Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
BIGor написав:Ну наприклад в Україні мінімалка 200 доларів США, в Польщі 1250 дол. США. То хто кріпаки? Я теж кріпак?
Це як на стакан дивитися - чи він наполовину повний, чи порожній. За 1250 доларів в Польщі ти зможеш найняти 1 кріпака, а в Україні 6. Якщо ти кріпак, то так - кріпаку краще в Польщі, а якщо ти пан, то в Україні кріпаків в 6 разів більше
BIGor написав:Ну наприклад в Україні мінімалка 200 доларів США, в Польщі 1250 дол. США. То хто кріпаки? Я теж кріпак?
200 дол в Україні, при наявності власного житла, відчуваються приблизно так, як 1250 дол в Кракові при необхідності оренди. 😎
Дурощі пишете. Наприклад в мене нема власного житла ні там ні там, якщо взяти Львів як аналог Кракова - то що можна орендувати і як купити продукти за 200 дол у Львові? Це навіть флайман не зможе прожити у Львові без власного житла на мінімалку.
А звідки ти взявся у Львові, приїхав працювать за 200 баксів? UPD:
Востаннє редагувалось Water в Суб 06 гру, 2025 12:02, всього редагувалось 2 разів.
200 дол в Україні, при наявності власного житла, відчуваються приблизно так, як 1250 дол в Кракові при необхідності оренди. 😎
Дурощі пишете. Наприклад в мене нема власного житла ні там ні там, якщо взяти Львів як аналог Кракова - то що можна орендувати і як купити продукти за 200 дол у Львові? Це навіть флайман не зможе прожити у Львові без власного житла на мінімалку.
В нас в селі картоплю можна по 7, 50 купити. Тобто на 200 баксів більше тони. Вже якось зиму можна пересидіти. Я знаю, що білоруські ІТівці які в нас жили перед війною і втікли до Кракова, там на голові в яких ось друзів жили бо дорого було орендувати.
Bolt написав:В нас в селі картоплю можна по 7, 50 купити. Тобто на 200 баксів більше тони.
В Бідронці на цьому тижні картопля по 0,99 зл. На мінімалку в 1250 дол. поляк може купити 4,6 тони картоплі. Я вже мовчу про ціни в селі чи в гуртівні.
Bolt написав:Я знаю, що білоруські ІТівці які в нас жили перед війною і втікли до Кракова, там на голові в яких ось друзів жили бо дорого було орендувати.
Щось брешуть вони або невдахи, по Кракову цифри такі, середня ЗП 11 тис. зл (), на руки хай буде 7500 зл. Оренда середньої 1 к - 3000 зл. Виходить тільки з середньої ЗП можна орендувати 1к квартиру, ще половина лишится. У випадку коли орендує сім'я ситуація ще краще, на оренду у них вийде менше 25% всього доходу.
Bolt написав:В нас в селі картоплю можна по 7, 50 купити. Тобто на 200 баксів більше тони.
В Бідронці на цьому тижні картопля по 0,99 зл. На мінімалку в 1250 дол. поляк може купити 4,6 тони картоплі. Я вже мовчу про ціни в селі чи в гуртівні.
Bolt написав:Я знаю, що білоруські ІТівці які в нас жили перед війною і втікли до Кракова, там на голові в яких ось друзів жили бо дорого було орендувати.
Щось брешуть вони або невдахи, по Кракову цифри такі, середня ЗП 11 тис. зл (), на руки хай буде 7500 зл. Оренда середньої 1 к - 3000 зл. Виходить тільки з середньої ЗП можна орендувати 1к квартиру, ще половина лишится. У випадку коли орендує сім'я ситуація ще краще, на оренду у них вийде 25% всього доходу.
Податки, зуси заплатить і вже не 1250 дол.Я якщо ще хата в оренді, то взагалі дупа.
Це як на стакан дивитися - чи він наполовину повний, чи порожній. За 1250 доларів в Польщі ти зможеш найняти 1 кріпака, а в Україні 6. Якщо ти кріпак, то так - кріпаку краще в Польщі, а якщо ти пан, то в Україні кріпаків в 6 разів більше
Зрозуміло, значить я кріпак.
Зате в вас чиста совість - ви нікого не надурювали, не купляли за копійки чужу працю, щоб потім продати х10, не здавали в оренду кріпакам те що вам дісталося від держави задарма - можете пишатися з того
BIGor написав:На мінімалку в 1250 дол. поляк може купити 4,6 тони картоплі.
А скільки поляк зможе кілометрів на убері проїхати по Кракову за 1250?
Востаннє редагувалось 2587715 в Суб 06 гру, 2025 12:59, всього редагувалось 1 раз.
оренда кімнати після вмершої бабки у Львові за 3500 грн. - це вершина успіху помоєму
Звідки ви зробили висновок, що бабка померла?! Там здається кімната в двушці. Бабця живе в сусідній кімнаті і буде контролювати, щоб ви приходили не пізніше дев"ятої і спускали за собою воду в туалеті. 😺