|
Южаніна: кожен силовик має повоювати |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Чет 12 бер, 2026 19:43
Hotab написав:hxbbgaf Чого вони всі в 40 років стали хворими?
А ти в скільки став хворим?
То нехай проходять комісію, чому тоді тільки обмежено придатні мали всі бігти і проходити, а вони ні?
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1683 раз.
- Подякували: 2387 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 бер, 2026 19:44
Hotab написав: fox767676 написав: hxbbgaf написав:То що 2 роки роблять?
2роки це 5 годин на тиждень мабуть десь 300 -400 годин за весь курс але все одно для чого ж їх вчили, для чогось гроші витрачались
Від того що гроші витрачені впусту (формально підготовка є, по факту нема) не означає що треба такому вручити взвод , щоб він всіх поклав в першому бою. А абирвалг натякає саме на це. І ще, не берусь стверджувати, але якби такому «офіцеру» ще і полігон перед фронтом не йшов по скороченій процедурі, ну типу він же вже готовий на думку абирвалгів 😅 І тобі взагалі абирвалг виглядає шкідником: взяти непідготовлених піджаків, вручити їм без підготовки (або по короткій) взвод, і всіх покласти. Може абирвалг від страху вже почав качати ситуацію на шкоду державі? 😅
Я про це вже писав! я вважаю, що, військові всі теж мають бути викликані, може бути даний якийсь час (але не 4 роки) на пошук посади за восом і званням, і, як її не знаходиться, то ласкаво просимо в окоп чи в штурмовики, як здоров'я дозволяє (звісно, ВЛК має бути не формальною, але однаковою для всіх, а не для офіцерів обстеження роками, а для непридатного, якого схопили на вулиці, повна її відсутність). Оце було б про рівність. А що робити, як у нас сотні тисяч офіцерів після військових закладів і від мільйона до двох після кафедр? Зрозуміло, що стільки командирів не треба, коли солдат на фронті ледь 200 тис. Це абсурд. Як всі ці офіцери і далі не будуть воювати, в нас просто не вистачить людей і ми програємо.
Це ти шкодиш, підтримуючи хапання хворих і нездатних воювати взагалі і підтримуючи свавілля, яке вбиває в людей мотивацію. Як, дійсно, нічому не навчились на кафедрі, нехай тоді в окопи йдуть після БЗВП, як інші, в чому проблема. Рівність - це коли в ТЦК йдуть всі і на війну відправляють за принципом придатності, а не одні обмежено придатні і половину з них одразу забирають на фронт, а може і більше, як врахувати отакі випадки, як он недавня історія про наркоманів і Скелю, яких і повністю придатними як і визнавали, то повністю незаконно, а 90-95% офіцерів не воюють, 90% ментів, 98% молодих відставників і т.д. не воюють
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 бер, 2026 20:02
hxbbgaf написав: Hotab написав:hxbbgaf Чого вони всі в 40 років стали хворими?
А ти в скільки став хворим?
То нехай проходять комісію, чому тоді тільки обмежено придатні мали всі бігти і проходити, а вони ні?
Що значить «мали»? А якщо не пішли, то що трапиться? І що значить «бігти». Скільки часу надали підтвердити тим, хто непридатний, свою непридатність? Я про це вже писав! я вважаю, що, військові всі теж мають бути викликан
Ти трішки підтуплюєш. Я тобі вже відповідав «військових не можна викликати чи не викликати, вони вже в бригадах на момент війни і відбивають напад». Про яких «військових» ти говориш? Так у скільки ти став хворим, що у тебе оце «як це раптом в 40 став хворим?»
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 2591 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Чет 12 бер, 2026 21:54
Як не пройшли, то штраф, розшук. хапання на вулицях, відправляння на яму і інше свавілля. Але це тільки для хворих, для офіцерів ні-ні. Військові - всі, хто закінчив військові заклади. І хто кафедри закінчив, теж можна вкликати. Але чомусь вирішили викликати тільки хворих людей.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 бер, 2026 21:57
hxbbgaf Як не пройшли, то штраф, розшук
Ти вчергове , як і про «2 млн офіцерів». Як не прийшли, то просто втратили свою непридатність. Стали в один ряд з тими ж піджаками і улюбленими тобою охоронцями. Не більше , не менше. Якщо і потрапили в розшук, то в тому ж порядку як і «охоронці», якщо прийшла повістка і не явився. А не за те що не пішов підтверджувати свою непридатність у наданий законом термін у кілька місяців (у абирвалга це «стислі терміни» називається ) Повністю зрівнялись в правах і обовʼязках. Військові - всі, хто закінчив військові заклади. І хто кафедри закінчив,
Військові - це військовослужбовці, А хто що там закінчив.. Випускник аграрного - фермер? Випускник педу - вчитель? Чи все ж вчитель - це хто працює вчителем?? А аграрій - хто в сільському господарстві?? Ти підлікуйся трохи. На пару тижнів ще . І хто кафедри закінчив, теж можна вкликати.
Я не питаю кого ти хочеш викликати. Викликати і тебе можна. Я питаю хто такі в хворій голові «військові»? Закінчив кафедру і не служив - військовий? Ні., Закінчив військовий вуз , зразу звільнився і і вже 20 років не служить - військовий? Ні! Прослужив 30 років і на пенсії вже роками - військовий ? Ні. Пішов на контракт і його на першому ж році зачепила війна , військовий? Так! Служив строкову і давно звільненмй , військовий? Ні! Служив строкову і зачепила війна- військовий? Так. А потім їх всіх звільнили , вже не військовий. Що тобі тут незрозуміло? Ще раз питаю, ти у скільки став хворим, що тебе дивує, коли в 40 стають хворими?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Чет 12 бер, 2026 22:28
В яких ще правах зрівнялись, непридатність встановлює тільки ВЛК, як без неї щось може статись автоматом, як хтось не прийшов? Ти несеш повну маячню! Як не пройшов до 6 червня минулого року чи коли там, то те, що я писав - штраф, розшук і хапання і кидання на яму. Як не знаєш, то мовчи. Військовозобов'язані, які мали статус «обмежено придатний», зобов'язані пройти повторну ВЛК до 5 червня 2025 року. Після 6 червня 2025 року тим, хто не пройшов медогляд, загрожує штраф від 17 000 до 25 500 грн, примусовий привід до ТЦК поліцією та розшук. Статус не стає «придатним» автоматично, але загрожує штраф.
Навіщо вириваєш слова із контекста, я написав, військові - хто закінчив військові заклади. А ти присобачив туди шматок наступного речення. Як у 40 стають хворими, нехай пройдуть комісію, в чому проблема. Комісія несправедлива? Так це для всіх так, чому всім їм тренованим і підготовленим інлульгенція, окрім обмежено придатних
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 бер, 2026 22:46
hxbbgaf Як не пройшов до 6 червня минулого року чи коли там
«Чи коли там» - це твої «стислі терміни» які становили 12+ місяців з моменту появи закону і до дедлайну. І дедлайн, коли стали так абирвалгів викликати, настав аж у черні 2025 року. Тобто 3+ роки, як всіх інших вже викликали повістками на ВЛК і штрафували за неявку. Тобто ти тут жалобиш , що обмежено придатних , які не прибули за 12+ місяців підтвердити непридатність, стали викликати з червня 2025?? Да ти що!! Яке нещастя і несправедливість!  Я написав військові - хто закінчив військові заклади.
Я прекрасно бачу маячню яку ти написав. На підставі чого випускник 2000 року в 2022 є військовим?? Так це для всіх так, чому всім їм тренованим і підготовленим інлульгенція, окрім обмежено придатних
Яка ще індульгенція, коли на червень 2025 всіх вже 3+ роки викликали, а ти дурачком ходив і розказував про 2 тижні в психушці?? Це ж у кого 3.5 роки індульгенції насправді? 😅
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: Чет 12 бер, 2026 23:04
Кого куди викликали? Скільки зараз на фронті офіцерів? Якщо там всього 200-250 тис. і більшість солдати? А офіцерів мільйони. Може, їх і викликали, але воювати не відправили, бо прикидались дурачками і розповідали про не той вос і звання, коли інших людей хапають на вулицях, не дивлячись ні на спеціальність, ні навіть на здоров'я, а половину обмежено придатних визнали повністю придатними і відправили на війну. Коли половину офіцерів відправлять? Так, як у 2000 закінчив, то у 22-му йому 45, чому він не має воювати, коли тракториста чи епілептика в 45 чи навіть в 55 хапають і відправляють на фронт?
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 12 бер, 2026 23:20
hxbbgaf Так, як у 2000 закінчив, то у 22-му йому 45, чому він не має воювати,
А хто каже «не має воювати»? Ти голоси в голові чуєш?? Я питаю , він військовий в 2022 році?? Чи просто як і ти «військовозобовʼязаний »? Скільки зараз на фронті офіцерів?
Тисячі. А що? В ТЦК. А ким комплектувати нові бригади? Яких під сотню сформовано. Може, їх і викликали, але воювати не відправили
Призвали мільйон, по твоїм словам на фронті 200 тис То якщо солдат 1:5 відправили на фронт і не на фронт, то чому офіцерів мали інакше відправити? коли інших людей хапають на вулицях, не дивлячись ні на спеціальність
Однаково хапають. Кілька знайомих екс пілотів служать на інших посадах. Що не так? половину обмежено придатних визнали повністю придатними
А як ти знаєш що вони реально були непридатні? Ти ж не віриш ні в які папери, корупція ж. Вони і були реально придатні, а ота ксіва була липа у тисяч щоб срочку не служити
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 13 бер, 2026 10:41
Ну, як закінчив військовий заклад, то військовий за фахом, що не так.. Тисячі, сам кажеш. А їх мільйони, от і підрахуй. Нові бригади можна було б і офіцерами комплектувати, як нікуди їх приткнути, то в окоп. так було б справедливо, а то тільки хворі мають.. До чого тут 1 к 5, з тих 800 тис., що в тилу, більшість блатні, і серед них теж вистачає офіцерів. Не знаю, я такого не чув, щоб хтось покупав в останні років 20 таку липу, щоб строчку не служити. Всі йшли в вузи, да і призивали мало кого. Навпаки, бувало, навіть платили, щоб визнали придатними, щоб в силовики йти, я писав вже є дальній родич з Луганщини, він їздив до Києва платив 300 баксів, так хотів бути тюремним наглядачем. Правда, знаю випадок, сину одні зробили довідку про сколіоз, тримав гірьку і робили знімок, але це було ще десь наприкінці 90-х, і, здається, його виключили з обліку.
-
hxbbgaf
-
-
-
-
Профіль
-
-
1