Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1437914380143811438214383 ... 14431>
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:10

_hunter написав:...........
>>> я чётко писал об Англии и США.
Ну наконец-то! Не прошло и трех часов, как вы ответили на вопрос, который я сразу же задал для уточнения
........
Простите, но общаться совершенно не интересно.
Если у вас после прочтения совершенно ясного короткого текста возникает такой "уточняющий" вопрос, который вы 3 часа не можете понять, то, по-моему, есть только 2 варианта:
1. вы просто издеваетесь;
2. вы непроходимо тупы.
Скорее, 1-й вариант, исходя их того, что в прошлый раз вы даже не подумали извиниться. Но не буду гадать, в обоих вариантах такой собеседник не интересен.
К тому же вы ещё и большой трус - даже находясь в Германии, вы боитесь прямо называть вещи своими именами.
Видимо, вас можно/нужно только троллить, как делает Hotab.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:18

_hunter написав:
  budivelnik написав:Тобто 654 000 - здриснули без дозволу... але винуваті в цьому 1750 які отримали дозвіл....

Ты опять вопрос не понял :lol: -- тебе же уже выше и Letusrock объяснить пытался... Вопрос не в том 175 служит или 174 (откуда, кстати, цифра? ;) )
Вопрос в том: какого фига этой категории дали бронь. "критичным" они не считаюся по определени -- иначе бы этим пунктом и пользовались бы.
Добре, зайдемо з другого боку
1 Є офіційне число заброньованих станом на жовтень 2024 року - 906 000 осіб
Є офіційне число чоловіків покинувших Україну від ЄС - 800 000 , з яких приблизно 654000 є мобпридатними.
2 Тебе хвилює
На якій підставі було заброньовано 1750 осіб артистів( реальна цифра заброньованих менше 500 , але я не хочу тут вдаватись до деталей) , що становить
1750/906000=0,19%
Мене хвилює
На якій підставі 654 000 тебе і таких як ти виїхало з України ( попросту злякалось і накивало пятами)

З цих двох пунктів випливає наступне
100% хантерів виявились мілкими боягузами і на підставі ЙМОВІРНО не правильного бронювання КОЖНОГО ПЯТИСОТОГО - вирішили здриснути.

Це все що тобі потрібно про себе знати.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:32

ЛАД написав:
  Успіх написав:То що там, вчора обговорили ту ситуацію, де МАТИ вчепилась за капот бусіка, куди запакували її сина? А потім вийшов якийсь "з не тим ВОСом" і почав відштовхувати її?
Що на це скажете, товариство?

В таких ситуаціях, особисто мене, найбільше дратують люди, які за цим всім лише спостерігають!
Невже довколишні на себе це не приміряють і тому не йдуть гуртом обступити бусік довкола?
Почему 3 года назад не обступали вас?

Бо було все на ДОБРОВІЛЬНІЙ основі! :D
Я йшов СВІДОМО! Але!!!
Але йшов на рік, максимум!
Якщо знав би наперед, що немає ЧІТКИХ "правил гри", що це пряме наіпалово простих марсіан на Марсі, що створені/треновані для війни будуть дурака валяти в тилу, а на ЛБЗ відправляти/підпихати простих пересічних, обмежено придатних, а то і зовсім хворих - то хріна з два я би ризикував своїм життям і здоров'ям майже ТРИ роки!!!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:34

detroytred
В неділю продовжимо(на правах офтопа вихідного дня)
А ти поки що до неділі спробуй вивчити і підготуватись
а - що таке капітал
б - звідки він береться, або як його створюють
в - чому люди в капіталістичному суспільстві у 70-80% випадків після досягнення якогось рівня якості життя- більше не пробують збільшувати свій капітал( для тебе це розрив шаблону, бо в тебе бізнесом займаються виключно для того щоб збільшити капітал - але я в тебе вірю , в тебе часу багато , думаю встигнеш)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:37

ЛАД написав: А никто не смеётся.
Вам уже несколько человек написали о том, что реальность несколько отличается от инструкций.
Я было сразу написал ответ на ваш пост с инструкцией, где я выделил жирным пункты, которые наверняка не всегда выполняются, и подчеркнул пункты, которые, скорее всего, иногда нарушаются, но решил не отправлять, надеясь на ответы тех, кто сейчас в армии. Так и случилось. Надеюсь, что их ответы более авторитетны.

Надеюсь вы понимаете, что не все придерживаются инструкции не только на фронте, но и в тылу. А также в прошлой мирной жизни. А также не всгда и не всеми выполняются законы Украины. Воруют, грабят, убивают. Какой вывод и действия должны следовать из вашего "не всегда выполняются" ? И у меня просьба - перестаньте ссылаться на кого-то авторитетного. Выносите на обсуждение свои размышления. Я не знаю, что вы выделили жирным или подчеркнули.
Востаннє редагувалось tumos в Чет 10 лип, 2025 17:44, всього редагувалось 1 раз.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:41

На базі третьої міської лікарні (в народі "радіозаводська") десь з 2012 року було створене реабілітаційне відділення для хворих після інсульту.
Було створено не вказівкою зверху, а одна конкретна людина з однодумцями, пробили створення цього відділення
Самі пробили, самі спланували де буде розміщатись відділення, пробили купівлю обладнання та знайшли персонал

З 2022 року оце реабілітаційне відділення займається реабілітацією військових, бо має персонал з досвідом, бо має обладнання
Але воно не резинове ...

