Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1710817109171101711117112 ... 17124>
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 16:33

ЛАД написав:
  andrijk777 написав:Китай, РФ, ОАЕ, СА - прекрасно живуть при ринковій економіці
Он не спотворив.
Но я не убеждён, что в Китае "1 млрд в глибокій задниці (не дотягують до рівня 1950 року колгоспів в Україні)" а в РФ "120 млн - були здивовані наявністю унітазів у селі".
Я этого не знаю. Но и будивельник тоже, как и многого другого, а пишет, основываясь на распространённой у нас пропаганде.
Но и в развитых демократических странах не все купаются в золоте. Кстати, "шведский социализм" будивельнику не нравится.

У меня тоже есть возражения к вашему посту. В основном, по поводу переоценки вами роли технического прогресса в приятствовании автократиям. Существовали они прекрасно себе и раньше. Но не хочется сейчас заводить спор об этом.

Може мені краще знати що я мав на увазі. :D :D
Спотворив.
"прекрасно живуть при ринковій економіці" - означає їм прекрасно з ринковою економікою а не що вони прекрасно живуть. По контексту це зрозуміло.
Умовно:
Між США(лідером демократів) і СРСР(лідером диктатур) була пропасть в рівні життя.
Зараз між США(лідером демократів) і Китаєм(лідером диктатур) є звичайно велика різниця в рівні життя, але не пропасть. - це факти.
Причина - саме ринкова економіка.
Раньше звичайно вони(автократії) існували без проблем, але притісняли ринкові механізми(як наприклад робить РФ зараз), а це в свою чергу знижувало рівень життя.
Ринкова економіка була рідкість для диктатур, зараз - норма.
Причина - саме технічний прогрес.
Може статись так що в світі не буде чистих демократій а будуть гібриди, типу Угорщини(чи навіть США). Формально демократія, реально - ні. Все до цього йде.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 16:55

Бетон написав:Главный сразу приказал садиться в дастер, боликамер нет, фамилию не сказал, документы не просил. Полицейский вел себя неадекватно, жахнул меня между глаз вырвал телефон когда я звонил в полицию зафиксировать викрадення людини без протоколу без процедури.

А в официальном заявлении у тебя об этом ни слова, только когда тебе уже в авто удалили в нос
  Бетон написав:Его это вывело из себя. Странно. Они панически боятся полицию))

Полиция боится полицию ?

Бетон написав:Після цього один із працівників поліції почав у грубій формі вимагати негайно вийти з автомобіля. Коли я намагався з’ясувати причину таких вимог, до мене було застосовано фізичну силу — мене витягнули з автомобіля та примусово помістили до службового автомобіля поліції.

Вот объясни, как можно качка силой вытащить из авто ?

У тебя центральный замок не работает ?

История интересная, но явно не хватает деталей
pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 17:23

serg1974 написав:
  Slon_Nosov написав:
  serg1974 написав:Бетон а какой у вас ущерб, если без фиксации травм? Не дали дойти до укрытия, бережно доставили до тцк и там отпустили ? Ведь так выходит

Як людина яка теж була в тцк, та бачила як невизначені люди без посад, звань та імен поводяться з тими кого ловлять скажу. Це велика моральна травма на все життя, утримання, приниження, побиття та неможливість отримати пояснень чи правової допомоги.
Це не чим не відрізняється від викраденням злодіями. Це те саме що питати жінку яку згвалтували "а какой у вас ущерб, если без фиксации травм", можливо ще задоволення отримувала....

serg1974, бажаю вам особисто пройти подібний квест та потім розповісти про враження.

дивно що відпустили, едине що могло допомогти звідки вийти це гроші... або зв'язки.
або бачив як вигнали зовсім хворого так як хвилувались що він у них протягне ноги...

Мной подразумевался ущерб о котором можно пытаться общаться например в суде. При чем тут лично пройти. Лично прошёл ( не про себя ), никуда не заявил, подтверждения не предоставил — сам дурак, что называется. Можно еще раз проходить.
Без фиксации — разве что лично искать и «благодарить».

