Успіх написав: Але моя стратегія/мрія працювати 3-4дні на тиждень! І я, як можу, так і наближую її
Друже Успіх, стратегії різні є. В усьому є свої плюси і мінуси. Комусь і на державній роботі не зле живеться. І то не тільки в нас так. На заході теж багато хто цінить стабільність доходу. Хоть будівельник і розказує, що там всіх гонить до світлого капіталістичного майбутнього дух прєдпрініматєльства) кінокомедія тобі на суботній вечір, для размишлєній https://uakino.me/filmy/genre_comedy/18 ... -roku.html
Hotab написав:Ідеальна жертва, несе постійно якусь дічь.
Чого ж постійно дічь? От в дофаміновому голоданні щось є. Чув що є люди що практикують подібні методи. Дофамінове пісяння. Потрібно довго терпіти, після певного часу ви помітите,що депресія пройде , но важно не зупинятись і ще потерпіть... і тоді коли нарешті, сходите до вітру... прийде ні з чим не порівняне полегшення і радість. Кайф в житті треба вміти ловити простими речами.
Старый и несмешной анекдот про экскурсию в Индию к йогу. Тот сидит в позе лотоса и вывалив свой причиндал на плоский камень сверху на него бросает большой второй камень и каждый раз орет от боли. Его спрашивают -А что вы делаете? -Кайф ловлю. -Это-же очень больно, какой может быть кайф? -Кайф когда не попаду.
На самом деле, очень интересная тема. Уже несколько лет как заметил, что со мной нечто подобное происходит. Думал - выгорание, стрессы. А тут вон оно как.
Для самообразования.. Выше упоминал о спецификациях в амер. авто: - стоимость мили по ТО - выбросы тд Это действительно важно для американцев, что это указывают?
Я тобі відповідав вже на це питання. Це якщо тобі 20 років, ти вчишся та десь підробляєш, а коли дєвочкє за 20, а потрібно 8 годин уя_рить... Якщо шо, то свого часу я єлє знайшов ЧПшніка, у якого була ліцензія по теплопостачанню на монтажні та демонтажні роботи на системах ЦО, він з усілякими дозволами зумів відключить багатоповерховий будинок від ЦО. Попередньо зробив проект нового автономного опалення будинку. Це вже інші кошти і воно було затребуване до війни.
С появлением каталитических нейтрализаторов про СО, вроде, все уже забыли. Может СО2? Этот показатель - сплошная показуха. Поскольку углекислый газ является одним из основных продуктов сгорания углеводородов, его выделение прямо пропорционально расходу топлива. Разброс значений в зависимости от режимов эксплуатации такой же. С тем же успехом можно нормировать выбросы Н2О. Стоимость километра (мили) тоже не является постоянной величиной, она зависит от ещё большего количества факторов, чем расход топлива.
СО2-це основа існування життя на планеті, відіграє головну роль в процесі фотосінтеза (всі дерева без нього загинуть)
Какие деревья лучше всего поглощают углекислый газ? Активнее всего углекислый газ поглощают осина (до 3,6 тонн СО2 в год/га), береза (до 3,3 тонн СО2 в год/га), дуб (до 3,2 тонн СО2 в год/га), сосна (до 2,4 тонн СО2 в год/га), ель и пихта (до 2 тонн СО2 в год/га).