Water написав: Погано те шо ти купляв на 800 гривень, інші купляли на 800 лімонів і виводили з країни. А бакс по 12 на депозити це вже вроді при полінявшому завгарі, Гонтарева керувала, хто розміщував такі депозити, сбєрбанк, ти вкладався?
В дельті було по 14,5 на 5р до полинявшого. Я встряв но мінусу не було. Так шо це не лічне. І в аванті Вони виводять і зараз, під час війни, нічого не змінилось. )
Я не комбайнер шоби в ластах шастать. Але поржав з запропонованої тобою вакансії водія у Саші. А так трішечки потяг рухається, не знаю чи колись буду у Паризі, ніколи не був і шось не тягне. В Берліні був, десь 2020 рік.
Banderlog написав:коли я писав в жовтні минулого року що в києві буде армагедець.
Підсумовуємо 4+ рік війни.. за весь час... По Закарпаттю - 2 удари По Галичині - 277 ударів ..... Зараз бють по Києву, раз в три дні по 300 + шахедів.....
Висновок Все що може педерація на 4+ році війни це запустити 100+ шахедів в день , які НЕ В СТАНІ погасити енергозабезпечення ОДНОГОміста... Той самий Київ ,має проблеми приблизно в 30% будівель міста+ має планові відключення десь по 12 годин в день....
Тобто ВСЕ ЩО МОЖУТЬ москалі це створити відносно серьозні проблеми для 1 млн мешканців Києва і то при умові зовнішньої температури нижче 10 градусів... Це по ударам по цивільній інфраструктурі І при цьому на четвертий день після ОСНОВНОГО удару - ситуація покращується в рази... а так як влада зрозуміла , що удари просто концентруються на якесь ОДНЕ місто , то перекинувши з міфст по яким удари не проводяться додаткову кількість комунальтників на протязі місяця ( і це більше залежить від температури) повернуть в більш-менш нормальне( як для війни ) русло життя в будь-якому місту України яке не знаходиться в прифронтовій зоні.
Тепер по фронту з секти можем павтарить грозять Європі... а самі захлинулись кровью під Купянськом-Покровськом..... І якби не про.. влади в лютому 2022 року , то сьогодні москалі займають менше території України ніж вони займали в жовтні-листопаді 2022 року.. Тобто якби тоді збирались не на шашлики а воювати - то сиділа б москальня на кордоні 22 лютого 2022 року....
Так от В Україні пожежа - 1 В педерації (європейська частина та яка в досягнення наших дронів ) - 200 км до нашого міжнародного кордону - 5 штук 200-700 км - 1 штука 700-100 км - 8 штук
Так що те що ми не можемо робити ракетами... москалі роблять самостійно за допомогою а - своєї безалаберності б - наших далекобійних дронів
Більш наглядно для нас - тут
ЕП зібрала дані щодо пожеж для Києва і семи українських обласних центрів. За останній рік було зафіксовано 3,2 тис. таких випадків.
Кожна така "точка" на карті – це осередок пожежі після ракетного чи дронового удару, яких у мирний час не могло б бути в такій великій кількості. Київ Дніпро Харків Запоріжжя Херсон Луцьк Суми Одеса
3200 за рік для ВОСЬМИ найбільших міст....... По одній пожежі в день за останній рік для кожного з цих міст.. і це те що педераційники з бандерлогом і ладом вважають достатнім щоб ми капітулювали ?
prodigy При средней 367 долл. вряд ли 1200+ имели 15%, думаю, заметно меньше. Но в любое время есть какой-то % хорошо зарабатывающих. И сегодня есть люди, которые зарабатывают миллионы. А кто-то в это же время воюет на фронте.
Кернес "міняв сторону". Но по итогу сделал много, чтобы в Харькове не было ХНР. И сделал это относительно мирным путём, без стрельбы и пожаров. Я не выставляю его ангелом или пламенным патриотом, говорю только о результатах его деятельности. Сколько наезжали на Терехова, что он говорил на русском. Да и бог с ним. Но жизнь в Харькове он обеспечивает лучше, чем многие другие мэры в более благополучных городах.
Ролик в посте viewtopic.php?p=5926693&sid=7815bfdf1529cb2859a26b6476c6bc8e#p5926693 вы выложили напрасно. О прилётах и так всё понятно, а Сибига высказал моральное осуждение прилётов, а с ваших слов я решил, что он что-то рассказал о "протоколах безопасности" или вообще о переговорах. Моральные суждения давно не интересны.