Ринок ОВДП

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
  #<1 ... 904905906907908>
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 14:01

Re: Ринок ОВДП

asti написав:
  Visky написав:asti На всяк випадок запитайте ще в Ощаді.
А в чому там перевага пластика? Безкоміс. зняття готівки?
Справа у тому що з віртуальної є-підтримки неможливо зняти гроші у касі, переказ по П2П на інші банки з комісією. Тобто потрібно переказувати гроші на іншу ощадівську картку і вже з неї знімати. А це, по-перше, обороти (фінмон), а по-друге, потрібно чекати близько 2х годин(!) поки операція опрацюється і кошти стануть доступними
для зняття.
Не вірно, все.
По перше фін мон тільки внесення готівки або вхідний переказ, но тут переказ між своїми рахунками.
По друге, я часто переказиваю між рахунками і одразу знімаю в касі, все проходить.
vadymbanker

Подякував: 4 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 17:52

З'явилося оголошення мінфіну щодо торгів 8.07. Щодо € ОВДП, пропонується 200 000 шт. Отже, за 7 міс. 2025 р. пропозиція по € ОВДП вдвічі менша за пропозицію протягом 7 міс 2024 р. Очікуємо на подальше зниження дохідності та обсягів розміщення у €.
Всюдиносапхайчик

Подякував: 20 раз.
Подякували: 82 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 19:04

vadymbanker написав:
asti написав:
  Visky написав:asti На всяк випадок запитайте ще в Ощаді.
А в чому там перевага пластика? Безкоміс. зняття готівки?
Справа у тому що з віртуальної є-підтримки неможливо зняти гроші у касі, переказ по П2П на інші банки з комісією. Тобто потрібно переказувати гроші на іншу ощадівську картку і вже з неї знімати. А це, по-перше, обороти (фінмон), а по-друге, потрібно чекати близько 2х годин(!) поки операція опрацюється і кошти стануть доступними
для зняття.
Не вірно, все.
По перше фін мон тільки внесення готівки або вхідний переказ, но тут переказ між своїми рахунками.
По друге, я часто переказиваю між рахунками і одразу знімаю в касі, все проходить.

Давайте розберемося.
Завжди влаштовувала віртуалка єПідтримки, оскільки у пластика не було тут переваг. Я вважав, що тарифи єПідтримки визначені не банком-участником програми, а державою за принципом "все безкоштовно", а банки повинні їх приймати як є, або не приймати участь у програмі.
Прошу дати посилання на тарифи єПідтримки на порталі Ощада, бо я їх там не знайшов.
Шановний asti, будь ласка, вкажіть пункти тарифів де прописані різні умови для вірт. і фіз. карт єПідтримки.
Ви пишете: "з віртуальної є-підтримки неможливо зняти гроші у касі, переказ по П2П на інші банки з комісією". А чи не є це порушенням зобов'язань банка як учасника програми? Чи я помиляюся і банки можуть встановлювати власні тарифи з комісією на єПідтримку?
Visky

Подякував: 178 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 19:13

Visky написав:Прошу дати посилання на тарифи єПідтримки на порталі Ощада, бо я їх там не знайшов.

https://www.oschadbank.ua/cards/dla-viplat
Тарифний пакет "Мій рахунок"
Navegantes

Подякував: 8 раз.
Подякували: 75 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 19:38

Navegantes Тобто у них немає окремо тарифів єПідтримки і замість карти єПідтримка карта "для виплат"?
пп. 13. До рахунку зі спеціальним режимом використання, відкритого згідно Порядку надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка», входить випуск карток MC Debit World або Visa Rewards (жовтого кольору).
п.6 Видача готівки:
п. 6.4. у мережі кас банку через POS-термінал з використанням картки або без використання картки (з рахунку за реквізитами) не тарифікується (+2,99% якщо операція здійснюється кредитними коштами).
Тобто немає різниці.

Тож, шановний asti, будь ласка, вкажіть пункти тарифів де прописані різні умови для вірт. і фіз. карт по єПідтримці або роз'ясніть.
Visky

Подякував: 178 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 20:08

Visky написав:Navegantes Тобто у них немає окремо тарифів єПідтримки і замість карти єПідтримка карта "для виплат"?

Все вірно
Navegantes

Подякував: 8 раз.
Подякували: 75 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 20:38

Шось в ІКУ в останій час з виводами?В понеділок зранку поставив,грошей нема.
BonKyr

Подякував: 6 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 20:55

Седня в ІКУ до 12.00 поставив, і от в 17.00 були у банку
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 495 раз.
Подякували: 1283 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 21:02

Сьогодні зранку виводив, ввечері гроші на рахунку
Boundless

Подякував: 89 раз.
Подякували: 146 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2025 22:17

Visky написав:Navegantes Тобто у них немає окремо тарифів єПідтримки і замість карти єПідтримка карта "для виплат"?
пп. 13. До рахунку зі спеціальним режимом використання, відкритого згідно Порядку надання допомоги в рамках Програми «єПідтримка», входить випуск карток MC Debit World або Visa Rewards (жовтого кольору).
п.6 Видача готівки:
п. 6.4. у мережі кас банку через POS-термінал з використанням картки або без використання картки (з рахунку за реквізитами) не тарифікується (+2,99% якщо операція здійснюється кредитними коштами).
Тобто немає різниці.

Тож, шановний asti, будь ласка, вкажіть пункти тарифів де прописані різні умови для вірт. і фіз. карт по єПідтримці або роз'ясніть.

Скільки разів я не намагався зняти гроші що валюту що гривню без картки Ощадбанку 'Мій рахунок' (забував картку вдома) касири завжди розводили руками і казали: неможливо. Те ж саме, до речі і у МТБ банку - неможливо зняти кошти з валютної картки у разі її відсутності у момент зняття в отримувача. Як так може бути - не розумію.
Те ж саме, до речі, і в Акорді - неможливо зняти кошти ні з гривневого ні з валютного рахунку якщо у вас немає при собі фінансового телефону куди приходить смс з кодом.
Як таке може бути у сучасному світі я не розумію.
Банки крутять тими умовами як циган сонцем...
asti

Подякував: 42 раз.
Подякували: 755 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 904905906907908>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість