Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 29062907290829092910 ... 2915>
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 17:35

Rack написав:
  Bolt написав:Вже вище писав, що йому 500$ буде достатньо бо квартира і гараж (можливо ще одна квартира) в нього і так буде.
Ще не генетичне відхилення, це здоровий цинізм до того життя, який виник не на порожньому місці. Коли бачиш, як функцонує і побудована та система.
З того що читаю, то проблема мовивації дітей досить значна. Скілбьки дітей там хоче вчитися? Десять ну може п"ятнадцять. Ще двадцять, приблизно ситуація як в мене . Решта взагалі забивають тягнути дітей.
Репетитори палка о двох кінцях. З одного боку ніби і натянуть дитину на складання НМТ, а з другого вбивають здатність вчитися самостійно.

Велика дяка, за то що не полінувалися многабукф понатискати.
Ситуація один в один моя, впевнений, що ВНЗ буде ще 4-5 років - з під палки, з невідомим результатом. Я б зробив як зі мною мої батьки - в 16 "відпустили у велике самостійне життя" я їх тоді не навидів, і багато років поприкав цім, але розумію, що те і було тією мотивацією, яка дала мені чарівного пендаля, потім щось досягати самому...Але ж тут дружина+теща...і невідомий результат, при якому я буду ворогом всієї родини у разі чого...коротше, ділема.

В мене тоді була залізна мотивація вчитися. Нехотілось потрапитм до армії. Якраз перебудова, купа сюжетів по ТБ про дідивщину. Яка в них мотивація може бути, як в того негшгра з анекдота, що він лежить під пальмою і банани на голову.падають. Наратив, що ви вчишся ,підеш в ІТ і будеш+100500 дол в рік заробояти-порожнійі звук. Тим більше діти добре відчувають, шо ти сам в то не віриш.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 17:43

akurt написав:Про самостійність 17-ти річних.
Не маю із зрозумілих причин прямого звʼязку із студентом в Польщі, якого дідусь та бабуся вивезли два роки тому в Польшу.
Але ось Вайбером прямо зараз отримав від товариша того дідуся та тієї бабусі:
Зображення

Пізніше прийшло уточнення, що не Вроцлав, а Познань.

Замало інформації, щоб в загальному зрозуміти ситуацію.
То, щось по типу, як якась єврейська бабця скаже в мене онук ІТ вець, по 20 годин в компі сидить, а що він там по 20 годин в Доту рубиться, вона не скаже. 😎
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 18:01

Погоджуюся, що замало інформації, бо звʼязаний не напряму.
Спробую отримати докладну інформацію - його родичі у Львові - якраз закінчують ремонт в квартирі на Стрийській - я сам хлопця ніколи не бачив.
Отримаю - якщо не буде заважати учень ребе із Дніпра, який знову почав біситися на форумі, думаючи, що я буду його годувати - напишу.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 18:35

akurt написав:Погоджуюся, що замало інформації, бо звʼязаний не напряму.
Спробую отримати докладну інформацію - його родичі у Львові - якраз закінчують ремонт в квартирі на Стрийській - я сам хлопця ніколи не бачив.
Отримаю - якщо не буде заважати учень ребе із Дніпра, який знову почав біситися на форумі, думаючи, що я буду його годувати - напишу.

Бо цілком імовірно, ситуація може виглядати і так:
https://youtu.be/ISY0Z9R_on4?si=uFwj4LlmlUamTF19
Пи. Си.
Зауважив одну закономірність подібних блогерів, що втекли з рашки після початку мобілізації в 22муп році. Ніби норм ведуть канал, досить цікаво часом. Але, коли канал починає ставати більш-менш популярним дивним чином зливаються.
Таке враження, що до них приходять хлопці з однієї організації і проводять роз"яснювально-профілактичну бесіду, після чого канал або закривається, або починає гнати пургу в стілі Алекса. Брєжнева.
Bolt

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 11 сер, 2025 23:07

Re: Еміграція, заробітчанство

Еще один человек трансформировался в США.

Не дает просмотр кроме как на ЮТ,
краткое описание - Робинзона вернулась из США в Киев и делится впечатлениями от давно забытых явлений.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5478 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 07:11

Faceless написав:Так а може й не треба та морока з ВО, якщо ви сходу на то дивитеся, як на марний папірець? Хорошого сантехніка, електрика, плиточника і ШІ не замінить, і робота завжди буде

Плиточники вже фсьо... Вимираюча професія.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 08:30

Gastarbaiter написав:
  Faceless написав:Так а може й не треба та морока з ВО, якщо ви сходу на то дивитеся, як на марний папірець? Хорошого сантехніка, електрика, плиточника і ШІ не замінить, і робота завжди буде

Плиточники вже фсьо... Вимираюча професія.

і яка сумма інвестиції на робота, і через скільки років вона окупиться і при якій ціні за укладку 1 м2?
flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 08:33

Re: Еміграція, заробітчанство

Питає той, хто обіцяв робота
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2470 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 08:48

flyman написав:і яка сумма інвестиції на робота, і через скільки років вона окупиться і при якій ціні за укладку 1 м2?

Яка була ціна перших комп'ютерів та мобільних телефонів?
Яка ціна години праці/1 м.кв. плиточника у Каліфорнії, Норвегії або ЮК?
Куди буде рухатися ціна на роботів та куди будуть рухатися розцінки плиточників у найближчі роки?
Мабуть десь у Зімбабве руками ще довго буде дешевше, але ж ми тут не про Зімбабве розмовляємо.
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 12 сер, 2025 09:26

flyman написав:
  Gastarbaiter написав:Плиточники вже фсьо... Вимираюча професія.

і яка сумма інвестиції на робота, і через скільки років вона окупиться і при якій ціні за укладку 1 м2?

вітчизяні плиточники у безпеці: поки у робота такі габарити, він не влізе в жоден совковий санвузол або кухню на 6,5-8 квадратів. При радянщині навмисно будували квартири розміром з собачу конуру, зазираючи у майбутнє, щоб пролетаріат-плиточник не залишився без роботи в еру роботів.
По роботу залишається питання: запил плитки на углах під 45 градусів, складні переходи, ревізійні люки, геометрія/співпадіння малюнку, розетки і т.і
whois2010

Подякували: 83 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 29062907290829092910 ... 2915>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему