Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
а ось тут цікаво. Саме в Сенсі на різні е-підтримки виплату не робив, а от в ICU хоч в момент покупки були вказані різні картки, виплата проходить на одну.
а ось тут цікаво. Саме в Сенсі на різні е-підтримки виплату не робив, а от в ICU хоч в момент покупки були вказані різні картки, виплата проходить на одну.
А ось і графік на 3-й квартал, заплановано торги тричі по $ і двічі по €. Для порівняння у 2024 році за аналогічний період було 5 торгів по долару з загальним лімітом 900 млн та 2 по євро з лімітом 200 млн.
VASH написав:Буду вдячний за підказку щодо вибору банку (крім Сенсу співпрацюю з ПУМБ, Приватом та Акордом). Основні критерії вибору банку – мінімальні тарифи на зарахування/перерахування коштів, наявність функціонального мобільного застосунку, швидкість проведення операцій, ну й звісно адекватна політика банку щодо лімітів на операції.
Вообще на такие критерии, раз пофиг на снятие налички, идеальным кажется Авангард в его ипостаси ICU Bank: все валюты бесплатны на вход, а в гривне и на выход (нет мониного ощипывания при переводе на юриков). При более-менее приличных суммах самый дешёвый в Украине исходящий SWIFT (при покупке валютных бумаг в ICU вообще бесплатный будет). При этом он один из немногих украинских банков, которые Меморандум даже не подписывали (тут не знаю - это считать адекватным по лимитам или, наоборот, совсем уж неадекватным отщепенцем). Мобильное приложение - какой-то функционал имеет. Но его почему-то не любят упоминать. Может слишком очевиден по крайней мере для этой темы, где все знают что такое ICU и в каком банке оно живёт.
Дякую (+1). Справа у тому, що можливість зняття налу потенційно у нашій справі не може бути «пофіг» . Подивився на сайт цього банку, безумовно цікаво. Але вже занадто вузько «заточений» (касові операції – послуга не надається; не бачу картки єПідтримка, тобто потенційно купівля через Дію відпадає).
Це точно - ICU на одну виплачує? Це погано - мені казали, що цим bond бавився, від ICU такого не чекав...
Якщо картка єПідтримка, на яку має бути виплата по ОВДП, була перевипущена, але номер рахунку лишився той самий, проблем з виплатою не має бути? Сама картка тепер в Дії не світиться, тобто нові облігації на неї не погасити.
Облігації (одного ISIN) були придбані в ІКУ практично одночасно (різниця десяток секунд) через Дію з поверненням на різні картки (єПідтримка Привату та єПідтримка Сенсу). Э потреба у достроковому продажі частки паперів, кількість облігацій, що підлягають достроковому продажу перевищує кількість паперів які куплені із виплатою на єПідтримку Сенсу. Чи правильно я розумію, що при поданні моєї заявки у ІКУ після 10.30 робочого дня (відкритті сесії) щодо дострокового продажу, папери будуть списані з угоди, яка відповідає чисельності заявки (в моєму випадку з угоди з виплатою на єПідтримка Привату). Хвилин через 10 гроші з’являться на моєму рахунку в ІКУ і в подальшому після 16.30 будуть переказані на обраний мною для виводу рахунок.