Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
RobinGood написав:но нет возможности пользоваться картой физически. Только через интернет.
оплата комуналки в кабінетах постачальників, наприклад Нафтогаз - 10 оплат по 1грн і ви в дамках. також підходить поповнення телефону по 5грн в застосунку Сенса.
Підкажіть, будь ласка, чи є вичерпним цей список виключень МСС кодів на оформлення розстрочки? Бо дівчата у блозі я бачу усіляко пишуть, самі на себе посилання дають, а чи є якісь нормативні документи з вичерпним переліком МСС виключень, на кшталт Додатків до правил Кеш'ю клубу? Якщо є таке посилання, наведіть, будь ласка
pharus написав:Підкажіть, будь ласка, чи є вичерпним цей список виключень МСС кодів на оформлення розстрочки? Бо дівчата у блозі я бачу усіляко пишуть, самі на себе посилання дають, а чи є якісь нормативні документи з вичерпним переліком МСС виключень, на кшталт Додатків до правил Кеш'ю клубу? Якщо є таке посилання, наведіть, будь ласка
1finanсier написав:Панове, а а до якого часу в РД потрібно погасити кредитку, якщо кошти знаходяться вже в банку, але на дебітній карці. Просто є ще не проведені операції по рахунку кредитки, от і думаю, гасити заодно і їх, чи ні. Чи максимально тягнути час, і чекати, чи проведуться ці покупки по рахунку кредитки чи ні.
краще до 18:00. казали, та й сам колись грався до 19:00 - але це вже як на мене рулетка - може випасти й подвійне зеро
а що вам заважає - погасить більше, на що це вплине?
Дякую за відповідь. А стосовно Вашого питання, то за мене там вже відповіли ))) Просто дивовижно, як інші свинорили читають думки ))). Так, дійсно, кошти на всяк випадок підготував для погашення на дебітці, але якщо б не знадобилися, то кинув би у "справу" ще на місяць до наступної РД. Ціна можливого профіту була десь під 100 гривень. Ну а там як вважаєте - копійки це чи не копійки )
Шановний банче! Коли нарешті налагодять підтвердження купівлі (т.з. 3D-sec.) в МЗ для всіх програмних версій? Пройшов рік, чи більше, а у мене не відображається досі, доводиться чекати до 40 с на СМС. Інколи неможливо здійснити покупку на одному пристрої, бо деякі платформи продавців не застосовують автовведення коду з СМС, а при переході до СМС повернення до сторінки вводу коду не відбувається, як то у Дії. Зі звернень до гарячки чую, що проблема масова і завзято банком ігнорується. Чи не соромно?
Visky написав:Шановний банче! Коли нарешті налагодять підтвердження купівлі (т.з. 3D-sec.) в МЗ для всіх програмних версій? Пройшов рік, чи більше, а у мене не відображається досі, доводиться чекати до 40 с на СМС. Інколи неможливо здійснити покупку на одному пристрої, бо деякі платформи продавців не застосовують автовведення коду з СМС, а при переході до СМС повернення до сторінки вводу коду не відбувається, як то у Дії. Зі звернень до гарячки чую, що проблема масова і завзято банком ігнорується. Чи не соромно?
Добрий вечір!
Напишу до вас в особисті щодо відтворення проблеми)