|
|
й ще один момент з приводу влади Ірану та її релігійного керівника, який вже пішов на підвищення...
я так здивувався, коли ти майже не ховаючись намагались нахвалювати цього диктатора, ще не показав явні протиріччя. а саме... тут розповідають про розвиток країни - а давайте порівняємо з сусідом - Туреччиною. тут стільки показників, що не буду наводити, але ніхто не буде заперечувати, що за останні сорок років економічний розвиток Туреччини значно перевершив розвиток Ірану. й клімат схожий, хоча так в Туреччини краще. а от мета влади й обрані союзники майже протилежні. як й у всіх прикладах, де ми намагаємось порівняти різні політичні устрої. як не дивно, коли країна зосереджена на власному успіхові, а не на тому, як нашкодити сусідам - результати зовсім різні. а до сусідів країна починає лізти, коли влада хоче приховати свої власні помилки, в першу чергу економічні. йце ще при тому, що в Туреччині зараз теж лідер, який тяжіє до авторитарного стилю керування й утриманню при владі. але наявність виборів поки обмежує його надто різкі рухи та спрямовує у правильному напрямку. а гордитися тим, що в Ірані була начебто сильна армія, але при тому, що населення собі вже м'ясо не може дозволити - це радянська фішка, яка помре разом з носіями... й як виявилося армія так собі, протистояти сучасній армії вона не змозі... якось так За даними російського міноборони на березень 2023 року, у збройних силах РФ служило близько 39–41 тисячі жінок-військовослужбовиць (що складало приблизно 3.5–4% від загальної штатної чисельності того часу). Цей показник значно нижчий, ніж у ЗСУ, де станом на березень 2025 року служать понад 75 000 жінок, що становить понад 7% від загальної чисельності армії. flyman, ви вважаєте, що у нас мало жінок в ЗСУ? Як ви собі уявляєте воювати "жінками" проти "чоловіків"? Бетон
ти на відміну від мене все перекручуєш та брешеш... ти постійно накидаєш на ТЦК та ЗСУ - пишеш брехливі коментарі. де я когось посилаю? а САМЕ ти відправляєш МЕНЕ на фронт - й скиглиш - я нікого нікуди не посилаю. ти не воюєш з дивану, бо за тебе воюють інші, тому так, стули пельку й помовч. й де ти взяв що я захисник бойових дій? я перший кажу за перемовини, але також й бачу, чому ці перемовини нічим не закінчуються. тому не тобі вимагати від мене відповіді, а краще припинити писати провокації в своїх дописах ps когнітивний дисонанс як він є - "не задаю никому вопросы" та "Ты можешь ответить или нет???" Востаннє редагувалось Shaman в Нед 08 бер, 2026 13:28, всього редагувалось 1 раз.
Бетон, а я задаю питання. І ось цікаво як держава ОАЕ чи Саудівська Аравія захистила права інвесторів у Бетон? Норм? 😅 Мабуть теж владу потрібно змінити, засранці. Ключовий момент всі хто при нападі не взмозі захистити права "бетонів" - на вихід. І тоді прийде хтось, хто захистить одразу ) 45
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||