Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
А тим часом в Німеччині 41 тис дітей не перевели до другого класу початкової школи у зв"язку з повною відсутністю знання німецької мови. З частковою перевели😏
Дюрі-бачі написав:А в мене якось дедалі менше контактів із знайомими, які емігрували. За рік-другий вони знаходять нових співрозмовників вже на місці. Навіть кум рідко щось може розповісти. А ще для мене дуже дивно, що жінки перестають постити в соцмережі. В Україні і перші місяці еміграції в них майже щодня було "спортзал/ресторан/дитина виступала на сцені/поїхали на море", а за кордоном пости раз в кілька місяців і нема фоток дітей/колег/...
Бо перші роки у емігранта графік наступний: робота - кауфланд - сон - робота. Хоча 2-й та 3-й пункт не є обов'язковими
BeneFuckTor написав:навіть медсестра в лікарні заробляє від 8к, про що там далі балакать.
Ото вам і ойті, ото вам і думайте як правильно обрати професію. Але таку професію не кожні батьки можуть потянуть, далеко не кожні. Доречі слово 'обирати' якось не притаманне даному випадку, може - до чого душа лежить.
Вісті з турції, що це там за холодрига, люди в куртках ходять, я щось по дописах тутешніх думав там завжди можна купатись))
У айти есть свои плюсы. 1. Это отличная работа для интровертов. 2. НЕ требует совсем уж свободного лангуаге, хотя и подразумевает довольно высокий уровень. 3. Не требует высоких коммуникативных способностей на межличностном уровне, например, таких как нужны в продажах/заключении сделок. 4. Отличная работа для работы на высокооплачиваемых рынках труда при проживании в странах/локациях с невысокой стоимостью жизни.
Минусы: 1. Огромная угроза для профессии со стороны AI и AGI. Собственно, это уже не угроза, а вполне себе факт. 2. При проживании в стране с высокой стоимостью жизни, "Ылитная" профессия становится просто профессией с средним уровнем оплаты как для такого рынка. Судя по блогам украинских айтишников, привыкших жить в Украине на американску зп с штатом прислуги и прочими финансовыми привычками, после релокации в Штаты, больно ударяются об то, что за ту-же самую зп становятся "простыми смертными" и сами вынуждены собирать носки в пыли под кроватью и сами-же убирать эту пыль. А порой и фигачить в офисе все 8 часов, а не попивать кофей на диване. Ну не любят в Штатах когда чел все сделал и задрал ноги на стол. Если можешь сделать работу за час, то надо придумать чем заниматься остальные 7 часов, так чтобы никому не пришло в голову, что тебя можно "оптимизировать".
Я б не сказав що для інтровертів) Це може колись так було у "доскрамні" часи. А зараз хіба у деяких, хто на удальонці працює і то від Тімса не сховатися. А так уже є проекти, де більше зустрічей і різних обговорень, чим того коду. Та й по самому коду є безліч зустрічей від тренінгів до стандартів корпорації (Бест практіс). Скажу чесно, інтроверти в айті заробляють набагато менше екстравертів (принаймні там де я працював) і вони часто залишаються на одній і тій же посаді й зарплаті довгі роки Пс. А по інших пунктах багато в чому згоден