Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1646116462164631646416465 ... 16488>
Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 20:46

sashaqbl написав:...
Тому я не бачу особливих проблем пожити пару тижнів без опалення і електроенергії, в кого її немає. Ви не помрете.

проблема не в прожити, а що якщо не буде опалення, й система розмерзнеться - оце проблема. спитай в свого колеги, який має на цьому знатися...
Shaman

Подякував: 810 раз.
Подякували: 1710 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 20:46

Господар Вельзевула написав:
  sashaqbl написав:Тому я не бачу особливих проблем пожити пару тижнів без опалення і електроенергії, в кого її немає. Ви не помрете.

Особенно если учесть,что солдаты 4 года уже сидят в таких условиях.
Война не закончится,пока тыл будет жировать и отделываться донатами. Война закончится тогда,когда она буквально,во всех ее многоликих представлениях-придет в каждый дом.
А она придет, мы видим что что процесс разворачивается.Еще лет пять, и побегут сами в ЗСУ,там хоть борщ и буржуйка есть.

Ты уже бежишь в ЗСУ ?

Или ты ждешь, когда москали зайдут в Днипро и ты начнешь скупать квартиры занедорого ?
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 20:50

Shaman написав:
Тому я не бачу особливих проблем пожити пару тижнів без опалення і електроенергії, в кого її немає. Ви не помрете.

проблема не в прожити, а що якщо не буде опалення, й система розмерзнеться - оце проблема. ......

Эту "проблему" давно научились решать - банально сливая воду из системы...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 20:54

_hunter написав:
  Shaman написав:

проблема не в прожити, а що якщо не буде опалення, й система розмерзнеться - оце проблема. ......

ти це колись робив у великих масштабах, чи взагалі хоч в яких? чи прочитав в інтернеті? таку назву Алчевськ знаєш?..
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 20:56

sashaqbl написав:Не знаю, наскільки ви будівельник, але я зі студентських часів памятаю(перевіряв на практиці), що при -25 ззовні, в НАМЕТІ -5, а при -10 ззовні - в наметі 0.
Ви у ваших лінійних розрахунках провтикуєте деякі моменти: джерела тепла у вигляді кількох тушок, те, що тепловтрата знижуєтся при зменшенні різниці температур і те, що тепловіддача тушки зростає при зниженні зовнішньої температури.
Ще теперішній досвід показує, що в норі можна лежати при -10 доволі довго, без обморожень і навіть не простудившить.
Щодо немовлят - полярні народи живуть в іглу, де температури близько нуля. І немовлята в них здебільшого виживають. Це теж факт.

вони не помруть, но таки будуть смердіти :lol: в мене тут довбанули підстанцію вчора. опалення нема. Для тих хто з києва, нема зовсім. в смислі на кп є генератори а тут де сплю нема, і ніби підпалити щось можно, но я поки краще посплю так.) В німецькому спальнику і канадській термобілизні.
Але завтра я буду спати 4 години в теплі, а решту сидіти в теплі і повар в нас з шеф з одеського ресторану... :lol: ідіть сюди. А як нема бажання то грійте воду і в пластикові бутилки в спальник. Я , до речі, поки без них.
так шо хватить скігліть Ви не помрете при плюсовій. А з лютого буде потепління
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 112 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 21:00

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Shaman написав:проблема не в прожити, а що якщо не буде опалення, й система розмерзнеться - оце проблема. ......

...... таку назву Алчевськ знаєш?..

в этой стране - все как обычно
Внаслідок помилки комунальних служб, незважаючи на морози та припинення опалення, воду з труб не злили, через що замерзла вода їх розірвала.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 493 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 21:05

ЛАД написав:...
Но бог с ней, с Финляндией. Наши ЗСУ сражаются не менее героически, но, как и финны, пока что победить не могут. А принять решение Финляндии Украина не готова. Посмотрим, как будет дальше.

P.s. Пока писал, очередная тревога и с десяток сильных взрывов. Причём, как часто взрывы начались раньше тревоги. Правда, и Синегубов, и Терехов пишут, что "за межами міста".

а яке рішення ми маємо прийняти? ми програли війну як союзники нацистської країни? Фінляндія не приймала рішення, вона ж капітулювала, чи не так?
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 21:08

Banderlog написав:вони не помруть, но таки будуть смердіти :lol:
А з лютого буде потепління

Вот именно.
Потепление-точно настанет. Ни х..., ни блазень , ни даже Трамп не способен повлиять на это. Потому оно точно будет, но с квитня.
А когда наступит ротация? Вопрос риторический.
Господар Вельзевула

Подякував: 9 раз.
Подякували: 52 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 21:14

ЛАД написав:
  Shaman написав:........
а "бей жи.ов - спасай расею" - не підкажете, в якій країні так казали? 8)

В Российской империи.
И, кстати, очень много погромов было именно в Украине, которая тогда была частью РИ. И во время гражданской войны тоже..

А, вообще, весь ответ напоминает ужа на сковородке, что вполне характерно для ИРПпИ. Как и предыдущие.
Даже подборка ваших постов по вашему же требованию с откровенным "гаряче підтримав" действия США в Венесуэле, легко обходится "США ПОРУШИЛИ правила, але так, в умовах агресії проти України я ПІДТРИМУЮ ці ПОРУШЕННЯ проти країн, які висловилися на підтримку Раші. Венесуела та Іран - перші". Т.е. не требуется даже реальная поддержка по примеру Сев. Кореи, достаточно "висловилення". Против многих же країн вы согласны и хотите "порушення правил".
И для признания "порушення правил" вам потребовалась целая неделя. На отговорку фантазии не хватило. Сочувствую, трудно опровергать очевидные факты.

О переговорах тоже отсутствие логики не признали, а отделались сравнениями с Чехией в 1938. Правда, Чехии в 1938 не было, была Чехословакия. Но с историей у вас проблемы, понимаю. :)

И какой смысл с вами что-то обсуждать, когда вместо ответов одни отговорки.

це мені каже людина, де замість відповідей - мугикання "не можу, не буду" :lol:

що це порушення, я визнав відразу - то ви як завжди не хочете читати, що пишуть. але так, в поточних умовах не бачу сенсу це обговорювати. глобально це несе ризики для світового устрою, але зараз в нас конкретні ризики від нападу Раші (а що тут обговорювати? ТМ ЛАД). тому я не дуже поки цим переймаюся. ще б іранському народові допомогли скинути їх диктатуру - а там поговоримо про відновлення. гадаю після Трампа це зроблять. але так, ще треба переформатувати ООН й викинути агресора з РБ ООН.

ви не визнаєте очевидні речі, які вам не подобаються, але розкидаєтесь пафосно словами - почніть для початку з власних очевидних речей... ;)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 16 січ, 2026 21:23

ЛАД написав:Так у шамана и Хаменеи "левак". :)
а то цей Хаменеї так переймається долею народу, що Reuters років ще десять тому порахувала, що напереймався вже на 95 ярдів дол. як власне й більшість цих захисників народу від західних імперіалістів. бо коли це відбувається з США, як в Саудівській Аравії, то вистачає всім й народові, й владі. а при різних ліваках чомусь на народ не залишається
https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5922847#p5922847

спіймали, визнаю :D ліваки - це в Венесуелі. а тут святий отче, який захищає громадян від спокус Заходу, в першу чергу від спокуси жити навіть не багато, а хоч нормально. а як ще святий отче може мільярди заробити. тут православний один патріарх лише локті собі кусає :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1646116462164631646416465 ... 16488>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти