нам то на руку, хай воюють там, менше сюди будуть лізти, заодно мож і міндіча завалять ракетою і родствєнніки наших та російських можновладців в дубаях і тельавіві, який не який а бумеранг
|
|
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЯ сигарети возив через митницю ще в першому класі, тому чудово знаю як митниця працює (сарказм)... В митниці були різні періоди: і коли контролювали місцеві і правий сектор і чистка від "розбійників". З точки зору вуйка, який возить буд матеріали вже кілька десятків років, була чітка зміна в поведінці саме в 2024: якщо в 2021-2023 він шукав з ким би "порішати", щоб щось провезти за "сірою" схемою, то з 2024 тепер без "порішати" ти ніякий "білий" товар не завезеш і тебе самі знаходять і говорять ціну... Та й в освіті за Лісового твориться повний ппц, гірше ніж за Табачника. Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 01 бер, 2026 10:17, всього редагувалось 2 разів.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА ще Тигіпко,Клюєв, Семиноженко
Коли обрали Януковича у 2010 я не зрадів, але побачивши склад кабміну більш-менш заспокоївся Порівняйте з самокатниками зеленського Banderlog
навіщо Янику друзі? в нього сини були, талановиті підприємці, дуже... й зіц-олігарх був, так. ти не перекручуй свідомо - я не кажу, що корупцію подолали (а її ніде в світі не подолали), але її масштаби значно зменшилися. що таке 100 млн дол за кілька років? Курч за газету Коментарі свого часу Ложкіну здається 300 млн дол віддав. а за Металіст? 100 млн дол в часи Яника - це було ні про що. але звісно з друзями Президента треба боротися - чим й займаються. а кого там за часи Яника викрили? Азаров - ефективний міністр. Шмигаль чим гірший? не вигадуй, не було в нього ефективних міністрів. ні, збрехав - були Клименко та Арбузов, оці дійсно ефективно під себе все підмінали ти помилився, що Іран - "стратегічний" партнер. так ситуативний - що власне й підтвердила ситуацію з війною... багато Раша допомогла? вереском "а нас за что?" з приводу відносин Раші та Персії - кого в Ірані називали малим сатаною свого часу? а де й чому загинув Грибоєдов? отож З одного боку добʼють іранську комплектуху (яку самі ще не роблять кацапи) , склади БК, які там все ще йшли до кацапів (не знаю, чи багато Іран давав, чи там більше пн Корея) , з іншого США витратять свої ракети , включно з зенітними, і нам не перепаде. Теза, що припинять нам давати зброю і гроші і війна закінчиться - виключно кацапська, бо війна то може і закінчиться, але зовсім не так і не там, як хтось тут думає. І кацапи в Києві може не лякають (чи лякають менше за ТЦК) тут лише тих, хто не жив під ними в Херсонах всяких, чи на півночі Чернігівщини. І да, рано чи пізно кацапи починають мобілізувати мужиків на окупованих. На маббасі вже не залишилось , починають підгрібати Херсонщину (а що ж, паспорт з куркою отримати примусили, а отже біжи в окоп за пітуна) Востаннє редагувалось Hotab в Нед 01 бер, 2026 10:20, всього редагувалось 1 раз.
за 2024 рік не в курсі. якщо так, то погано - але вимоги реформувати митницю - вони одні з головних здається. так що не втрачаємо оптимізму в освіті - це вже ваша особиста оцінка - й це не про корупцію. про Табачника, коли вилучали підручники не тих видавництв... пробують проводити реформу освіти. те, що це треба робити, це зрозуміло. як саме - в мене немає достатньо компетенцій, але й прям великих проблем не бачу. а те, що вища освіта перетворилася на корочку, й випускник взагалі нічого не знає? ви ж самі кажете - викладачі не можуть відрахувати студента - це хіба норм? Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуОт Ви не бачите, а я в цій системі 13-й рік працюю і все відчуваю "на власній шкурі". Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Нед 01 бер, 2026 10:36, всього редагувалось 2 разів.
я то не в системі, але є з ким поспілкуватися низькі зп можете не казати, я це знаю - на жаль, на грати вся надія. а викладати без грантів не пробували? я от пробував - враження, що займаєшся благодійністю
В полной информации говорится что это пока лишь намерения изменений и коснутся только вновь прибывших.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||