Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Bolt написав:Вже вище писав, що йому 500$ буде достатньо бо квартира і гараж (можливо ще одна квартира) в нього і так буде. Ще не генетичне відхилення, це здоровий цинізм до того життя, який виник не на порожньому місці. Коли бачиш, як функцонує і побудована та система. З того що читаю, то проблема мовивації дітей досить значна. Скілбьки дітей там хоче вчитися? Десять ну може п"ятнадцять. Ще двадцять, приблизно ситуація як в мене . Решта взагалі забивають тягнути дітей. Репетитори палка о двох кінцях. З одного боку ніби і натянуть дитину на складання НМТ, а з другого вбивають здатність вчитися самостійно.
Велика дяка, за то що не полінувалися многабукф понатискати. Ситуація один в один моя, впевнений, що ВНЗ буде ще 4-5 років - з під палки, з невідомим результатом. Я б зробив як зі мною мої батьки - в 16 "відпустили у велике самостійне життя" я їх тоді не навидів, і багато років поприкав цім, але розумію, що те і було тією мотивацією, яка дала мені чарівного пендаля, потім щось досягати самому...Але ж тут дружина+теща...і невідомий результат, при якому я буду ворогом всієї родини у разі чого...коротше, ділема.
В мене тоді була залізна мотивація вчитися. Нехотілось потрапитм до армії. Якраз перебудова, купа сюжетів по ТБ про дідивщину. Яка в них мотивація може бути, як в того негшгра з анекдота, що він лежить під пальмою і банани на голову.падають. Наратив, що ви вчишся ,підеш в ІТ і будеш+100500 дол в рік заробояти-порожнійі звук. Тим більше діти добре відчувають, шо ти сам в то не віриш.
akurt написав:Про самостійність 17-ти річних. Не маю із зрозумілих причин прямого звʼязку із студентом в Польщі, якого дідусь та бабуся вивезли два роки тому в Польшу. Але ось Вайбером прямо зараз отримав від товариша того дідуся та тієї бабусі:
Пізніше прийшло уточнення, що не Вроцлав, а Познань.
Замало інформації, щоб в загальному зрозуміти ситуацію. То, щось по типу, як якась єврейська бабця скаже в мене онук ІТ вець, по 20 годин в компі сидить, а що він там по 20 годин в Доту рубиться, вона не скаже. 😎
Погоджуюся, що замало інформації, бо звʼязаний не напряму. Спробую отримати докладну інформацію - його родичі у Львові - якраз закінчують ремонт в квартирі на Стрийській - я сам хлопця ніколи не бачив. Отримаю - якщо не буде заважати учень ребе із Дніпра, який знову почав біситися на форумі, думаючи, що я буду його годувати - напишу.
akurt написав:Погоджуюся, що замало інформації, бо звʼязаний не напряму. Спробую отримати докладну інформацію - його родичі у Львові - якраз закінчують ремонт в квартирі на Стрийській - я сам хлопця ніколи не бачив. Отримаю - якщо не буде заважати учень ребе із Дніпра, який знову почав біситися на форумі, думаючи, що я буду його годувати - напишу.
Бо цілком імовірно, ситуація може виглядати і так: https://youtu.be/ISY0Z9R_on4?si=uFwj4LlmlUamTF19 Пи. Си. Зауважив одну закономірність подібних блогерів, що втекли з рашки після початку мобілізації в 22муп році. Ніби норм ведуть канал, досить цікаво часом. Але, коли канал починає ставати більш-менш популярним дивним чином зливаються. Таке враження, що до них приходять хлопці з однієї організації і проводять роз"яснювально-профілактичну бесіду, після чого канал або закривається, або починає гнати пургу в стілі Алекса. Брєжнева.
Faceless написав:Так а може й не треба та морока з ВО, якщо ви сходу на то дивитеся, як на марний папірець? Хорошого сантехніка, електрика, плиточника і ШІ не замінить, і робота завжди буде
Faceless написав:Так а може й не треба та морока з ВО, якщо ви сходу на то дивитеся, як на марний папірець? Хорошого сантехніка, електрика, плиточника і ШІ не замінить, і робота завжди буде
Плиточники вже фсьо... Вимираюча професія.
і яка сумма інвестиції на робота, і через скільки років вона окупиться і при якій ціні за укладку 1 м2?
flyman написав:і яка сумма інвестиції на робота, і через скільки років вона окупиться і при якій ціні за укладку 1 м2?
Яка була ціна перших комп'ютерів та мобільних телефонів? Яка ціна години праці/1 м.кв. плиточника у Каліфорнії, Норвегії або ЮК? Куди буде рухатися ціна на роботів та куди будуть рухатися розцінки плиточників у найближчі роки? Мабуть десь у Зімбабве руками ще довго буде дешевше, але ж ми тут не про Зімбабве розмовляємо.
Gastarbaiter написав:Плиточники вже фсьо... Вимираюча професія.
і яка сумма інвестиції на робота, і через скільки років вона окупиться і при якій ціні за укладку 1 м2?
вітчизяні плиточники у безпеці: поки у робота такі габарити, він не влізе в жоден совковий санвузол або кухню на 6,5-8 квадратів. При радянщині навмисно будували квартири розміром з собачу конуру, зазираючи у майбутнє, щоб пролетаріат-плиточник не залишився без роботи в еру роботів. По роботу залишається питання: запил плитки на углах під 45 градусів, складні переходи, ревізійні люки, геометрія/співпадіння малюнку, розетки і т.і