Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 16:22

_hunter написав:>>> Только я не понимаю что за цифра 600 ?
Никто - кроме местных нэзламныков - не понимает. Они же - очень против этого ограничения: нужно 0.8 (а лучше 8) ляма минимум...
И да - один местный "практик" так прямо и заявляет: "ЕС и будет всю эту толпу содержать". :roll:

атопутіннападьот
flyman

Подякував: 1619 раз.
Подякували: 2869 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 17:07

Banderlog написав:
  trololo написав:
  Letusrock написав:, я проти того щоб заради нього зменшувати армію
а як ви думаєте нас по домам відпускати якщо не зменшувати армію?

якщо буде заморозка, то це не причина зупиняти мобілізацію та навчання в відносно спокійних умовах, щоб ви могли відпочити. це до речі буде маркер, думаю пуйло буде вимагати (чи вже вимагає) розігнати всіх по домам і зупинити примусову мобілізацію. скаже що переживає за людей :D а насправді він ще не готовий на заморозку, а вже готується до наступної зручної для себе ескалації.

шахматіст
trololo

Подякував: 2708 раз.
Подякували: 1427 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 17:14

trololo написав:якщо буде заморозка, то це не причина зупиняти мобілізацію та навчання в відносно спокійних умовах, щоб ви могли відпочити. це до речі буде маркер, думаю пуйло буде вимагати (чи вже вимагає) розігнати всіх по домам і зупинити примусову мобілізацію. скаже що переживає за людей :D а насправді він ще не готовий на заморозку, а вже готується до наступної зручної для себе ескалації.

атопутиннападьот
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 17:14

Banderlog написав:Яка кількість українців жило в усср в 1930р?

ну це ви ж не згодні із загально прийнятими цифрами, а не я. значить ви порахували самостійно 100 тис чи мільйон чи скільки там не жалко. мільйон пять сім десять - це насправді не впливає ні на що. голод був. умисний геноцид.
в моїй родині пережили голод, зате не пережили чистки 1937 року. там теж думаю не менше мільйона вбили. потім на війні із німцями ніхто нас не шкодував.

це я про те, що вони звірі, які обмануть і вбють. тому слухати від вати, що достатньо віддати донеччину і все стане класно, ну це наскільки треба буди деганом я хз..
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 17:18

andrijk777 написав:
  trololo написав:якщо буде заморозка, то це не причина зупиняти мобілізацію та навчання в відносно спокійних умовах, щоб ви могли відпочити. це до речі буде маркер, думаю пуйло буде вимагати (чи вже вимагає) розігнати всіх по домам і зупинити примусову мобілізацію. скаже що переживає за людей :D а насправді він ще не готовий на заморозку, а вже готується до наступної зручної для себе ескалації.

атопутиннападьот

напав в 2014
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 17:21

_hunter написав:
  Banderlog написав:
  trololo написав:
ви заперечуєте, що сталін вбив голодом 10 мільйонів українців? чи сумніваєтесь в кровожерливості пуйла? не зрозумів що вам не сподобалось
заперечую. Яка кількість українців жило в усср в 1930р? Ви в 21 столітті не можете перерахувати живих а зїдених в 32 перерахували? :lol:

У поляков, кстати, недавно конфуз случился :) -- плакали "Волынь! Волынь!" - а как начали эксгумацию - цифры чуть ли не на порядок (два?) не сошлись с ожиданием... -- и резко тема из всех новостей пропала :oops:

кількість підтверждених убитих ніяк не зменшує факт злочину. наприклад в маріуполі 3,14*** вбили більше 20 тис цивільних, дехто каже то 100 тис. але підтверждень нема і на 1000 бо окуповано

хто рахував українських селян із родинами без документів по 8-10 дітей. чи пропонується вірити цифрам 3,14***?
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 17:25

trololo написав:

ну це ви ж не згодні із загально прийнятими цифрами, а не я. значить ви порахували самостійно 100 тис чи мільйон чи скільки там не жалко. мільйон пять сім десять - це насправді не впливає ні на що. голод був. умисний геноцид.
в моїй родині пережили голод, зате не пережили чистки 1937 року. там теж думаю не менше мільйона вбили. потім на війні із німцями ніхто нас не шкодував.

це я про те, що вони звірі, які обмануть і вбють. тому слухати від вати, що достатньо віддати донеччину і все стане класно, ну це наскільки треба буди деганом я хз..

А ви коли про 33/37 рік взнали, вчора чи сьогодні? А що вони звірі то коли до вас це дійшло? Чому ви не закликали окопи копати в 2021?
А то таке враження що ви вчора проснулись. Рвете на собі сорочку за Україну. А де ви були 35 років?
Не конкретно ви, звичайно, а тип людей, типу вас.

Якщо таких Героїв, як ви багато, то я думаю Україні нічого взагалі хвилюватись, ви її захистите проти звірів. :D
andrijk777

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 17:25

andrijk777 написав:

атопутиннападьот

на этом моменте там связность речи теряется :( -- вроде у него и Пэрэмога наступила, но какая-то бракованная чуть - если армию нужно в тройном размере содержать...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 17:30

andrijk777 написав:
  trololo написав:

А ви коли про 33/37 рік взнали, вчора чи сьогодні? А що вони звірі то коли до вас це дійшло? Чому ви не закликали окопи копати в 2021?
А то таке враження що ви вчора проснулись. Рвете на собі сорочку за Україну. А де ви були 35 років?
Не конкретно ви, звичайно, а тип людей, типу вас.

Якщо таких Героїв, як ви багато, то я думаю Україні нічого взагалі хвилюватись, ви її захистите проти звірів. :D

Знову перехід на звинувачення українців у російських злочинах. про 33 і 37 рік я взнав від своїх дідусів і бабусь. чому у вас постійно всі погані, крім 3,14***?
trololo

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 гру, 2025 17:32

trololo написав:
  andrijk777 написав:атопутиннападьот

напав в 2014

Так, але люди(українці) сміялись з цього в 2019 і вибрали Зеленського, а не Порошенка.
Тепер усі впадають в іншу крайність - "путін 100% знову нападе".
Я на 100% впевнений що путін більше не нападе.
Логіка дуже проста - навіщо йому нападати ще раз, набагато вигідніше не закінчувати цю війну.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Сер 03 гру, 2025 17:35, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми