Та не гони) Багато де в Європі іпн за менше ніж 30 хв навіть. Виняток)))
| 
 | 
 | 
| 

Додано: П'ят 31 жов, 2025 09:48  Додано: П'ят 31 жов, 2025 10:14 Нехорошо, Хотаб. Нехорошо отбиваться от коллектива)) Давайте, чтобы следующая наша беседа была, как пессельного с пессельным, на равных ))  Додано: П'ят 31 жов, 2025 10:19 Re: Інвестуємо в нерухомість закордономЗвонит как то родственница из Польши, голос дрожит,  почти плачет.  Грит мне, ты что натворил? Приезжала полиция с группой захвата, ищут тебя. Я думал, может я человека убил и не заметил. Ну такое же бывает, правда? Из всей информации ей сказали только фио полицейского и город, откуда они приехали. Я нашёл его в Фейсбуке, списались, пообщались. Вообще так мило. Он мне выслал форму я заполнил. Он прислал, что всё окей. Интересно, у нас мусора, т.е. менты, такие же милашки?  Додано: П'ят 31 жов, 2025 10:21 Нерухомість Туреччини: преміум сегмент Сьогодні говорили з нашими українцями, які працюють в Офісі продажу одного з найбільш відомого в Анталії Забудовника. Що там з житлом для багатих? 1. Квартири в ЖК Преміум-класу в гарних локація як продавалися, так і продаються. Але ціни трохи "присіли". Те, що ще рік/два тому продавалося по 700 000 доларів - зараз в продажу по 650 000 доларів. Наприклад ось тут залишилась всього 1 квартира: 2. Дорогий сегмент купували "потихеньку" поволі: по 1 квартирі в квартал. 3. В цілому ціни на їх думку в стані "стагнації". 4. Головне: КВАРТИРИ НЕ МОЖУТЬ ВАРТУВАТИ ДЕШЕВШЕ: СОБІВАРТІСТЬ БУДІВНИЦТВА ДУЖЕ ВИСОКА. 5. Забудовник починає будівництво/реалізацію нового проєкту. P.S. Для довідки: в Анталії вдень +27...+28. Температура води в морі +24. Ми на пляжі щоденно десь до 16:00. Штиль. На пляжі десятки рибалок - але якщо щось і виймають, то розміром з сірникову коробку. Це при тому, що пірнаєш з маскою - риби середнього розміру плавають.  Додано: П'ят 31 жов, 2025 20:09 Дякую за посилання, але воно стосується саме PESEL UKR — варіанту, який передбачає тісну прив’язку до Польщі та автоматично тягне за собою податкове резидентство з обов’язком декларувати світовий дохід. Тому я хотів би обговорити інвестиції в закордонну нерухомість і управління банківськими рахунками в країнах, де особа не є податковим резидентом 

| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||