Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
moveton написав:Может в платёжку позже трансформируется?
Ну от я вчора під кінець дня (до 18:00) заплатив за і-нет, платіж фактично проведено сьогодні, квитанція не трансформувалася, грошей у провайдера досі немає. Кактус дуже смачний.
moveton написав:Может в платёжку позже трансформируется?
Ну от я вчора під кінець дня (до 18:00) заплатив за і-нет, платіж фактично проведено сьогодні, квитанція не трансформувалася, грошей у провайдера досі немає. Кактус дуже смачний.
Не, у меня не так плохо. Киевстар сегодня же деньги получил. Не сильно следил когда, но часа через три точно уже были. Но в Сенсе пока выглядит, как терминал, и кэшиков не видать. Наблюдаем.
UPD. Повернулися гроші за всі оплати комуналки, як за неуспішні операції. Шаблони сенсівські, постачальники різні. Просто дно - я ридаю.
От поповнення телефону спрацювало чітко: з нормальною квитанцією, горіхами і гроші дійшли.
З якихось причин отримувачі не змогли зарахувати такі платежі( Повторіть спробу, будь ласка, якщо ж проблема буде залишатися - варто звернутися до нашої служби підтримки та паралельно до служби підтримки компанії-отримувача, щоб з'ясувати, чи все ок на їх боці.
klug написав:От поповнення телефону спрацювало чітко: з нормальною квитанцією, горіхами і гроші дійшли.
Прям уже в первый день сразу с платёжкой? Странно. На следующий день у меня таки эта позиция и в истории на карте немного трансформировалась и MCC там появился и в квитанции стала платёжка, а не тот огрызок. Я так понимаю, что огрызок в первый день после проплаты и должен быть, пока Алла не посчитает операцию полностью завершённой.
А кэшики... Нету Выгоды в . Нужно было матчасть до платежа учить.
moveton написав:А кэшики... Нету Выгоды в списке карт программы. Нужно было матчасть до платежа учить.
Так Вигода на будь-яку покупку нараховує КБ 1%, правда на екк Вигоди. Чи як?
Вроде, как только на покупки в Эпицентре. Хитрая карта. А вот АТБ, хоть и кобрендовая и со своими дополнительными бонусами, в кэшиках тоже участвует. "Это невозможно понять, это нужно запомнить".
moveton написав:А кэшики... Нету Выгоды в списке карт программы. Нужно было матчасть до платежа учить.
Так Вигода на будь-яку покупку нараховує КБ 1%, правда на екк Вигоди. Чи як?
Вроде, как только на покупки в Эпицентре. Хитрая карта. А вот АТБ, хоть и кобрендовая и со своими дополнительными бонусами, в кэшиках тоже участвует. "Это невозможно понять, это нужно запомнить".
Вигода майже на всі покупки дає 1%, але витратити їх можна тільки епічно. Оформив розстрочки по комуналці навіть поєднавши в одній платіжці різні категорії е/е та доставку газу.