а я кажу про те що, якщо когось обісцять чи згвалтують, то одна людина накладе на себе руки, а інша не побачить в цьому фізичної шкоди...
те що роблять в тцк, це відверта зневага та приниження людини яка йшла в магазин чи по своїм справам. до того ж це до своїх яких ніяких співвітчизників.
сподіваюсь що до стадії «благодарить», не дійде бо це вже буде громадянська війна...
в Одесі вже починають обьеднуватись проти тцк-шників, да і в інших містах, а це вже перші дзвіночки...
Slon_Nosov

Подякував: 1086 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 17:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 17:59

ЛАД написав:
  Бетон написав:Фото взято с открытого источника департамента полиции в фейсбуке

Вот он

Зображення
Так это ж готовый штурмовик!
Пулемёт в зубы и можно одного против роты орков выпускать.
Порвёт как Тузик грелку.

Потом ЛАД встанет в третью позицию и будет заявлять - я никого в окопы не отправляю )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:04

Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2595 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:25

що й треба було очікувати
Апетити Кремля зростають: Лавров висунув новий ультиматум — ISW
Під час спільного брифінгу 16 березня з прем’єр-кабінет-секретарем і очільником МЗС Кенії Мусалією Мудаваді Лавров заявив, що Росія не погодиться припинити війну навіть у разі, якщо Україна «визнає реалії „на місцях“» і повністю відмовиться від Донбасу на користь РФ.

Він також підкреслив, що нинішня демократично обрана українська влада є «першопричиною» війни, а потенційні європейські миротворчі сили, які можуть бути розміщені на підконтрольних Україні територіях, назвав «окупаційними силами».

їм потрібна підконтрольна влада над всією Україною. зробити, щоб таку владу обрали - неможливо.

військовий конфлікт в Ірані нашу війну дійсно змістив з фокусу уваги. навіть тут більше повідомлень про Іран, ніж про Рашу. перемовини взагалі десь зависли. й хоча в цій ситуації в України є й можливості, й ризики, схоже Раша в черговий раз вирішила, що треба й далі розмовляти мовою ультиматумів - вони не вміють по-іншому.

а розв'язки не видно. 24 години не спрацювали, й зараз вже буде не до цього.
Shaman

Подякував: 823 раз.
Подякували: 1744 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:27

карти, де карти?

Shaman написав:що й треба було очікувати
Під час спільного брифінгу 16 березня з прем’єр-кабінет-секретарем і очільником МЗС Кенії Мусалією Мудаваді Лавров заявив, що Росія не погодиться припинити війну навіть у разі, якщо Україна «визнає реалії „на місцях“» і повністю відмовиться від Донбасу на користь РФ.

Він також підкреслив, що нинішня демократично обрана українська влада є «першопричиною» війни, а потенційні європейські миротворчі сили, які можуть бути розміщені на підконтрольних Україні територіях, назвав «окупаційними силами».

їм потрібна підконтрольна влада над всією Україною. зробити, щоб таку владу обрали - неможливо.

військовий конфлікт в Ірані нашу війну дійсно змістив з фокусу уваги. навіть тут більше повідомлень про Іран, ніж про Рашу. перемовини взагалі десь зависли. й хоча в цій ситуації в України є й можливості, й ризики, схоже Раша в черговий раз вирішила, що треба й далі розмовляти мовою ультиматумів - вони не вміють по-іншому.

а розв'язки не видно. 24 години не спрацювали, й зараз вже буде не до цього.

карти, де карти?
flyman

Подякував: 1636 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:33

Shaman написав:що й треба було очікувати

Я про це пишу постійно ... що Росії не потрібен лише Донбас, Росії потрібна вся Україна ... в кордонах 1991 року
І Буковину, і Закарпаття, і Львівську область

Не дарма ж, російська пропаганда форсить тезу про "кордони 1991 року" - росіяни приписують ворогам те, що хочуть самі зробити
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2026 18:36

Бетон написав:
  Shaman написав:
  Бетон написав:...
Обьявил вознаграждение за инфу по этому полицейскому

давай, давай - об'яви ще щось. я бачу ти точно хочеш жити за правилами найближчі роки, чи десятки років...

безнаказанность порождает вседозволенность. В следующий раз он ударит твою дочь, сына.
Ты этого хочешь?

Мне ничего не угрожает. Я вышел. Мне ничего не нужно.

"Моя хата с краю". Все выходят и молчат в страхе.

Хотя ты защищаешь подонков, это для тебя нормально, я понимаю

чергова брехня. ви не вмієте по-іншому?

я лише кажу фраза "замовив мента за гроші" - це карний злочин. хочеш випробувати це на своєму прикладі? чи гадаєш, що відкупишся?..
Shaman

Подякував: 823 раз.
Подякували: 1744 раз.

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1710817109171101711117112 ... 17124>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти