|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 25 січ, 2026 18:55
Зеленский вновь дал понять, что Украина не отдаст свою территорию россии, и заявил, что всем необходимо искать компромисс, в том числе и американцам.
"Наша позиция по нашей территории и территориальной целостности Украины, которую нужно уважать, повторяться не будет. Все знают нашу позицию. Мы воюем за своё государство, за своё. Мы не воюем за территорию чужой страны. Поэтому, я думаю, какие могут быть вопросы к нам", - заявил Зеленский.
Кроме того, Зеленский сказал, что Украине нужны двусторонние гарантии безопасности от США и Европы.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:03
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 25 січ, 2026 19:05, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2535 раз.
- Подякували: 3517 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:33
ЛАД написав:Shaman Бессмысленно пытаться вам что-то объяснять - вы просто не хотите понимать, что я пишу, и перекручиваете всё на свой лад. И пытаетесь рисовать всё только чёрно-белым. На фронте это так - есть свои и есть враги. И задача убить и уничтожить врага. Чем больше, тем лучше. В остальных случаях это далеко не так. И Израиль пытается договориться и с палестинцами. И пробовал для этого разные варианты. Пока не получается.
Ізраіль намагається - але поточна влада проти визнання держави Палестина. я навіть розумію чому, але складне питання лишається - а що робити далі. зараз бачили останній раунд перемовин з ХАМАСом - доволі успішні, але питання все одно не закрито. я чудово розумію, про що ви пишете, але проблема в тому, що ви пишете хибні речі, а коли вам наводиш аргументи, то знову - "вы не понимаете". вас я й не намагаюсь переконати, але хибність ваших ідей треба постійно пояснювати - ви не один такий Сейчас клацал каналы и нарвался на марафоне на документальный фильм о бомбардировке Дрездена. Показали фото и видео. Рассказывали об огненном шторме в результате бомбардировок и показали фото просто расплавленной массы тел в бомбоубежищах. Страшные кадры. Вам полезно было бы посмотреть, чтобы понимать, что такое война. К сожалению, застал уже конец фильма, не знаю, как он называется.
що таке війна я розумію й без вас. але я ще розумію, що таке концтабори чи ГУЛАГ, й що таке тоталітарна держава. "сучасна ідеологія на Раші не надто відрізняється від нацистської ідеології", - это чисто ваш бред и не имеет никакого отношения к поиску "хароших руських". Были и хорошие немцы. Но идеологии отличаются категорически и, если вы этого не понимаете, это говорит не об идеологиях, а только о вас. "якщо сусід лупцює дружину та дітей - це ж його справа, чого лізти? от коли вб'є, то інша справа, а до того - ні?", - повторяете аргументацию Путина. Один в один. Он как раз этим и объяснял свою "СВО" - защитой "братьев".
а розкрийте тему, чим же ці ідеології відрізняються? чи нема чого розкривати? бо знищувати євреїв - це погано. а знищувати українців - це як? як відріхняється, де загинути - в концтаборі чи в ГУЛАГу? але в концтаборі опинишся через національність, а в ГУЛАГУ - якщо надто заможний чи навпаки вкрав три колоски? чи головна відмінність - що українець може вижити, якщо стане руським - точніше отримає такі ж проблеми, як й звичайний руський. от не знаю, чи була в євреїв можливість врятуватися, якщо похрестився. на Раші насправді дійсно немає ідеології - тому вони й роблять франкенштейна з царизму та радянської епохи - але головне - конфлікт з Заходом. а керівництво тупо обкрадає державу - так, за сталіна такого не було... Посмотрел видео об Иране, кот. вы порекомендовали. Зачем, не понял. Не услышал там ни одного нового слова, хотя видео достаточно длинное - 45 мин. Я бы сам после получасовой подготовки мог бы рассказать больше. Автор, вроде бы, упоминает все факты, но акценты... Да, возможно, трубы изношены (хотя откуда это известно, не понятно), но 6 лет подряд сильной засухи это не шутки. Да, устаревшие технологии. Но санкции против Ирана действуют уже не год-два, а десятки лет. Вы рассчитываете на крах РФ благодаря санкциям за несколько лет. Иран всё же послабее, а санкции действуют намного дольше. Хотя видео уже устарело - протесты подавлены, режим в очередной раз устоял. (Только не начинайте рассказывать, что я защищаю режим аятолл  )
якщо там наведені факти - то що не подобається? черговий приклад, як диктатура може довести країни до занепаду? а чого діють санкції? бо хтось хоче зробити ядерну зброю та ЗНИЩИТИ Ізраіль. Їх США змушує згищувати Ізраіль чи фінансувати терористів по всьому Близькому Сході. в країни халепа - а гроші витрачаємо на військові авантюри. як власне й Раша зараз робить те саме. розмова про Іран почалася, як там народ харчується - а все через авантюри влади. й я ніколи не казав, що через кілька років Раша розвалиться. знову перекручуєте - я казав, що це станеться, а от коли - питання відкрите. чим пізніше, тим гірші будуть наслідки... й чому відео застаріло? що проблеми десь поділися? курс вирівнявся? їжі стало достатньо? так, поки протести придушили через великі жертви - значить, наступного разу протести теж будуть захищатися... А вообще вы демонстрируете образцы демагогии. Я пишу о том, что не надо вмешиваться во внутренние дела другого государства, а вы рассказываете: "Раша нападе на Польщу чи Естонію - ми маємо робити вигляд, що нічого не сталося?" Нападение на другую страну - это внутреннее дело?
Ваш в***р насчёт "шкіряних абажурів" даже комментировать не буду. Характеризует вас... не очень хорошо. Напомню только, что вы обижались (не только на меня) за гораздо меньшее.
И да, я никого не отправляю на фронт, но вам было бы очень полезно побыть на передовой пару месяцев. Да хотя бы один. Может быть, до вас хоть что-то дошло.
так на Раші така політика - напасти на іншого.й тоді "Их идеология - их внутреннее дело" чи це вже справа сусідів? ви теж затронули цікаве питання - якщо в Німеччині абажури роблять з євреїв, то це їх внутрішня справа? вас же це не зачіпає? про всяк випадок нагадаю очевидні речі. переважна більшість диктатур імітує вибори. щось на Раші Вову так й не коронувати. навіть в срср були вибори. й в Китаї теж - симуляція, але вибори. а вам в таборі у руських не завадило б. я так розумію, "Один день..." вам недостатньо? Зять розповість - може тоді до вас щось дійде...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1718 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:35
Banderlog написав:От візьмем для прикладу вас? Зараз воюєте?
Нє, я головний уклоніст-ухилянт з гей параду, ви не знали? Звісно проти цього вашого мп, пишу з високошвидкісного потяга Берлін-Паріз. На вашій ділянці Лобкове-П`ятихатки бачив хто ще залишався з місцевих жить в Лобкове до тотального знищення села. Не зрозумів як москалі до Степногірська пролізли через роздовбаний міст.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 258 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 19:58
Banderlog Там, де думка постійно повертається до одного й того ж змісту, ми маємо справу не з випадковістю, а з внутрішнім опором
«Надмірна моральна строгість часто є реакцією проти особливо сильних несвідомих імпульсів
😅
Про «нормальність»:
«Ми не повинні вважати сексуальні відхилення чимось чужим нормальній людині; їхні елементи присутні в кожному».
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2563 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Нед 25 січ, 2026 20:16
Banderlog
Якщо за рік після закінчення війни партнери все по енергетиці відновлять, то я проблеми не бачу Чув таке зауваження, що завдяки цим ударам у нас підстанції активно замінюються на новіші, економніше. (І це я ще не кажу скільки крадуть 😅) Навіть в задрипаних селах і містечках вуличні стовпи нові, ліхтарі діодні модні. Великі сумніви що це за бюджетні гроші під час війни.
Гарного в знищенні нема нічого. Але є деякі позитивні моменти в цьому
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
6
4
Додано: Нед 25 січ, 2026 20:20
Banderlog я тобі вже неодноразово відповідав - що ми не Біларусь й не Венесуела. ти не розумієш цих причинно-наслідкових зв'язків - тут допомогти не можу. тоді або треба повірити, або заперечувати (як роблять конспірологі - я не розумію, тому я проти). чим нижче рівень розвитку - тим більше цього проти. тобі не соромно маніпулювати? країна на генераторах, бо на нас напала значно більша країна. й вже четвертий рік не може захопити Донбас. а ще на Берлін збираються - через двісті років? наша проблема - це напад Раші, бо Україна не хоче жити по-рабські, як Раша. от чого ти хочеш, незрозуміло. вважаєш, будеш десь при "барине приказчиком" вільнонайманий наш... 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 811 раз.
- Подякували: 1718 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 25 січ, 2026 20:21
ти до цих пір віриш що все можно відновити за рік і що партнери вкладуться в мирну Україну? а ми їм шо взамін? Гідність?
-
Banderlog
-
-
- Заблокований
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 25 січ, 2026 20:22
Banderlog А ти спитай у Гінера та Бабакова чому ми на генераторах.
-
Water
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 258 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 січ, 2026 20:24
Banderlog
Вони вже вкладають і відновлюють. Шлють обладнання .
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-