|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 22 лют, 2026 00:46
Shaman Это не вы написали: "нам не потрібна дешева еенергія та газ"? Если вы имели ввиду что-то другое, то выражайтесь точнее.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 22 лют, 2026 00:50
Shaman написав: Дюрі-бачі написав:.......... та я не спорю, що чимало працює, зокрема мій кум, але значно більше саме з мого оточення не працює. Якщо б після влаштування на роботу не забирали соціальні плюшки, то працювало б 99%, а так нема сенсу якщо ти не високооплачуваний фахівець.
але вже все, халява закінчилась - мають позбавляти допомоги...
Пока что об этом ничего нет. Для новых беженцев помощь уменьшается, но не ликвидируют.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 22 лют, 2026 00:55
Water написав: ЛАД написав: Water написав:....... Пруфи, які ви самі вимагаєте. Я такого не то шо не знаю, а й не чув. Чув навпаки- завгара геть.
Вот тогда были и отказы. Пруфы уж поищите сами.
Ви самі шось собі придумали і вимагаєте шоб я шось пошукав?
Если у вас с памятью плохо, то это не мои проблемы. Искать пруфы по вопросам, которые меня не особо волнуют, не буду. От вас я ничего не вимагаю. Не хотите, не ищите. Это, вроде, вы потребовали от меня пруфы.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 22 лют, 2026 01:00
ЛАД написав: Shaman написав: Дюрі-бачі написав:.......... та я не спорю, що чимало працює, зокрема мій кум, але значно більше саме з мого оточення не працює. Якщо б після влаштування на роботу не забирали соціальні плюшки, то працювало б 99%, а так нема сенсу якщо ти не високооплачуваний фахівець.
але вже все, халява закінчилась - мають позбавляти допомоги...
Пока что об этом ничего нет. Для новых беженцев помощь уменьшается, но не ликвидируют.
ви інфо берете лише з інету? тоді просто поспілкуйтесь. процедура дуже проста - допомога надається коли ти робиш щось корисне з точки зору влади. а саме - вчиш мову, допомога є. вивчився, отримав сертифікат - хтось на В1, більшість А2. декому запропонують вчитись на В2 - але далеко не всім. а іншим пропонують роботу. виходиш на роботу - то допомогу переглядають - й так, якщо робота низькооплачувана, то рівень погіршується. відмовляєшся від роботи декілька разів - допомога зменшується. до 0 напевне ні, а от на житло - гадаю так. за ці 4 роки все, можливість петляти вже закінчилася - тому допомогу зменшують, якщо не приймаєш пропозиції роботи. що там розібратися з реальним станом речей? іншим радимо, самім - а навіщо? 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 828 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 22 лют, 2026 01:02
ЛАД" не потрібна дешева еенергія - це було сказано в контексті - знаєте що це таке? от й не треба висмикувати з контексту  не зрозуміли - спитайте, я відповідаю, мені не жалко. я свій час витрачаю на обгрунтування думок, на відміну від вас 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 22 лют, 2026 01:06
ЛАД написав: Shaman написав: ЛАД написав:.......... В Иране одна из важных причин волнений - нехватка воды.
так води немає, бо немає кошти полагодити труби. а от збагачувати уран - кошти є. причина заворушень - пріоритети влади, які й близько не співпадають з пріоритетами населення. а інакше влада свої мільярди не заробить...
Ну нельзя же так! Не пишите о том, чего не знаете, и не придумывайте объяснения, которые вас устраивают. Хотя бы ИИ спросили.
я вам давав вже посилання на відео, де все розклали. вам це не сподобалось, бо показало неспроможність цієї диктатури. розкрийте свою думку, чому в Ірані немає води - просто посуха? й в Криму посуха, й в Донецьку посуха. а не витрачаються гроші на війну в цих режимах замість ЖКГ...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 22 лют, 2026 01:20
Shaman написав: ЛАД написав:............... кореляція відсотків дійсно є. Я с этим и не спорю. Говорю только, что за Янука проголосовал далеко не только Донбасс. Голосов Донбасса ему бы явно не хватило. А Донбасс голосовал как за своего, донбасского, рассчитывая на поддержку "своего" президента. Поэтому объяснять всё "ненормальностью" Донбасса нельзя. Янукович с большим отрывом победил не только в Донецке и Луганске, но и в Крыму, Запорожье, Днепре, Николаеве, Херсоне, Харькове. Надеюсь, вы не станете утверждать, что во всех этих областях сбивание шапок рассматривают как героизм или хотя бы нормальное поведение.
це ще тоді визначили "спасибо жителям Донбасса за президента ..." в Харкові до війни кількість ватників я би оцінив в половину, на жаль...
Вы, когда влазите в разговор, для начала разберитесь, о чём он. Мы с Hotab"ом о "ватниках" вообще не говорили. Только о компромате на Янука. Насчёт "спасибо жителям Донбасса..." - меньще было бы таких кричалок, может, не было бы и Л/ДНР. А о "ватниках"... Если практически во всех крупных городах юга, востока и центра Украины (я там ещё Одессу пропустил) кроме Киева так много было ватников, то, возможно, что-то не так в королевстве украинском? Или вы поддерживаете сталинский подход: "Железной рукой приведём человечество (Украину) к счастью!"?
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 22 лют, 2026 01:59, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 22 лют, 2026 01:26
Shaman написав: не потрібна дешева еенергія - це було сказано в контексті - знаєте що це таке? от й не треба висмикувати з контексту  не зрозуміли - спитайте, я відповідаю,
в контексті того що народу вигідно почати платити в 3 рази більше "ахметову" тоді "міндіч" не зможе красти.))) І що всі вернуться, обязатєльно вернуться бо завалять мовний тест)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 22 лют, 2026 01:31
Shaman написав: ЛАД написав: Shaman написав:але вже все, халява закінчилась - мають позбавляти допомоги...
ви інфо берете лише з інету? тоді просто поспілкуйтесь. процедура дуже проста - допомога надається коли ти робиш щось корисне з точки зору влади. а саме - вчиш мову, допомога є. вивчився, отримав сертифікат - хтось на В1, більшість А2. декому запропонують вчитись на В2 - але далеко не всім. а іншим пропонують роботу. виходиш на роботу - то допомогу переглядають - й так, якщо робота низькооплачувана, то рівень погіршується. відмовляєшся від роботи декілька разів - допомога зменшується. до 0 напевне ні, а от на житло - гадаю так. за ці 4 роки все, можливість петляти вже закінчилася - тому допомогу зменшують, якщо не приймаєш пропозиції роботи. що там розібратися з реальним станом речей? іншим радимо, самім - а навіщо? 
Вы много написали, но что изменилось сейчас? Все эти требования были и раньше. Вы же написали: "все, халява закінчиласьОпять вляпываетесь?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 22 лют, 2026 01:34
ЛАД написав:А о "ватниках"... Если практически во всех крупных городах юга, востока и центра Украины (я там ещё Одессу пропустил) кроме Киева так много было ватников, то, возможно, что-то не так в королевстве украинском? Или вы поддерживаете сталинский подход: "Железной рукой приведём человечество (Украину) к счастью!"?
сталінський підхід ? При сталіні комуністичну ідеологію навязували комуністи... Тепер візьмем армовір. Хіба зеля бандерівець? Чи може Шоколадний бандерівець? І чи не здається Вам, що ліберальна європа не потребує країни з ідеологією героїв які не вмирають?
Востаннє редагувалось Banderlog в Нед 22 лют, 2026 01:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
2