Є велика потреба в реабілітації військових, тому конкретна Ірина доповнила те, що вже є, а не забрала у когось
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:41

ЛАД написав:
  slonomag написав:........
Не корректно сравнивать так как там была опция разорвать контракт в любой момент (у обоих сторон). "чемодан-вокзал-любая другая страна которая тебя примет" никто не запрещал насколько я помню историю. Можете поправить если я ошибаюсь.

Никто не запрещал.
Но я не встречал ни единого упоминания о сколько-нибудь массовом "разрыве контракта" ни в Англии, ни в США. Ни в смысле эмиграции, ни в смысле уклонения от мобилизации. О массовом СЗЧ тоже не слышал. Хотя отдельные случаи, наверное, были.
Сравнивать с нашей ситуацией необходимости, надеюсь, нет?

Может потому что 85 лет назад телепорт в другую локацию был чуток сложнее чем сейчас? Украина-Испания сейчас = 1 день пути + имея интернет ты приезжаешь в уже арендованную квартиру, в аеропорту тебя ждет арендованная машина и ты +/- уже знаешь что делать дальше. А имея удаленную работу для тебе переезд проходит вообще не заметно (на выходные) и в понедельник утром ты уже обратно на работе.
А теперь берем условного англичанина 1941 года: где-то там за океаном говорят есть какая-то там Америка, хз что там вообще происходит, но вроде можно туда как-то попасть, правда надо сначала месяц на корабле телепаться, и не факт что вообще доплывешь. Такой себе рандом 50/50 с неизвестным финалом.
Так что ситуации действительно разные, Вы правы.
slonomag

Подякував: 14 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 17:45

ЛАД написав:
  _hunter написав:...........
>>> я чётко писал об Англии и США.
Ну наконец-то! Не прошло и трех часов, как вы ответили на вопрос, который я сразу же задал для уточнения
........
Простите, но общаться совершенно не интересно.
Если у вас после прочтения совершенно ясного короткого текста возникает такой "уточняющий" вопрос, который вы 3 часа не можете понять, то, по-моему, есть только 2 варианта:
1. вы просто издеваетесь;
2. вы непроходимо тупы.
Скорее, 1-й вариант, исходя их того, что в прошлый раз вы даже не подумали извиниться. Но не буду гадать, в обоих вариантах такой собеседник не интересен.
К тому же вы ещё и большой трус - даже находясь в Германии, вы боитесь прямо называть вещи своими именами.
Видимо, вас можно/нужно только троллить, как делает Hotab.

Корону поправьте - она, видимо, вам настолько жмет, что не позволила написать два стова: "Англия и США".
Хотя вот эту простыню написать не помешала. Парадокс... :roll:

Кстати: повторите правила использования наречий (и местоимений)
3. Определенность и однозначность:
В русском языке наречие, ближайшее к предшествующему существительному, обычно относится к этому существительному, если это возможно по смыслу и грамматической структуре предложения.

>>> вы боитесь прямо называть вещи своими именами
А вот тут прямо интересно стало -- о чем речь? :shock:
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 18:04

budivelnik написав:
  _hunter написав:
  budivelnik написав:Тобто 654 000 - здриснули без дозволу... але винуваті в цьому 1750 які отримали дозвіл....

Ты опять вопрос не понял :lol: -- тебе же уже выше и Letusrock объяснить пытался... Вопрос не в том 175 служит или 174 (откуда, кстати, цифра? ;) )
Вопрос в том: какого фига этой категории дали бронь. "критичным" они не считаюся по определени -- иначе бы этим пунктом и пользовались бы.

2 Тебе хвилює
На якій підставі було заброньовано 1750 осіб артистів

Снова штанганул. Причем в свои же ворота...
Я тебе уже несколька раз писал: меня интересует степень адекватности властей -- которые решили, что в текущих условиях необходимо бронировать артистов.

budivelnik написав:Мене хвилює
На якій підставі 654 000 тебе і таких як ти виїхало з України

Ты, главное, меньше волнуйся -- а то переволнуешся :lol:
Чай народ -- не крепостные -- у Пана разрешение спрашивать не нужно.
_hunter

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 10 лип, 2025 18:26

_hunter написав:
  budivelnik написав:
  _hunter написав:Ты опять вопрос не понял :lol: -- тебе же уже выше и Letusrock объяснить пытался... Вопрос не в том 175 служит или 174 (откуда, кстати, цифра? ;) )
2 Тебе хвилює
На якій підставі було заброньовано 1750 осіб артистів
Снова штанганул. Причем в свои же ворота...
Я тебе уже несколька раз писал: меня интересует степень адекватности властей -- которые решили, что в текущих условиях необходимо бронировать артистов.
Отже
Коли влада не звернула увагу на 654 000 боягузів з мокрими штанцями - то це адекватні дії влади і проти цього ти нічого не маєш
А от те що влада дозволила забронювати групу яка складає 0,2% від загальної кількості заброньованих - тебе це вже вкурвило?

_hunter написав:
  budivelnik написав:Мене хвилює
На якій підставі 654 000 тебе і таких як ти виїхало з України
Ты, главное, меньше волнуйся -- а то переволнуешся :lol:
Чай народ -- не крепостные -- у Пана разрешение спрашивать не нужно.
Я за переляканих в мокрих штанцях від страху - не пережуваю
Обісрались - то й обісрались , маєте право жити в лайні...
Мене цікавить чому ті хто обісрався пробують обговорювати тих хто ЇХ захищає?
Це викликає подив.
Бо я б напевно парочку указів видав типу
Той в кого штанці в лайні повинен допомогти ЗСУ в розмірі.... - в противному разі їх майно перейде в власність тих бригад ЗСУ які це майно на нулі захищають.

Це штанга? Чи ти як патріот - двома руками ЗА ?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 1437914380143811438214383 ... 14431>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему