|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 25 січ, 2026 14:56
Shaman написав: stm написав: flyman написав:
У мене 2 дівчини за ці 4 роки мати одиначки. Як ви називаєте з принцепом, жодна на другу дитину не згодна. Я не така смілива, не згодна навіть на 1. ) Це світова тенденція. Там де чоловіки готові брати декрет і надавати дружині час для себе, забираючи дітей на прогулянки у вихідні, там у сімей 2-3 дитини. Там де чоловіки живуть для себе, жінки теж мають тенденцію жити для себе.
й ця тема для іншої гілки - а чи взагалі має бути 2-3 дитини в сім'ї? нас вже скільки - 8 млрд людей? чи не забагато на одну планету? може ми дійшли до стадії, що населення має стабілізуватися? ......
Так две - это ровно "чуть меньше уровня стабилизации"  А текущая пенсионная система, например, фиговенько работает даже со стабильным населением - не говоря уже про падающее...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 14:58
_hunter написав: Shaman написав: Banderlog написав:ви знаєте що я конституції не читаю?) Це декларативні елементи. Збір хотєлок. Блондиність чи брюнетість, ані шерсті ні підшорстка, на демографічний фронт не впливає. Вам мішає вища освіта, ще й напевно не в першому поколінні.. та "комфортне" життя в великому місті. В києві люди бояться навіть в очі одне одному дивитись не те що дітей заводити. ) Своїх я вивезу.
в Європу звісно
Суть-то - не "в куда", а _откуда_ 
саме куди. ти ж не в Афганістані, Ірані й навіть не в Раші. навіть в Прибалтиці пересічному руському живеться краще. 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1718 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 25 січ, 2026 15:00
_hunter написав: Shaman написав: stm написав:У мене 2 дівчини за ці 4 роки мати одиначки. Як ви називаєте з принцепом, жодна на другу дитину не згодна. Я не така смілива, не згодна навіть на 1. ) Це світова тенденція. Там де чоловіки готові брати декрет і надавати дружині час для себе, забираючи дітей на прогулянки у вихідні, там у сімей 2-3 дитини. Там де чоловіки живуть для себе, жінки теж мають тенденцію жити для себе.
й ця тема для іншої гілки - а чи взагалі має бути 2-3 дитини в сім'ї? нас вже скільки - 8 млрд людей? чи не забагато на одну планету? може ми дійшли до стадії, що населення має стабілізуватися? ......
Так две - это ровно "чуть меньше уровня стабилизации"  А текущая пенсионная система, например, фиговенько работает даже со стабильным населением - не говоря уже про падающее...
це не з тобою обговорювати, ти окрім хайпових заголовків з інету, ні на чому детально не знаєшся 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 25 січ, 2026 15:06
А ты много случаев переезда из ЕС/Штатов в "эту страну" знаешь? Даже до введения ВП? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 15:25
Banderlog я тобі нічого тут не розказував. перемир'я ми не можемо досягнути через Рашу, бо вони помилково вважають, що справи в них йдуть чудово. якщо людей не рахувати - а коли на Раші зважали на людей?
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:19
Banderlog Якщо - Відповідає Особисто То якого милого ще хтось повинен туди влазити?
При всій моїй неповазі до команди пяти менеджерів з геніальним лідером..... Але така вже структура влади коли той хто наверху ПОВИНЕН брати на себе відповідальність..
Друге питання що НА МОЮ ДУМКУ якби він поділився з тим самим Порошенком/Яценюком/Гройсманом/Залужним і так далі -то було б краще... Але ж для Бандерлога - Порошенко ще гірший ніж Зеленський.. А раз так - то чого ти хочеш? відрузу пуйла з гундяєвим на царство? Так повір , тоді тебе як майора ЗСУ - розстріляють першого.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:22
Banderlog Які саме переговори? Хто хотів переговорюватись, ти чи хто?
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 258 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:32
Banderlog написав:А ти шо хотів робити ? Просто воювати?
1 Я хочу миру... Тим більше що для мене у Львові - нічого не зміниться заберуть донбас москалі чи ні..... Відстань до Хорватії з Львова -менша ніж в Крим.... 2 Але Поки мої співвітчизники МОЖУТЬ воювати - я БУДУ їм допомагати (навіть усвідомлюючи що в мої 60 - плодами перемоги які виникнуть після розвалу педерації - я все одно скористатись вже не зможу, навіть якщо це відбудеться завтра) Напевно цим я відрізняюсь від майора ЗСУ (хоча дивлячись як він себе веде в мене все частіше виникає питання - а може цей майор ЗСУ одночасно є капітаном ФСБ ? )
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 25 січ, 2026 16:33, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 294 раз.
- Подякували: 3001 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:32
То так "Путін хоче миру"(с) твій, так хоче, що саме путін продовжує війну Ти ж путіна виправдовуєш ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 25 січ, 2026 16:35
Banderlog Ось тому Зе і заборонив вести переговори особисто з уйлом всім, крім себе. АЛЕ... йлу це дуже не сподобалось. І цю тему підтримуєш саме ти. Біситься йло і чомусь саме ти. А ти шо хотів робити ?
Я не збирався вести переговори особисто з уйлом, у мене нема ніяких повноважень на такі переговори, плюс у мене нема досвіду дипломатії.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 258 раз.
-
-
Профіль
-
-
|