Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 167168169170171 ... 232>
Повідомлення Додано: Вів 02 бер, 2010 23:26

budivelnik написав:Що саме найсмішніше то всі ми хочемо одного - заробити , але шляхи досягнення мети у нас різні.
Ви пропонуєте мені знизити ціни - гроші зекономлені на покупці = гроші зароблені , але тоді ці гроші повинен втратити я :wink: а Ви заробити - Вам добре мені зле - угода навіть теоретично не може відбутись .
Заплатити те що хочу я - Вам зле - знову угода не можлива .
Ніби й тупік , але :

нет, Будивельнык:)
не совсем так.
если УЖЕ построено, то все Вы верно говорите...
а если еще только строится, то речь идет о том, что Вы должны оптимизировать ваши производственные расходы, вписываясь в цену, которую готов платить клиент. И не важно, он просто жмот, или лох, который больше не может заработать. Это, как бы, уже и не Ваша забота. Просто сделайте то, что хочет клиент и получите его деньги.
и, собственно, не проблема покупателя (клиента), что расходы ваши далеки от оптимума и процессы производственные - тоже.

все, собственно, просто:)

ПыСы:
сразу упрежу длительный рассказ о том, как все происходит у Вас (лично у Вас), "Будивельнык" уже ассоциируется с целой отраслью (Вы все усилия приложили для этого, так что уж не обессудьте:)). Потому речь идет от "Будивельныках" (как мистеры Смиты) в целом:)
Востаннє редагувалось br-harl в Вів 02 бер, 2010 23:30, всього редагувалось 1 раз.
br-harl

Повідомлення Додано: Вів 02 бер, 2010 23:32

budivelnik
какая зарплата в 6000 гривен.,сотни моих знакомых получают до 3000 тыс,а родственники с винницы и регионов до 1200 гривень.Вопрос о накоплении денег ВООБЩЕ не стоит,если только наследство,что то прокрутить,что то украсть или кого то надуть.....а куча незапланированных факторов,авария,страшная болезнь....или вы от этого застрахованы...
О себе,я с 18 лет работаю в США,зарплата ну очень приличная,а квартиру в киеве не могу купить...деньги инвестировали в час.дом,а вложить все в какую нибуть мышеловку,нет желания,так как цены совсем не соответствуют качеству.Это,например,когда я пью кофе в милане или мюнхене в аэропорту за 1.50 евро,ароматно-чудесного качества или шмурдяк за 6 дол. в Шереметьево.
maxima

Повідомлення Додано: Вів 02 бер, 2010 23:33

отримує зарплатню 2400

різницю знайдете самі чи підказати :?:
селах дохід в 3 000 грн

Наприклад, доцент у Національному університеті (обласний центр) отримує зарплатню 2400 грн.

Кілька моїх знайомих працюють в ВУЗах
1 КЕН ,Викладає адміністрування( не маю зеленої уяви що вони там адмініструють ) у комерційному закладі який маскується під ВУЗ хоча рівень його акредитації здається дорівнює ПТУ - з/п - 8 000 грн
2 КТН , викладає + паралельно працює на фірмі по виробництву буд матеріалів ( один з засновників ) - у ВУЗі - 2500 + дохід від бізнесу = разом думаю під 10-15000 грн
3 Доктор , Зав кафедрою - 5 000 грн + :oops:
Так що не путайте заробітну плату і дохід + не путайте зарплату чиновника яка позволяє потім отримати пенсію в розмірі 80 % від доходів за останній рік і стандартну пенсію + так само не путайте з/п військового + можливість вийти від 38 років на пенсію.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 бер, 2010 23:35

а если еще только строится, то речь идет о том, что Вы должны

Я нікому нічого не винен :!:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 бер, 2010 23:39

когда я пью кофе в милане или мюнхене в аэропорту за 1.50 евро,ароматно-чудесного качества или шмурдяк за 6 дол. в Шереметьево
.
Я п"ю ще ароматнішу каву в себе дома і не думаю що вона виходить дорожче 1-2 грн і мені по барабану що подібна в ресторані Гармата у Львові коштує гривень з 30 .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 бер, 2010 23:41

budivelnik написав:Кілька моїх знайомих працюють в ВУЗах...

По-перше, ви самі пишете про зарплату 2500 грн., зауважу що не всі викладачі мають
дохід від бізнесу, як ваш знайомий
По-друге, я загострив увагу на обласному центрі, а у Києві зарплати вищі, бо
крім ставки доцента, ВУЗ може виплачувати свої різноманітні винагороди в
залежності від свого фінансового стану, але далеко не у всіх ВУЗах це практикують
і далеко не для всіх.
По-третє, не всі ж у нас професори. (ну а, тим більше, "Проффесоры" :lol: - в дужках
вашого друга не стосується, у нас в країні такий лише один, і він точно не ваш друг).
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 бер, 2010 23:44

Прикольна штука ігнор внизу сторінки в профілі користувача , забив нік в потрібну колоночку і просто не бачиш повідомлень написаних цим користувачем . На місці з його повідомлень чиста табличка з водяним знаком
Користувач ігнорується
Якщо комусь надоїло читати те що я пишу - скористайтесь - не пожалкуєте :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 бер, 2010 23:47

budivelnik написав:Якщо комусь надоїло читати те що я пишу - скористайтесь - не пожалкуєте :D

Ну що ви. Без вас тут буде зовсім не цікаво. Всі будуть один одного переконувати про
падіння цін, питання лишиться лише одне: коли і на скільки? :lol:
ACasper

Подякував: 27 раз.
Подякували: 46 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 бер, 2010 23:51

увагу на обласному центрі, а у Києві зарплати вищі,

Всюди де я пишу про особистих знайомих то у 90% випадків це стосується виключно Львова
далеко не у всіх ВУЗах це практикують і далеко не для всіх.

Кожен з нас самостійно вибирає свій шлях , але при цьому я не повинен нести збитків від того що Ви робите те що Вам подобається але при цьому не достатньо отримуєте за свою роботу .І мене і Вас оцінює ринок , тому хороший викладач ( не цегли :D ) завжди буде мати роботу яка гарантована державою + деякі пільги при виході на пенсію + практично повну безконтрольність по критерію якість виконаної роботи , а я можу збанкрутувати в будь який момент+ зробити добре але гірше ніж конкуренти і залишитись без шматочка хліба :wink:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 03 бер, 2010 02:23

Скільки розмов, точніше флуду, і ніяких результатів. За теперішніх умов товар коштує стільки, скільки клієнт готовий за нього заплатить. Ціна економ і бізнес класу відрізняється, а ніхто не може додуматись уточняти про який саме клас готовить. Хотілося б почути за яку ціну народ готовий купувать, а забудовники продавать. У багатьох є ділянки, на скільки це зменшує кошторис будівництва? Які є технології здешевлення будівництва? Що дешевше деревяний будинок чи з цегли?
ТопаЗ

#<1 ... 167168169170171 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Investor_K і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє