат Арізона - досить незвичний за кліматом - влітку там спека +45 (!) градусів та тому після досить раннього закінчення семестру всі студенти МИТТЄВО розбігаються/розлітаються. "Ніхто ніде не гомонів"... (Т.Шевченко)
Інформація для тих, у кого є діти та довго думають, де їм навчатися.
Не агітую нікого - університет не найкращий, просто "трохи специфічний". #121 in National Universities. Ціна навчання для українців порівняно невисока: 33 139 доларів США на рік. Для тих, хто є мешканцем штату - всього 12 233 долари. Сайт університету: https://www.asu.edu/
в 21 рік закінчила калідж, це по нашому ПТУ чи технікум?
НЕт, это все-же считается ВО. Бэчлор дигри. В калледже же можно получить и мастер дигри. Вообще система ВО в США несколько запутанна. Так, каледж может быть самостоятельной единицей, а может входить в состав университета, так-же и университет может быть самостоятельной единицей, а может включать в себя каледжи. Университет вроде как имеет более высокий ранг, но это еще не о чем не говорит. Какой-нибудь заштатный университет может совсем не котироваться, но даже сити каледж может считаться ого-го каким именитым. И сити каледжи одного университета могут иметь соверешенно разный рейтинг в глазах будущего работодателя при том, что стоимость обучения одинаковая. Например, Кингсборо КК - полный отстой, но формальную бумажку может дать, Бруклин каледж - повыще, твердый середняк, а Барух каледж - очень рейтинговый в своей специализации. Все 3 входят в CUNY(The City University of NY) и имеют одинаковый ценник.
На мою думку, у цілому проблема окупасів перебільшена. ШІ дав відповідь: "Загальна кількість житла в Іспанії, за останніми доступними даними, становить понад 26,9 мільйона одиниць станом на 2024 рік. Ця цифра включає як основні, так і вторинні помешкання (наприклад, будинки для відпочинку)". Цифри озвучені у відео та статистика по окупасам проти 26,9 млн - це менш, ніж дрібниця. ШІ: "У 2023 році в Каталонії, де проблема є найбільш поширеною, було зареєстровано 6 569 офіційних випадків захоплення житла з 9 456 загалом по країні". Впевнений, що ці цифри менші за кількість справ по простроченій іпотеці.
Крім того, його слова про окупасів у Франції невірні: я спілкуюся як з українцями, так і з французами - жодного випадку вони не згадали. З двох причин: - приватна власність у вигляді нерухомості - реально «свята річ». Частина доріг в «сільській місцевості» - а тут часто живуть щось на кшталт прибалтийських хуторів - люди мають у власності по 10-20 га лісу (!), пасовиська та лани під кукурудзу та соняшник - є ПРИВАТНИМИ. Ніхто не має права рухатися асфальтовими дорогами прокладеними по району без дозволу власника. Ще є цікаві речі: неподалік від мене - десь 2…3 км є церква 12-го (!!!) сторіччя. Я вирішив оглянути: ціла-цілісінька, відноситься до «романського періоду» - що ви думаєте - розташована тепер на приватному подвірʼї - приватний готель «зеленого туризму» - я дивився тільки з вікна авто і не виходив. Потім спитав у місцевих: можна відвідати але за попереднім узгодженням. Там не тільки окупаса - і туриста не чекають просто так! Церква! 12-те сторіччя! Ціла/цілісінька. Ніхто не перетворював у склад будівельних матеріалів.
- безхатченків немає просто тому, що Французька республіка всім малозабезпеченим надає житло. Це так зване «соціальне житло», яке належить меріям великих та маленьких міст. Припустимо в середньовічному місті на сьогодні мешкає не більше 350 мешканців. Живуть в будинках, над дверями вибито цифри «1663». Таке маленьке містечко може мати до 10 (!) квартир/будинків. Розпоряджається мерія в особі мера. Всі вони відремонтовані за рахунок меріі і надаються малозабезпеченим (поріг 11 000€ на рік). Частина цих квартир розташована в старовинних замках, частина в побудованих спеціально будинках в 5…8 поверхів.
То що там і навіщо робити окупасам? Навіщо? Ось зараз спробую знайти фото - на другому поверсі квартира в 200 кв.м - мешкає бабуся «Божа кульбаба» із песиком. Багатьом читачам форуму і не насниться мати таке житло. Наші українці чекають на житло до 2-х місяців. Якщо не вимагають квартиру на Єлісейських полях.
P.S. В сусідньому містечку 2 чи 3 місяця тому помер професор філології - знайшли вдома не живим із пляшкою віскі в руці - за 2 місяця поліція та мерія не змогли знайти спадкоємців. Мабуть перейде у власність мерії як «соціальне житло». Там цілий палац. Подейкують, що те, що за документами «гараж» (два поверхи, про фасаду вхідні двері та брама), всього по фасаду 5 вікон - буде виставлено на продаж за 25 000€. Щоби були гроші на ремонт. Перебуває порожнім вже 2 місяці. Автівку професора відігнали на безкоштовну парковку. Які там окупаси у Франції, нехай пан у відео не розказує «страшилки».
Востаннє редагувалось akurt в Суб 24 тра, 2025 14:42, всього редагувалось 1 раз.