Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Хто ще не зрозумів, що це дегенеративний банк, то ще раз нагадаю. 30.11 був кешбек в категорії Дім та ремонт 10%, в цей день була зроблена покупка, провелася 7 грудня. Так от, кешбек нарахувався 6%, як у грудні. А якби цієї категорії взагалі б не було, то і кешбеку також. Вони нараховують кешбек тільки на момент фактичного списання, а не предавторизації! А чи це не порушення прав споживачів, це був підвищений кешбек на чорну п'ятницю кілька днів. Тобто, всі покупки в ці дні по-факту просто ніяк не могли провестися одразу і це вже конкретні наперстки від банка-дегенерата. Є сенс накапати на них в НБУ? Сума не дуже велика, але чисто принципово.
Striker написав:Хто ще не зрозумів, що це дегенеративний банк, то ще раз нагадаю. 30.11 був кешбек в категорії Дім та ремонт 10%, в цей день була зроблена покупка, провелася 7 грудня. Так от, кешбек нарахувався 6%, як у грудні. А якби цієї категорії взагалі б не було, то і кешбеку також. Вони нараховують кешбек тільки на момент фактичного списання, а не предавторизації! А чи це не порушення прав споживачів, це був підвищений кешбек на чорну п'ятницю кілька днів. Тобто, всі покупки в ці дні по-факту просто ніяк не могли провестися одразу і це вже конкретні наперстки від банка-дегенерата. Є сенс накапати на них в НБУ? Сума не дуже велика, але чисто принципово.
Тут треба шукати глибше. Може з операторами поспілкуватись, зазвичай кешбек з'являється відразу після транзакціі.
ukr0014959 Ні, я зранку ще знайшов інформацію з чат-боту в Viber. Питання тільки наскільки це законно. Фактично банк вводить в оману клієнта, вказуючи розмір кешбеку в 10%, який нереально отримати.
moveton написав:
Striker написав:Є сенс накапати на них в НБУ?
С интересом почитаю такую жалобу. Она, конечно же, должна содержать точные номера нарушенных статей закона и условий акции кэшбека.
Ну, я не просто так сюди написав, може вже у когось було подібне. Якщо буде час, то замуймуся пошуком відповідей. Я можу і просто написати в НБУ, як тут на форумі, але не факт, що вони щось розглянуть без конкретики.
Striker написав:Я можу і просто написати в НБУ, як тут на форумі, але не факт, що вони щось розглянуть без конкретики.
Ну раз Приват сам подтверждает, что так задумано, то куда уж конкретнее? Только не понятно на что тут жаловаться. Даже получить реально. Всего-то угадать день проводки и купить за неделю (кстати, что это за магазин тормозной такой?) до
Кэшбек - это ж по сути подарок. С ним и у других банков боль. Unex норовит даже не начислить, если 100 грн в месяц не набрал, чем противоречит собственным явным условиям. У Globus я с покупки 16 декабря до сих пор не наблюдаю кэшбека по маркетплейсам. Подозреваю, что он вообще не начисляет за покупки в евро, но пока не собрался подтвердить. В его условиях про такое ни гугу...
P.S. дошёл до поддержки Глобуса:
Кешбек нараховується лише по гривневим карткам. По валютним карткам нарахування кешбеку не передбачене.
А Сенс так же никак этот момент не оговаривает, но по факту по любым картам насчитывает. Так и живём.